اگه اینا رو قبلا میدونستم اصلا نمیخریدمش.حالا خوبه موقع 280 تومنی گرفتم اگه قبلا میگرفتم واااااااااااااااااااااااا ای.
من وقتی میخوام یه برنامه یا بازی واسش نصب کنم از ادامه زندگی نا امید میشم.حیف این قیافه نیست
کار این کره ای ها همیشه یه جاش میلنگه
اگه اینا رو قبلا میدونستم اصلا نمیخریدمش.حالا خوبه موقع 280 تومنی گرفتم اگه قبلا میگرفتم واااااااااااااااااااااااا ای.
من وقتی میخوام یه برنامه یا بازی واسش نصب کنم از ادامه زندگی نا امید میشم.حیف این قیافه نیست
کار این کره ای ها همیشه یه جاش میلنگه
مگه وقتي ميخواي بازي يا برنامه نصب كني روش چي ميشه ؟ در حالت عادي فك نميكنم با هيچ يك از بازي و بارنامه هاي جاوا مشكلي داشته باشه به غير از بازيهاي حركتي.
بازیهای خوب اکثرا حجمشون بالاست که ساپورت نمیشه و اوناییم که zip هستن رو هم باید یه بار از zip درشون بیاری بعد بریزی توش که بازم اکثر بازیها و برنامه های جاوا رو ساپورت نمیکنه در کل بیش از 90 در صد برنامه و بازیهای جاوا رو ساپورت نمیکنه.حتی اونایی که ویوتی خود الجی ساپورت میکنه.قبلا هم که گفتم عکس با روزلیشن 3000*4000 رو همیه گوشی ها باز میکنن الا این!!!!!!!!!!!!!!!!!
اوناييو كه زيپ شده هستنو بايد از حالت زيپ دربياري اين كه عاديه. ميشه چندتا از اون بازيهاي حجم بالا رو بدي منم امتحان كنم؟
سلام دوستان اميدوارم حالتون خوب باشه.من مصمم شده بودم كه ARENA بگيرم ولي اين چند صفحه
آخر رو كه خوندم به انتخابم شك كردم . ميخواستم بدونم گوشي چه مشكلاتي داره.موزيك زياد گوش
ميدم باطري چند روز جواب ميده؟ زياد مكالمه ندارم . اينترفيس چطور خيلي كنده مخصوصا براي عكسها؟
مشكل خاموش شدن LCD وقتي كه گوشي زنگ ميخوره كه برطرف شده ديگه درسته؟ خيلي ممنون
سربلند و پيروز باشيد
Last edited by ali-1991; 09-09-2010 at 05:37.
از نظر باطری که میشه گفت مقداری مشکل داره واسه من 2 یا حداکثر 3 روز نگه داره و اگه زیادی ازش کار بکشی 1 روزه تمومه
اما از نظر کندی اینترفیس که باید بگم من هیچ کندی تا به حال ندیدم نه توی منو ها و نه توی گالری البته یه موردی هم هست چون من از مموری استفاده نمیکنم شاید بخاطر اون باشه چون قبلا تا جایی که شنیده بودم استفاده از مموری ارینا رو کند میکنه ولی خوب خودش 8 گیگ حافظا داخلی داره و دیگه نیازی به مموری نیست
ال سی دی هم که همونطور که خودتون گفتید مشکلی نداره
ولی من جای شما بودم روی گوشی های دیگه ای توی این رنج قیمت فکر میکردم الان توی این رنج گوشی های خوب زیادی اومده مثل پیکسون 12 و ...........
مگه پيكسون 12 چنده؟![]()
مثلا نقشه تهران 89 رو نمیشه روش نصب کرد میگه حجم فایل بسیار بزرگ است.یا بازی Metal Slug یا Off Road Dirt Motocrossرو که یکی از دوستام برام بلوتوث کرد اجرا نمیشه.
يعني به يه برنامه با سايز 1.4 مگابايت گير ميده كه حجمش زياده.فك نميكنم عادي باشه.
Last edited by S_ALI_A; 09-09-2010 at 11:46.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)