سلام
کسی درباره مود ایکس پی در ویندوز سون و همچنین آبدیت مجانی ویندوز اصلی در لبتاب به ویندوز سون اطلاعاتی دارد؟
سلام
کسی درباره مود ایکس پی در ویندوز سون و همچنین آبدیت مجانی ویندوز اصلی در لبتاب به ویندوز سون اطلاعاتی دارد؟
بله نسخه 8 به بعد سازگاره
آره مطمئن باش.
تو همین صفحه که عکسش را گذاشتی سمت راستش یه گزینه به اسم advance یا options هست اونو بزنی گزینه فعال میشن
3D Vision preview pack 1
يكي بگه اين چيه؟ عينكش از كجا بياريم؟
مود ایکس پی یک نرم افزاری هست به نام VirtualWindowsXP
با حجم تقریبی 450 مگابایت که آخرین نسخه اونو که هنوز در حالت بتا داره از خود سایت مایکروسافت میتونی دانلود کنی
و بعد از نصبش محیط ایکس پی رو در سون داری و میتونی از نرم افزارهایی که فقط در سون اجرا میشن استفاده کنی و .....
خوب این از طریق بوته دیگه
این عکسه کامل تر همچین گزینه ای نیست ........( اولش بود و وقتی روش میزنی اوون گزینه ها ظاهر میشه اما مشکل من اینکه گزینه ها غیر فعاله ! )
![]()
نمیدونم شاید منظورمو از بوت کامل متوجه نشده باشی
ببین اگر شما از داخل خود ویندوز اقدام به نصب کنی
یعنی وقتی توی ویندوز هستی dvd نصب رو بزاری و از طریق اتوران بیایی و نصب کنی اون گزینه نمیاد
ولی اگر سیستم رو ریستارت کنی در حالی که dvd توش هست و مراحل نصب رو قبل از بالا اومدن ویندوز بری اون گزینه باید بیاد
اگر غیر از این هست من دیگه نمیدونم مشکل چی میتونه باشه
من سیستمو ریست میکنم بعد از توی ست آپ اولین بوت رو روی دی وی دی رام میزارم بعد ری استارد و از طریق dvd میآم برای نصب ویندوز ! درسته دیگه ؟!
ممکنه دی وی دی ویندوزم مشکل داشته باشه ؟! ( دانلود کردمش ) ...
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)