تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 89 از 334 اولاول ... 397985868788899091929399139189 ... آخرآخر
نمايش نتايج 881 به 890 از 3333

نام تاپيک: تیبا ( TIBA )

داره خودمونی میشه bryan1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

تو برگ قرارداد هم ننوشته ولی وقتی 13ماه جریمه تاخیر میدهند یعنی سه ماهه چهارم 88
    آره؛حق با شماست

تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

تاریخ تحویل خودرو 31/1/90 طبق دعوت نامه مورخ 25/12/89 که مهلت پرداخت مابه التفاوت 15/1/90 است میباشد ضمنا تاریخ پذیرش 16/1/88 است.و مبلغ تاخیر دراعلام 1.170میلیون یعنی برای 13 ماه است
    پس با این حساب که شما میگید 13 ماه تاخیر داشتید ، با در نظر گرفتن 6 میلیون ودیعه و 30 درصد سود تاخیر

مجموعا میشه : 1950000 تومان

و حدودا 11 ماه و 15 روز هم سود مشارکت بهتون تعلق میگیره ( با سود 12 درصد ) که میشه حدودا 690000هزارتومان

یعنی مجموعا 2640000 هزارتومان ؛ که 500000 هزارتومان هم تخفیف تعلق میگیره میشه 3140000تومان

که اگر شما یک تیبای نقره ای با دو ایربگ تحویل بگیرید و قیمتش 11700000 باشه در نهایت شما باید 2560000هزارتومان پرداخت کنید.
    مبارکهههههههههههههه

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

تمامي پستهاي من پاك شود...................
    Last edited by filiran; 12-05-2011 at 06:38.

تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

قیمت تمام شده تیبای من

0.500تخفیف+1.508هدیه مشارکت+1.170تاخیردراعلام=3.178
    3.178+6.000پیش پرداخت+2.012مابه التفاوت=11.190پیشنهاد تیبای سفید بدون ایربگ مدل sl توسط سایپا که مورد قبول بنده واقع نشد.
    خب طبق قرارداد جریمه تاخیر 18 درصد هست که با 12 درصد سود مشارکت میشه همون 30 درصد که سایپا همه جا عنوان کرده 30 درصد جریمه تاخیر میدم !!! که در واقع جریمه تاخیر 18 درصد هست.

ولی برای هر ایربگ 200 تومن کم میکنن. یعنی مجموعا 400 تومن . اگر قیمت برای تیبای سفید با دو ایربگ 11500 باشه بایستی برای بدون ایربگ 11100 در بیآد . چرا 90 تومن بیشتر زده برای شما؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

تیبا هم شده مثل لیفان هرکی نداره همش بد میگه ولی اونایی که دارن 80درصد راضین
    اینو باید به کسایی بگیم که نداشته دارن دربارش بد میگن! آقا و خانومی که اینطوری در باره ی این خودرو حرف میزنین، تا زمانی که پشتش ننشستین و باهاش نروندین، اینطور دربارش حرف نزنین. چون بقیه رو هم از خریدنش منصرف میکنین!

شما برو یه پژو بگیر بعد با تیبا مقایسه کن اونوقت ببین از کدام راضی هستی
    شما پژو 16 سوپاپ رو با تیبای 8 سوپاپ مقایسه میکنین؟ مثل اینه که من بگم شما برو ماکسیما بخر، بعد با پژو مقایسه کن. ببین از کدوم راضی تر هستی!
    با دیدم طراحی قناس عقب
    با عرض معذرت ولی پشتش شبیه به مزدا 323 هست و خیلی هم زیبا! شاید شما مزدا دوست نداشته باشید!
    گفتم خدا بداد ان اقا و خانم برسد حتماً چقدر از داشتن این موجود مونگول خجل هستند . خدا نصیب کافر و گرگ بیابان کند.
    من این ماشین رو دارم و از داشتنش افتخار میکنم. لطفا باعث ناراحتی من و امثال بنده نشید!
    ---
    واقعا آدم ناراحت میشه وقتی چند نفر در مورد این خودروی ملی اینطوری حرف میزنن!
    شما هر وقت نشستی پشتش اون موقع هر چقدر سعی کنی حالت بد بشه، نمیشه! اینو بهتون قول میدم!

6. 5 کاربر از King.Reza بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه farshid gandomi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

من هنوز اين خودرو رو تحويل نگرفتم ولي به خدا از لحاظ ظاهر چيزي از خودروهايي مثل پژو ،پرايد،تندر...با قيافه هاي تكراريشون كم نداره. نظرهاي مغرضانه فقط باعث دلسردي تيباييها ميشه. اين تايپيك يك تايپيك تخصصي است كه متاسفانه جايي براي ملعبه نمودن نظرات ساير افراد شده ،با آنكه ظاهر يك آيتم نسبي بوده و اختلاف سليقه در انتخاب خودرو هميشه وجود داشته،نبايد به خودمون اجازه بديم با نظرات بي اساس و واهي سلب اطمينان بكنيم. حالا شما يه تيبا ديدي و به دلت ننشسته چرا لحن كلامتون مودبانه نيست. اصلا شما اينقدر بيكارين كه فكر افراد داخل تيبا رو هم ميكنين. برين و فكرتون را اصلاح كنين و اگه نظري هم دارين مفيد و منطقي بيان كنين.ممنون
    Last edited by farshid gandomi; 06-04-2011 at 10:13.

8. 2 کاربر از farshid gandomi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت mahyar2525's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

منم یکی از پرسیدم درباره کیفیت ماشین.کلی تعریف کرد.گفت گارانتی اولیه هم برده.الان که 6000 تا رفته هیچ مشکلی نداشته.و خیلی ازش راضی بود

داره خودمونی میشه glayolx's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

پراید و 206 ارزان شد
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

سلام دوستان
    سال گذشته جمعا در تمامی تیپ ها 4801 دستگاه تیبا تولید شده که از این تعداد 4076 دستگاه برای مشتریان بارگیری و از شرکت خارج شده

12. 5 کاربر از bandary بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ali1323's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

رئیس سازمان استاندارد:
    برای نصب ایربگ مهلت دوباره نمی‌دهیم
    پرشین خودرو: رئیس سازمان استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران گفت: مؤسسه استاندارد مهلت جدیدی به خودروسازان برای نصب كیسه هوا (ایربگ) نمی‌دهد و این مسئله به تصمیم شورای عالی استاندارد بستگی دارد.
    به گزارش «پرشین خودرو» به نقل از فارس، نظام الدین برزگری اظهار داشت: جدولی تدوین شده كه بیش از 60 درصد خودروی تولید داخل دارای حداكثر یك ایربگ و برخی نیز دارای دو ایربگ هستند.
    وی افزود: طی سال جاری خودروهای تولید داخلی باید دارای ایربگ باشند و خودروهایی نیز كه این امكان را ندارند باید نسبت به حل این مشكل اقدام كنند.
    برزگری در مورد توقف شماره‌گذاری تیبا بدلیل عدم نصب ایربگ نیز گفت: مشكل تأمین كیسه هوا برای ایربگ برطرف شده و شماره‌گذاری این خودرو در حال انجام است.
    وی در پاسخ به این سؤال كه آیا مهلت جدیدی به خودروسازان برای نصب ایربگ می‌دهید نیز گفت: ما نمی‌توانیم مهلت جدیدی بدهیم مگر اینكه شورای عالی استاندارد این مهلت را بدهد.
    رئیس سازمان استاندارد تصریح كرد: در صورتی كه مشكلاتی مبنی بر عدم تأمین كافی ایربگ بدلیل برخی مسائل بین‌المللی وجود داشته باشد شورای عالی استاندارد در مورد آن تصمیم‌گیری خواهد كرد.

14. 2 کاربر از ali1323 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •