آره؛حق با شماست
آره؛حق با شماست
پس با این حساب که شما میگید 13 ماه تاخیر داشتید ، با در نظر گرفتن 6 میلیون ودیعه و 30 درصد سود تاخیر
مجموعا میشه : 1950000 تومان
و حدودا 11 ماه و 15 روز هم سود مشارکت بهتون تعلق میگیره ( با سود 12 درصد ) که میشه حدودا 690000هزارتومان
یعنی مجموعا 2640000 هزارتومان ؛ که 500000 هزارتومان هم تخفیف تعلق میگیره میشه 3140000تومان
که اگر شما یک تیبای نقره ای با دو ایربگ تحویل بگیرید و قیمتش 11700000 باشه در نهایت شما باید 2560000هزارتومان پرداخت کنید.
مبارکهههههههههههههه![]()
تمامي پستهاي من پاك شود...................
Last edited by filiran; 12-05-2011 at 06:38.
خب طبق قرارداد جریمه تاخیر 18 درصد هست که با 12 درصد سود مشارکت میشه همون 30 درصد که سایپا همه جا عنوان کرده 30 درصد جریمه تاخیر میدم !!! که در واقع جریمه تاخیر 18 درصد هست.
ولی برای هر ایربگ 200 تومن کم میکنن. یعنی مجموعا 400 تومن . اگر قیمت برای تیبای سفید با دو ایربگ 11500 باشه بایستی برای بدون ایربگ 11100 در بیآد . چرا 90 تومن بیشتر زده برای شما؟
اینو باید به کسایی بگیم که نداشته دارن دربارش بد میگن! آقا و خانومی که اینطوری در باره ی این خودرو حرف میزنین، تا زمانی که پشتش ننشستین و باهاش نروندین، اینطور دربارش حرف نزنین. چون بقیه رو هم از خریدنش منصرف میکنین!تیبا هم شده مثل لیفان هرکی نداره همش بد میگه ولی اونایی که دارن 80درصد راضین
شما پژو 16 سوپاپ رو با تیبای 8 سوپاپ مقایسه میکنین؟ مثل اینه که من بگم شما برو ماکسیما بخر، بعد با پژو مقایسه کن. ببین از کدوم راضی تر هستی!شما برو یه پژو بگیر بعد با تیبا مقایسه کن اونوقت ببین از کدام راضی هستی
با عرض معذرت ولی پشتش شبیه به مزدا 323 هست و خیلی هم زیبا! شاید شما مزدا دوست نداشته باشید!با دیدم طراحی قناس عقب
من این ماشین رو دارم و از داشتنش افتخار میکنم. لطفا باعث ناراحتی من و امثال بنده نشید!گفتم خدا بداد ان اقا و خانم برسد حتماً چقدر از داشتن این موجود مونگول خجل هستند . خدا نصیب کافر و گرگ بیابان کند.
---
واقعا آدم ناراحت میشه وقتی چند نفر در مورد این خودروی ملی اینطوری حرف میزنن!
شما هر وقت نشستی پشتش اون موقع هر چقدر سعی کنی حالت بد بشه، نمیشه! اینو بهتون قول میدم!
من هنوز اين خودرو رو تحويل نگرفتم ولي به خدا از لحاظ ظاهر چيزي از خودروهايي مثل پژو ،پرايد،تندر...با قيافه هاي تكراريشون كم نداره. نظرهاي مغرضانه فقط باعث دلسردي تيباييها ميشه. اين تايپيك يك تايپيك تخصصي است كه متاسفانه جايي براي ملعبه نمودن نظرات ساير افراد شده ،با آنكه ظاهر يك آيتم نسبي بوده و اختلاف سليقه در انتخاب خودرو هميشه وجود داشته،نبايد به خودمون اجازه بديم با نظرات بي اساس و واهي سلب اطمينان بكنيم. حالا شما يه تيبا ديدي و به دلت ننشسته چرا لحن كلامتون مودبانه نيست. اصلا شما اينقدر بيكارين كه فكر افراد داخل تيبا رو هم ميكنين. برين و فكرتون را اصلاح كنين و اگه نظري هم دارين مفيد و منطقي بيان كنين.ممنون
Last edited by farshid gandomi; 06-04-2011 at 10:13.
منم یکی از پرسیدم درباره کیفیت ماشین.کلی تعریف کرد.گفت گارانتی اولیه هم برده.الان که 6000 تا رفته هیچ مشکلی نداشته.و خیلی ازش راضی بود
پراید و 206 ارزان شد
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان
سال گذشته جمعا در تمامی تیپ ها 4801 دستگاه تیبا تولید شده که از این تعداد 4076 دستگاه برای مشتریان بارگیری و از شرکت خارج شده
رئیس سازمان استاندارد:
برای نصب ایربگ مهلت دوباره نمیدهیم
پرشین خودرو: رئیس سازمان استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران گفت: مؤسسه استاندارد مهلت جدیدی به خودروسازان برای نصب كیسه هوا (ایربگ) نمیدهد و این مسئله به تصمیم شورای عالی استاندارد بستگی دارد.
به گزارش «پرشین خودرو» به نقل از فارس، نظام الدین برزگری اظهار داشت: جدولی تدوین شده كه بیش از 60 درصد خودروی تولید داخل دارای حداكثر یك ایربگ و برخی نیز دارای دو ایربگ هستند.
وی افزود: طی سال جاری خودروهای تولید داخلی باید دارای ایربگ باشند و خودروهایی نیز كه این امكان را ندارند باید نسبت به حل این مشكل اقدام كنند.
برزگری در مورد توقف شمارهگذاری تیبا بدلیل عدم نصب ایربگ نیز گفت: مشكل تأمین كیسه هوا برای ایربگ برطرف شده و شمارهگذاری این خودرو در حال انجام است.
وی در پاسخ به این سؤال كه آیا مهلت جدیدی به خودروسازان برای نصب ایربگ میدهید نیز گفت: ما نمیتوانیم مهلت جدیدی بدهیم مگر اینكه شورای عالی استاندارد این مهلت را بدهد.
رئیس سازمان استاندارد تصریح كرد: در صورتی كه مشكلاتی مبنی بر عدم تأمین كافی ایربگ بدلیل برخی مسائل بینالمللی وجود داشته باشد شورای عالی استاندارد در مورد آن تصمیمگیری خواهد كرد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)