مــــــن دارم میمیرم........
پس کی میاد این بازی .......
!!!!!!
مــــــن دارم میمیرم........
پس کی میاد این بازی .......
!!!!!!
بله واقعا موتور گرافیکی فوق العاده ای داره
منم خواهش میکنم
چون خیلی انتظار بازی رو کشیدیم مزه اش میره
هر چند که مزه اش رو بردین
سلام امیر جان!
تو کجا اینجا کجا ؟
امیر رسمیه آمارت ؟
چه تفاهمی !!!
با این تیکه داستانه که لو رفت خیلی زدده حال شد . ولی ای کاش به جای لو دادن داستان از خود بازی میگفتین که چجوریه ؟ مراحل و جذابیت و ... ؟؟
امکان اعمال محدودیت در سیستم گفتگوی بخش چندنفرهی Call of Duty: Modern Warfare 2
اخیرا در سایت NeoGAF تصویری قرار گرفته است که احتمال اعمال محدودیت توسط سازندگان عنوان COD: MW2 در یکی از رایجترین سیستمهای تقلب بخش چندنفرهی آنلاین شبکهی ایکسباکسلایو را تایید میکند. در تصویر منتشره عبارت "برای استفاده از این قسمت باید از سیستم گفتگوی اختصاصی بازی استفاده کنید. در غیر این صورت قادر به ادامه نخواهید بود. آیا مایل هستید وارد کانال اختصاصی گفتگوی بازی شوید؟" دیده میشود. این اخطار بدین معناست که بازیکنندهها امکان استفاده از سیستم گفتگوی (چت) خصوصی شبکهی ایکسباکسلایو در طول بازیهای چندنفرهی آنلاین را نخواهند داشت.
سیستم گفتگوی خصوصی شبکهی ایکسباکسلایو در مواردی امکان تقلب گستردهی بازیکنندهها را فراهم میکند. بطور مثال بازیکنندههایی که بههر دلیل اعم از کشته شدن در یک راند قابلیت استفاده از سیستم گفتگوی بازی را ندارند، با استفاده از چت خصوصی مکان نیروهای دشمن را برای همتیمیها مشخص کرده و تعادل بازی را برهم میزنند.
هنوز هیچ اظهارنظر رسمیای از سوی مسئولان کمپانی Infinity Ward در این خصوص منتشر نشده است.
منبع:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ها علی رسمی رسمیهامیر رسمیه آمارت ؟![]()
پست اولو یه نگاه کن اطلاعات خوبی داره .
مخلصیم .
حرف حساب گله نداره شرمنده که داستانو لو دادم ولی صحنه ورود کاپتان خیلی با حال بود مخصوصا اون جایی که خودشو نشون میده زیر نویسش اسم کاپتانو مینویسه فقط اینم بگم که از نظر گرافیکی حدود 25 درصد بهتر شده
دوست عزیز بسه دیگه انقدر بیشتر توضیح نده .فهمیدیم بازی کردی![]()
برو بابا حال نداریم من که چیزی از داستان نگفتم شاید کسیم باشه بخواد اطلاعاتی بدونه ما هم فهمیدیم تو عصبانی هستی اصلا زنده باد xbox 360 شما حالا حالاها منتظر باشید برا pc عرضه شه![]()
amaranth_silent وقتی آدم میکشی طبیعی میمیره؟و خون درست ازش میاد یا خیلی تکراری؟
با دمپایی هم میشه آدم کشت؟![]()
جناب amaranth_silent شما مارو مسخره کردی یا خودتو ؟
اسپویلر می دونی یعنی چی ؟ اصلا می فهمی ؟
حداقل وقتی داری یکی از قسمت های مهم داستان رو لو میدی بعدش با فونت بزرگ هم می نویسی یا بالاش بنویس اخطار خطر لو رفتن داستان یا کلا توی تگ اسپویلر بنویس
فهمیدیم تو هم بلدی بازی کنی حتما باید کاری کنی که همه از دستت ناراحت بشن ؟
خود شیرینی هم حدی داره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)