لینک دوم و سوم یکی هست و مربوط به گوشی INNOV8 هست و نرم افزار Samsung Mobile Navigator
لینک دوم و سوم یکی هست و مربوط به گوشی INNOV8 هست و نرم افزار Samsung Mobile Navigator
سلام بر همه ی دوستان. ممنونم که انقدر فعال هستین و اطلاعاتتون رو با بقیه share می کنین. راستیاتش من 1 ماه پیش که گوشیمو بردم خدمات مایکروتل، برام رام i2 ولی arabic رو نصب کرد. الان ازش راضیم. باطری هم مصرفش فوق العاده پایینه. حالا می خواستم ببینم اولا پیشنهاد میکنین رامم رو آپدیت کنم یا نه؟ اگه جواب مثبته، برم ورژن jvhk1 خود سامسونگ رو بگیرم یا این که touchflo داره؟ یا برم k3 رو بگیرم؟!! مسئله این است![]()
عزیز دل، شما میدونی گوشی dead شده رو چیکار میکنن درست میشه مثلا برد عوض میشه یا چمیدونم با دستگاهی چیزی درست میکنن و در آخر آیا گوشی متفرقه رو هم ماکروتل درست میکنه البته با دریافت هزینه؟؟؟
نمیدونی حدودا هزینش چقدر میشه؟؟
پیشاپیش بخاطر جوابت ممنون ن ن ن ن ن ن![]()
تا جایی که فهمیدم این حالت dead کامل نیست. شبه dead هست! چون اگر dead بود باید بورد رو عوض میکردن که این کارو نمیکنن. حقیقتا هم نمیدونم چی کار میکنن!
مایکروتل هم سیاستش این هست که فقط کارت طلائی براشون مهمه. بغیر از اون هرچقدر هم پول بدی اگر گارانتی خودشونو نداشته باشی درست نمیکنن.
می گم مسیح جان توی cd خودش مودم درایور نداره ؟
آخه این سایت موبایلستان خیلی بازی در میاره ، تا ثبت نام نکنی نمی زاره دانلود کنی.
ثبت نامم که کردم نمی دونم چرا نمی زاره وارد بشم.
کچلم کرده.
هی می گه بلوک شدی.
نخیر، نیست!
اومدیم و بعد 1 سال گارانتبش تموم شد dead شد...یعنی تعمیر نمیکنه مایکروتل؟
بنظر من این گوشیارو زیاد نباید باهاش ور رفت قطعا مشکل بوجود میاد واسش.این گوشی و بخریم بدون آپدیت مثل آدم کار نمیکنه که این همه دنگ و فنگ نداشته باشیم؟
شما رو به عنوان دشمن درجه یک PPC و سردسته قوم بنی اسرائیل معرفی میکنم!
سوال شما هم مثل این میمونه که بگی: من اگر winamp رو نصب کنم ولی Plugin نصب نکنم درست کار نمیکنه؟!!
من یه p1 داشتم 1 هفته باهاش کار کردم بعد رفتم از تو سایتش این گوشی رو آپدیت کردم...همهچیش حتی دوربینش عالی شده بود ولی به سیم کارتهای 0912 نمیخورد و مشکل ایجاد میکرد تو انتن دهی...پیش 10 تا اوستا بردم فلش کردن همه کار کردن ولی بازم نتونستن مثل روز اولش کنن آخر مجبور شدم نصف قیمت بفروشمش از شرش خلاص شم...البته روی ایرانسل جواب میداد ولی روی 0912 جواب نمیداد...این تجربه شد که دیگه با گوشی ووررر نرم
اینم کلیپهای دیگه ای از امنیا....
کلیپ تست و منوهای دوربین:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدتست جی پی اس :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبررسی شکل ظاهری و طراحی و چگونگی کار کرد:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تیزر تبلیغاتی امنیا :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)