تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 89 از 96 اولاول ... 3979858687888990919293 ... آخرآخر
نمايش نتايج 881 به 890 از 953

نام تاپيک: FIFA Manager 09

داره خودمونی میشه arian1374's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام بچه ها من می خوام یه انجمن راجع به FIFA Manger تخصصی بزنم ! آخه بازی اونقدر بزرگه و سوراخ سنبه داره که واقعاً یه انجمن کامل رو طلب می کنه !

آموزش بازی
    پچ های بازی
    کرک
    برگذاری کاپ های آنلاین
    اتفاقات مهم
    سئوال و پاسخ
    دانلود خود بازی
    بحث و تبادل نظر
    مشکلات بازی
    سخت افزار های مورد نیاز
    نرم افزار های مورد نیاز
    گفت و گوهای آزاد

نظرتون راجع به این کار چیه ؟
    من با انجمن موافقم و هر کمکی از دستم بر بیاید انجام میدم ولی بقیه هم کمک بکنند.(نیاز به تجربه بقیه هم هست)

2. این کاربر از arian1374 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه M.Z.KAKA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    King Abdol Great

پيش فرض

سلام بچه ها من می خوام یه انجمن راجع به FIFA Manger تخصصی بزنم ! آخه بازی اونقدر بزرگه و سوراخ سنبه داره که واقعاً یه انجمن کامل رو طلب می کنه !

آموزش بازی
    پچ های بازی
    کرک
    برگذاری کاپ های آنلاین
    اتفاقات مهم
    سئوال و پاسخ
    دانلود خود بازی
    بحث و تبادل نظر
    مشکلات بازی
    سخت افزار های مورد نیاز
    نرم افزار های مورد نیاز
    گفت و گوهای آزاد

به نظر من فکر خیلی خوبیه مطئناَ مشکلات منیجر خیلی زودتر حل میشه ومثل الآن نیست که تقریبا یک ماه دیگه شماره جدید میاد اما هنوز خیلیها دنبال حل مشکل اخراج هستن

4. این کاربر از M.Z.KAKA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه djsnowman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

با سلام...چند تا سوال:

1-با توجه به اینکه بازیکنانی که خداحافظی میکنند میشود دستیارشان کرد اما سه فصلی میشه که از خداحافظی بازیکنم میگذرد اما هنوز گم و گور میباشد...
    2-چرا دستیارانم استرس دار میشوند و لول اونها پایین میاد...
    3- این سایتی که عکسهای بازیکنان را دارد و آماده اعمال در بازی هست آدرسش چه هست؟
    4- یکی از دوستان قبلا قرار بود لیگ ایران رو بسازه و برای استفاده اینجا قرار بده...پس چی شد...

اخباری از MaNaGeR10 هم اومده بگید...
    راستش من لیگ ایران را ساختم با تمام آرم و عکس و مشخصات بازیکنان لیگ برتر و حتی بعضی اسامی و مشخصات بازیکنان لیگ های دسته یک و سایر کشور های آسیایی ولی تقریبا دو ماه این کار طول کشید بنابراین تصمیم گرفتم برای فیفا منیجر 10 این کار و انجام بدم و بعد در اختیار شرکتهای تولید کننده بازی بگذارم.انصافا فیفا منیجر فارسی خیلی لذت بخش تر از سایر کشورهاست .جام باشگاه های آسیا و مقدماتی جام جهانی و عکس استادیوم ها و شهرها و مربی های ایرانی را هم اضافه کردم.انشا الله چند وقت بعد اینکه منیجر 10 اومد فارسیش را میدم بیرون.

6. 3 کاربر از djsnowman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

آموزش بازی
    پچ های بازی
    کرک
    برگذاری کاپ های آنلاین
    اتفاقات مهم
    سئوال و پاسخ
    دانلود خود بازی
    بحث و تبادل نظر
    مشکلات بازی
    سخت افزار های مورد نیاز
    نرم افزار های مورد نیاز
    گفت و گوهای آزاد

فکر خیلی خوبیه اتفاقا من هم تو این فکر بودم ولی فرصتش را ندارم.البته اگر شما این کار را انجام بدید قول میدم از فعالترین کاربرها باشم.
    اتفاقا وقتی برای ساخت پچ فارسی تو نت سرچ میکردم ,یک کشورهای عجیب غریبی که بعضا اسمشون را هم نشنیده بودم یک وب سایت برای منیجر داشتند و پک کشور خودشون را هم ساخته بودن.در حالیکه شاید هیچ افتخار فوتبالی کشورشون تا حالا کسب نکرده بود.
    البته به نظر من طرفداران منیجر تو ایران خیلی کم هستند .یک علتش هم همین پیچیده بودن و انگلیسی بودن زبان این بازیه.من برای دو تا از دوستام مجبور شدم چند ساعت کلاس خصوصی تدریس منیجر بزارم که البته با راه اندازی این سایت انشالله مشکل حل خواهد شد.

8. این کاربر از djsnowman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال farshad.88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    رفسنجان

پيش فرض

بهتر نیست درباره فوتبال منیجر هم یک انجمن داشته باشیم ؟ اخه من از چند نفری که پرسیدم. اونو به فیفا منیجر ترجیح میدن. به علت اصلی نبودن بازی فیفا منیجر تو ایران. همه باهاش مشکل دارند. ولی فوتبال منیجر خیلی راحت تره.

10. این کاربر از farshad.88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه arian1374's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

راستش من لیگ ایران را ساختم با تمام آرم و عکس و مشخصات بازیکنان لیگ برتر و حتی بعضی اسامی و مشخصات بازیکنان لیگ های دسته یک و سایر کشور های آسیایی ولی تقریبا دو ماه این کار طول کشید بنابراین تصمیم گرفتم برای فیفا منیجر 10 این کار و انجام بدم و بعد در اختیار شرکتهای تولید کننده بازی بگذارم.انصافا فیفا منیجر فارسی خیلی لذت بخش تر از سایر کشورهاست .جام باشگاه های آسیا و مقدماتی جام جهانی و عکس استادیوم ها و شهرها و مربی های ایرانی را هم اضافه کردم.انشا الله چند وقت بعد اینکه منیجر 10 اومد فارسیش را میدم بیرون.
    امیدوارم که موفق باشی واقعا داری کار بزرگی می کنی.

12. 2 کاربر از arian1374 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

بهتر نیست درباره فوتبال منیجر هم یک انجمن داشته باشیم ؟ اخه من از چند نفری که پرسیدم. اونو به فیفا منیجر ترجیح میدن. به علت اصلی نبودن بازی فیفا منیجر تو ایران. همه باهاش مشکل دارند. ولی فوتبال منیجر خیلی راحت تره.
    میشه یک کار بهتر بکنیم و اون راه اندازی یک سایت منیجر یا مربی گری فوتبال باشه که همه بازیهای مربوط به مربی گری فوتبال را در بر بگیره.هر چند که من فکر میکنم طرفدارهای فیفا منیجر خیلی بیشتر باشند.

14. این کاربر از djsnowman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

آموزش بازی
    پچ های بازی
    کرک
    برگذاری کاپ های آنلاین
    اتفاقات مهم
    سئوال و پاسخ
    دانلود خود بازی
    بحث و تبادل نظر
    مشکلات بازی
    سخت افزار های مورد نیاز
    نرم افزار های مورد نیاز
    گفت و گوهای آزاد

منم موافقم.خواستی بگو در خدمت هستم.می تونیم یه انجمن راه بندازیم با VB یا SMF یا حتی phpnuke.

ضمناً یه درخواست از مدیرانی دارم که پیامهای کاربران تازه وارد را تایید می کنند و بعداجازه نمایش می دهند:
    فرض می کنیم یه تاپیک هست که دقیقه به دقیقه مطلب داخلش میاد.یه توضیحی اومده که بفرض من نسبت به اون توضیح سوال دارم،سوالمو مطرح می کنم،تا بیاد تایید بشه طبیعتاً به علت شلوغی تاپیک چند تا متن دیگه هم وارد میشه.ایراد اینجاست که متن من(من نوعی)بعد از تایید میره دقیقاً همون زمانی که ارسال کردم در تاپیک قرار میگیره یعنی چندین پست قبل و احتمال زیاد دیگه کسی بهش توجه نمیکنه.اگه میشد پستهای تاییدی کاربران تازه وارد آخرین پست قرار می گرفت خیلی خوب بود.
    ببخشید نمی دونستم این درخواست را به کی و کجا بدم مجبور شدم اینجا بنویسم

16. این کاربر از sdfsdfsdfsdf بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

12

ممنون از همه به خاطر دلگرمي كه داديد ، مزاحم همتون مي شم !‌
    میشه یک کار بهتر بکنیم و اون راه اندازی یک سایت منیجر یا مربی گری فوتبال باشه که همه بازیهای مربوط به مربی گری فوتبال را در بر بگیره.هر چند که من فکر میکنم طرفدارهای فیفا منیجر خیلی بیشتر باشند.
    راستش از روز اولي كه به فكرش افتادم ،‌ نظرم اين بود كه يه انجمن باشه مخصوص بازي هاي FIFA و FIFA Manager بعدش فكر كردم كه اگر باز هم تخصصي تر بشه بهتره . به نظر من هم طرفداراي فيفا منيجر بيشترن ،‌نهايتش يه تايپيك براي فوتبال منيجر هم مي ذاريم كه تمامي بخش هاي اون رو هم داشته باشيم ولي اولويت با فيفا منيجر باشه

منم موافقم.خواستی بگو در خدمت هستم.می تونیم یه انجمن راه بندازیم با VB یا SMF یا حتی phpnuke.
    من خودم مدير فني انجمن ام اس ايران هم هستم ،‌ اون جا سيستم SMF رو داريم ولي نظر خودمم روي VB و MyBB هست . اگه مي شه باز هم در اين مورد نظرتون رو بگيد . اگه SMF‌ بذاريم من تمامي پك هاي مهم رو دارم ،‌ از چت گرفته تا دكمه تشكر و ...

هاست هم دارم ،‌ ولي به خاطر نصب IP استاتيك به مشكل خورده ،‌ اون درست بشه دامين هم مشكلي نيست .

خيلي خوبه ،‌ بهتر بگم عاليه . بهت خسته نباشيد مي گيم و دستت درد نكنه .

ايشاالله انجمن رو قبل از انتشار فيفا منيجر 10 راه مي اندازيم .

18. این کاربر از majidmjh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

ممنون از همه به خاطر دلگرمي كه داديد ، مزاحم همتون مي شم !‌

راستش از روز اولي كه به فكرش افتادم ،‌ نظرم اين بود كه يه انجمن باشه مخصوص بازي هاي FIFA و FIFA Manager بعدش فكر كردم كه اگر باز هم تخصصي تر بشه بهتره . به نظر من هم طرفداراي فيفا منيجر بيشترن ،‌نهايتش يه تايپيك براي فوتبال منيجر هم مي ذاريم كه تمامي بخش هاي اون رو هم داشته باشيم ولي اولويت با فيفا منيجر باشه

من خودم مدير فني انجمن ام اس ايران هم هستم ،‌ اون جا سيستم SMF رو داريم ولي نظر خودمم روي VB و MyBB هست . اگه مي شه باز هم در اين مورد نظرتون رو بگيد . اگه SMF‌ بذاريم من تمامي پك هاي مهم رو دارم ،‌ از چت گرفته تا دكمه تشكر و ...

هاست هم دارم ،‌ ولي به خاطر نصب IP استاتيك به مشكل خورده ،‌ اون درست بشه دامين هم مشكلي نيست .

خيلي خوبه ،‌ بهتر بگم عاليه . بهت خسته نباشيد مي گيم و دستت درد نكنه .

ايشاالله انجمن رو قبل از انتشار فيفا منيجر 10 راه مي اندازيم .
    ببین استاد من چون کاربر تازه کارم نمی تونم برات PM بزنم.مجبورم اینجا ID مسنجرمو بذارم تا تماس بگیری(اون مد تشکری که گفتی دیوونم کرد )
    اگه انجمن راه بیفته خیلی عالی میشه.دستمون خیلی باز میشه رو بازی های منیجری
    ID مسنجر:eseduad
    خواهشاً اینو پاک نکنید چون جور دیگه نمی تونم با ایشون تماس بگیرم

20. این کاربر از sdfsdfsdfsdf بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •