من با انجمن موافقم و هر کمکی از دستم بر بیاید انجام میدم ولی بقیه هم کمک بکنند.(نیاز به تجربه بقیه هم هست)
من با انجمن موافقم و هر کمکی از دستم بر بیاید انجام میدم ولی بقیه هم کمک بکنند.(نیاز به تجربه بقیه هم هست)
به نظر من فکر خیلی خوبیه مطئناَ مشکلات منیجر خیلی زودتر حل میشه ومثل الآن نیست که تقریبا یک ماه دیگه شماره جدید میاد اما هنوز خیلیها دنبال حل مشکل اخراج هستن
راستش من لیگ ایران را ساختم با تمام آرم و عکس و مشخصات بازیکنان لیگ برتر و حتی بعضی اسامی و مشخصات بازیکنان لیگ های دسته یک و سایر کشور های آسیایی ولی تقریبا دو ماه این کار طول کشید بنابراین تصمیم گرفتم برای فیفا منیجر 10 این کار و انجام بدم و بعد در اختیار شرکتهای تولید کننده بازی بگذارم.انصافا فیفا منیجر فارسی خیلی لذت بخش تر از سایر کشورهاست .جام باشگاه های آسیا و مقدماتی جام جهانی و عکس استادیوم ها و شهرها و مربی های ایرانی را هم اضافه کردم.انشا الله چند وقت بعد اینکه منیجر 10 اومد فارسیش را میدم بیرون.
فکر خیلی خوبیه اتفاقا من هم تو این فکر بودم ولی فرصتش را ندارم.البته اگر شما این کار را انجام بدید قول میدم از فعالترین کاربرها باشم.
اتفاقا وقتی برای ساخت پچ فارسی تو نت سرچ میکردم ,یک کشورهای عجیب غریبی که بعضا اسمشون را هم نشنیده بودم یک وب سایت برای منیجر داشتند و پک کشور خودشون را هم ساخته بودن.در حالیکه شاید هیچ افتخار فوتبالی کشورشون تا حالا کسب نکرده بود.
البته به نظر من طرفداران منیجر تو ایران خیلی کم هستند .یک علتش هم همین پیچیده بودن و انگلیسی بودن زبان این بازیه.من برای دو تا از دوستام مجبور شدم چند ساعت کلاس خصوصی تدریس منیجر بزارمکه البته با راه اندازی این سایت انشالله مشکل حل خواهد شد.
بهتر نیست درباره فوتبال منیجر هم یک انجمن داشته باشیم ؟ اخه من از چند نفری که پرسیدم. اونو به فیفا منیجر ترجیح میدن. به علت اصلی نبودن بازی فیفا منیجر تو ایران. همه باهاش مشکل دارند. ولی فوتبال منیجر خیلی راحت تره.
امیدوارم که موفق باشی واقعا داری کار بزرگی می کنی.![]()
میشه یک کار بهتر بکنیم و اون راه اندازی یک سایت منیجر یا مربی گری فوتبال باشه که همه بازیهای مربوط به مربی گری فوتبال را در بر بگیره.هر چند که من فکر میکنم طرفدارهای فیفا منیجر خیلی بیشتر باشند.
منم موافقم.خواستی بگو در خدمت هستم.می تونیم یه انجمن راه بندازیم با VB یا SMF یا حتی phpnuke.
ضمناً یه درخواست از مدیرانی دارم که پیامهای کاربران تازه وارد را تایید می کنند و بعداجازه نمایش می دهند:
فرض می کنیم یه تاپیک هست که دقیقه به دقیقه مطلب داخلش میاد.یه توضیحی اومده که بفرض من نسبت به اون توضیح سوال دارم،سوالمو مطرح می کنم،تا بیاد تایید بشه طبیعتاً به علت شلوغی تاپیک چند تا متن دیگه هم وارد میشه.ایراد اینجاست که متن من(من نوعی)بعد از تایید میره دقیقاً همون زمانی که ارسال کردم در تاپیک قرار میگیره یعنی چندین پست قبل و احتمال زیاد دیگه کسی بهش توجه نمیکنه.اگه میشد پستهای تاییدی کاربران تازه وارد آخرین پست قرار می گرفت خیلی خوب بود.
ببخشید نمی دونستم این درخواست را به کی و کجا بدم مجبور شدم اینجا بنویسم
ممنون از همه به خاطر دلگرمي كه داديد ، مزاحم همتون مي شم !
راستش از روز اولي كه به فكرش افتادم ، نظرم اين بود كه يه انجمن باشه مخصوص بازي هاي FIFA و FIFA Manager بعدش فكر كردم كه اگر باز هم تخصصي تر بشه بهتره . به نظر من هم طرفداراي فيفا منيجر بيشترن ،نهايتش يه تايپيك براي فوتبال منيجر هم مي ذاريم كه تمامي بخش هاي اون رو هم داشته باشيم ولي اولويت با فيفا منيجر باشهمیشه یک کار بهتر بکنیم و اون راه اندازی یک سایت منیجر یا مربی گری فوتبال باشه که همه بازیهای مربوط به مربی گری فوتبال را در بر بگیره.هر چند که من فکر میکنم طرفدارهای فیفا منیجر خیلی بیشتر باشند.
من خودم مدير فني انجمن ام اس ايران هم هستم ، اون جا سيستم SMF رو داريم ولي نظر خودمم روي VB و MyBB هست . اگه مي شه باز هم در اين مورد نظرتون رو بگيد . اگه SMF بذاريم من تمامي پك هاي مهم رو دارم ، از چت گرفته تا دكمه تشكر و ...منم موافقم.خواستی بگو در خدمت هستم.می تونیم یه انجمن راه بندازیم با VB یا SMF یا حتی phpnuke.
هاست هم دارم ، ولي به خاطر نصب IP استاتيك به مشكل خورده ، اون درست بشه دامين هم مشكلي نيست .
خيلي خوبه ، بهتر بگم عاليه . بهت خسته نباشيد مي گيم و دستت درد نكنه .راستش من لیگ ایران را ساختم با تمام آرم و عکس و مشخصات بازیکنان لیگ برتر و حتی بعضی اسامی و مشخصات بازیکنان لیگ های دسته یک و سایر کشور های آسیایی ولی تقریبا دو ماه این کار طول کشید بنابراین تصمیم گرفتم برای فیفا منیجر 10 این کار و انجام بدم و بعد در اختیار شرکتهای تولید کننده بازی بگذارم.انصافا فیفا منیجر فارسی خیلی لذت بخش تر از سایر کشورهاست .جام باشگاه های آسیا و مقدماتی جام جهانی و عکس استادیوم ها و شهرها و مربی های ایرانی را هم اضافه کردم.انشا الله چند وقت بعد اینکه منیجر 10 اومد فارسیش را میدم بیرون.
ايشاالله انجمن رو قبل از انتشار فيفا منيجر 10 راه مي اندازيم .
ببین استاد من چون کاربر تازه کارم نمی تونم برات PM بزنم.مجبورم اینجا ID مسنجرمو بذارم تا تماس بگیری(اون مد تشکری که گفتی دیوونم کرد)
اگه انجمن راه بیفته خیلی عالی میشه.دستمون خیلی باز میشه رو بازی های منیجری
ID مسنجر:eseduad
خواهشاً اینو پاک نکنید چون جور دیگه نمی تونم با ایشون تماس بگیرم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)