من رفتم امرتات الانم دستگاهم اونجاس.3 شنبه دادمش .دیروز زنگ زدن گفتن حاضره/گفتم باطریشو عوض کردین ؟
گفت نه مشکلی ندشت
گفتم 8 ساعت شارژ نگه می داره !!!
درخواست دادم دوباره بررسی کنن شنبه بهم خبر میدن
گارانتی ها هم یکی از یکی گندتر اینم از امرتات !!!![]()
من رفتم امرتات الانم دستگاهم اونجاس.3 شنبه دادمش .دیروز زنگ زدن گفتن حاضره/گفتم باطریشو عوض کردین ؟
گفت نه مشکلی ندشت
گفتم 8 ساعت شارژ نگه می داره !!!
درخواست دادم دوباره بررسی کنن شنبه بهم خبر میدن
گارانتی ها هم یکی از یکی گندتر اینم از امرتات !!!![]()
مشکل باتری ، از این جهت کار رو سخت می کنه که اساساً تعمیرش (حالا چه تعویض - چه هر کار دیگه) هزینه بره ... بخصوص در مورد مدلهایی که ارزونتر هستند (مثل همین u5) هزینه تعویض باتری، در حد درصد قابل توجهی از قیمت نهایی خود پلیر میشه ... تازه سیاست نمایندگی هم مهمه که بعضی وقتا صرفاً نماینده فروشه و خیلی وارد بحث تعمیر و پشتیبانی سخت افزاری نمیشه که فکر کنم cowon هم چنین موقعیتی در ایران داشته باشه ...
به نظر شما چی کار کنم ؟
که کارش پیگیری بشه ؟
خب قاعدتا باید یه باتری دیگه روش بندازن که مطمئن شن دستگاه سالمه، اگر با باتری دیگه مشکل داشته باشه باید دستگاه رو تعویض کنن، اگر جزو گارانتیشون باشه.
آقا من باطریییییییییی میخوام
مگه شما دوباره به شرکت ندادین؟
اگه دادین درصورت ایراد براتون انجام میدن
اولش همون که گفتی : باید پیگیری کنی ... هر روز زنگ بزن ، بپرس بگو چی شد ... بعد اینکه ازشون یه جواب صادقانه بخواه : بگو "اگه فرضاً معلوم بشه باتری اش خرابه چی میشه؟ ... چقدر هزینه داره ؟ ..." ...آقا من باطریییییییییی میخوام
خیلی وقتا اصلا میان و یه دستگاه دیگه میدن و وقت خودشون و خودت رو با تعمیر نمی گیرن ... همونطور که گفتم من با گارانتی cowon سروکار نداشتم ، برحسب تجربه با گارانتی های دیگه (سونی + کریتیو + زولتریکس + سامسونگ+ آیپاد(!) + ...) دارم میگم ...
راستی آقا پوریا چند ماه از گارانتی دستگات میگذره؟
آقا من 5شنبه دوباره زنگ زدم قرار شد بزارنش زیر تست شارژ دوباره
من الان یک ماهه دستگاه رو خریدم
اگر کارم رو انجام ندادن ایمیل می زنم به کوون کره یه حال اساسی بهشون میدم
وظیفشونه که درست کنن
تو خودت اونطور که نوشته بودم تستش کردی یا نه؟ که بعداً بتونی مقایسه کنی حرفشون چقدر صحت داره یا نه ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)