دوستان من گوشیمو یه هفته بیشتر نیست که خریدم و چون ازش خوشم نیومده میخوام بفروشم کسی نمیخواد قیمت هم بالای 400 تومان میدم
دوستان من گوشیمو یه هفته بیشتر نیست که خریدم و چون ازش خوشم نیومده میخوام بفروشم کسی نمیخواد قیمت هم بالای 400 تومان میدم
سلام
من قصد کردم که برم و ان96 رو بخرم.
حالا میخواستم بدونم که انتخاب خوبی کردم یا برم ان85 بگیرم؟؟!!
در ضمن از کجا بدونم و بفهمم که گوشی کار کرده نیست؟
یه کدی هست که مدت زمان استفاده از گوشی رو نشون میده اون کد چیه؟
ایا با ریست کردن و فرمت و یا فلش کردن گوشی این کد 0 میشه؟
با تشکر
دوست عزيز كد #92702689#* است
اگه ميخواي بيا گوشي منو بگير نو است يه هفته بيشتر نيست كه خريدم نظرت چيه
میشه بگی از چیه این گوشی خوشت نیومده؟![]()
پخش فیلم سینمایی روی گوشی ؟
از تاپیک مربوط به دانلود فیلمهای سینمایی بر روی موبایل ،یک فیلم دانلود کردم(500mb). فرمتش mp4 بود. ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
ولی روی گوشیم فقط صداش پخش میشد و تصویر نداشت.
بعدش اومدم از یه تاپیک دیگه جدیدترین ورژن core player v1.32 رو دانلود کردم:
هم صدا داشت هم تصویر ولی تصویر هر چند ثانیه (به خصوص در قسمتهای وسیع تصویر ) مکث میکرد و کند میشد.چرا اینجوری بود آیا عادیه و باید چیکار کنم ؟(فکر کنم بهترین فرمت برای این گوشی mp4 باشه چون همه کلیپها و فیلمهای اولیه خودش ،به همین فرمت هستند.)
در ضمن خود تصویر هم به صورت خیلی کشیده (wide) بود ( نزدیک به 50% مانیتور سیاه می ماند ) ، برای این باید چیکار کنم ؟(میدانم به رزولیشن ربط داره احتمالا)
چند تا برنامه تبدیل فرمت حرفه ای گرفتم ولی برای تبدیل ، چند مدل mp4 دارد که نمیدانم کدوم رو باید انتخاب کنم ؟
با برنامه video convert master که آدرس تاپیکش رو در زیریذارم میتونید راحت فیلمهاتون رو تبدیل به Mp4 کنید و ببینید.
رزولوشن رو روی 240*320 بذارید.
bitrate هم روی 512kbps تنظیم کنید به راحتی در گوشی پخش میشه.
نه یادم رفت اینجا بگم.
امروز بر خلاف دو دفعه گذشته یا NSU آپدیت کردم و گوشیم مرد !!!!
حالا دادمش تعمیرگاه.
به هیچوجه با NSU آپدیت نکنید.یک سر برید مهرآباد راحت آپدیت کنید برگردید.
سیستم عاملش خراب شده دیگه.
با فرمت سه دکمه و ... هم بالا نیومد.
شاید بتونه فلش کنه درست بشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)