سلام بچه ها
فيريمور جديد نيومد ؟؟؟؟؟؟
مال من 11.047 هست!
سلام بچه ها
فيريمور جديد نيومد ؟؟؟؟؟؟
مال من 11.047 هست!
دوست من شما خودت میتونی با وارد کردن کد گوشیتون در این آدرس از آخرین فریمور ارائه شده مطلع بشی :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستانی که این گوشی را خریداری کردن:چه برنامه هایی روی گوشی نصبه؟ایا روی برچسب made in china است؟
Last edited by ali shah; 18-04-2009 at 20:58.
دوستانی که این گوشی را خریداری کردن:چه برنامه هایی روی گوشی نصبه؟ایاروی برچسب made in china است؟
Last edited by ali shah; 18-04-2009 at 20:58.
با درود
دوستانی که گوشی n85 را گرفته اند سریال بازی ngig در کدام قسمت کارتن قرار دارد یا تو کدوم دفترچه هست.
راستی این سریال چند رقمی بوده و یا چند تا رقم و حروف داره؟ اگه یه عکسی ازش بگذارید ممنون میشم.
یه سوال دیگه هم داشتم که آیا نوع فنلاندی این گوشی در ایران هست ویا همگی لیبل هستند. چون من تو چند تا مغازه دیدم که ساخت فنلاند زده بود و همه مشخصات گوشی فنلاندی را داشت و برچسب پشت گوشی با فنلاندی مو نمیزد.
آیا به نظر شما چینی تحت لیسانس فنلاند بگیرم عاقلانه تر نیست؟
یکی هم اینکه گوشی هایی که دیده بودم روی هندزفری و شارژر و باتری ساخت چین زده بود آیا این به این معنا است که خود گوشی هم چینی است؟
اگه جوابم رو زودتر بدید ممنون میشم چون فردا میخوام برم پاساژ علاالدین گوشی رو بگیرم.
با تشکر
Last edited by Raziel007; 19-04-2009 at 20:20. دليل: لطفا سریعا جواب بدید!!!!!
سلام
دوستان چند روز پیش یه نیم ساعتی با n85 یکی از دوستان ور رفتم یه نکته خیلی عذاب بود
سرعت توی گالری خیلی پایین بود با اینکه 20 -30 تا عکس بیشتر تو گالری نبود ولی سرعت خیلی پایین بود!!!
واسه همین تو خریدش دو دل شدم
آیا مال همه دوستان همینه؟؟
ممنون
دوست گل اولا ngig نیستا Ngage هستش و کد اکتیو بازی هم پشت دفترچه راهنمای انگیج هستش که بعد از وارد کردن کد با گوشیتون به اینترنت کانکت شید تا کد فعال شه
فنلاندش 100% نیست و اگه اصرار داری که فنلاند باشه باید بگی کسی ، آشنایی واست بیاره . مثه من که دقیقا این کارو کردم .
لوازم جانبی نوکیا هرجای دونیا که بری ماله کشورهای مثه چین و تایوان و تایلند و مالزی هست .
اینم بگم چین و نوکیا واقعا هیچ فرقی نداره و دقیقا عین همه
سلام..والا چه عرض کنم /برای من با 200-300تا عکس و5گیگ حافظه پر سرعتش پایین نیومده!یا علی
دوست عزیز درسته و حتی اگه 8 گیگتم پر عکس باشه بازم سرعت گالری خوبه . اینی که دوستان میگن سرعت گالری پایین واسه یه باگ رو سیستم عامله یا بهتر بگم فریمور هست که گاهی میگیره !
سلام
پس یعنی با یه آپدیت حله؟؟
راستی با وایرلس خود گوشی آپ کنم حله؟؟ آخه شنیدم 8--10 مگ بیشتر نیست!! در مقابل 100 وخورده ای مگ؟؟؟
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)