گوشی رو با کابل به کامپیوتر وصل کن و مطمئن شو که ویندوز اونو شناخته.بعد یه کانکشن دایل آپی بساز و مودمشو همون مودم گوشی انتخاب کن.یوزر و پس چیزی ننویس.شماره هم #99* باشه.تنظیمات موبایل هم نمیخواد. با بلوتوث هم میشه ولی باید نرم افزارشو داشته باشی.
گوشی رو با کابل به کامپیوتر وصل کن و مطمئن شو که ویندوز اونو شناخته.بعد یه کانکشن دایل آپی بساز و مودمشو همون مودم گوشی انتخاب کن.یوزر و پس چیزی ننویس.شماره هم #99* باشه.تنظیمات موبایل هم نمیخواد. با بلوتوث هم میشه ولی باید نرم افزارشو داشته باشی.
ممنون رفيق مشكل حل شد
حالا ميگم هر چي استفاده كنم تو اعتبارش هيچ اتفاقي نميافته؟
همون 10 تمن كه گفتن كم ميشه؟
اگه اينطور نباشه يه وقت وسط دانلود اعتبار تموم بشه ميمونم هااااااا
خواهش میکنم.
هیچ پولی کم نمیشه اگه 10 تومن قبلا موقع فعال سازی از حسابت کم شده باشه.
یک توصیه: حتما از سیمکارت اعتباری استفاده کن حتما.
موفق باشی
نه
کم نمیشه
البته ایرانسل تازگیا قاطی کرده. من اینترنت یه روزه رو یه روز فعال کردم واسه من بست هی افزایشی هفتگی رو فعال کرد!!
![]()
نه الان سيم من دائميه از او TCI هاست ماله 9 سال پيشهیک توصیه: حتما از سیمکارت اعتباری استفاده کن حتما.
ممكنه چه مشكلي پيش بياد؟
نه عزیز. من الان با دائمی بسته گفتم و دارم جواب شما رو میدم!!!!
هیچ مشکلی نیست!!
بچه ها خیلی شکاک شدن. تا حالا که موردی از همراه اول گزارش نشده!!!
ولی ایرانسل یکم ناجوره!!!!
ممنونم مرسي داداشي
آره بايد هم شكاك بود و البته مهم پولش نيست اصلا
مهم اينه كه اسكل اپراتور نشيم
راستی . توصیه میکنم واسه فعال سازی از طریق سایت اقدام کنی
حتما آدرسش رو بلدی دیگه؟
MCI.IR
آره فعال كردم (ظهر) الانم دارم استفاده ميكنم فكر كنم 100 مگابايتي شده تا حالا
اما اكثر اطرافيان بهم ميگن به اقتضاي سنت خيلي سوال ميپرسي (14) واسه همين يه چيزو زياد ميپرسم
الان دو سه روز ديگه ميام بازم ميپرسم آقا نكنه به علاوهي 10 تمن حساب شده، بازم بياد روش و از اين حرقا ديگه
در كل مرسي
نه. شما مطمعن باش درسته!! ( اگه میخوای مطمعن بشی که تعرفه فعاله. میتونی دوباره بری تو اون سایت و مثل وقتی میخوای تعرفه فعلا .کنی تعرفه رو انخاب کنی بعد یه پیغام بهد میده که شما تعرفه ی فعال دارین. میخواین یکی دیگه رو بگیرین؟
این یعنی تعرفه ات هنوز کار میکنه!!
محدود عزیز! من سه ماهه میانگین 15 گیگ دانلود میکنم!!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)