تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بخاطر عدم بازدهی نظرسنجی این بخش حذف می شود.لطفا از زدن

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
    0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 89 از 482 اولاول ... 397985868788899091929399139189 ... آخرآخر
نمايش نتايج 881 به 890 از 4816

نام تاپيک: DATAK WIMAX & ADSL / شرکت داتک

آخر فروم باز akhoond's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض

این داتک هم اسکل می زنه ها ، با این که سرویس اون شرکت جمع شد ( از م حبیب اللهی رفتن بچه ها ) اما هنوز شماره موب من تو سیستم شون هست و اس ام اس زدم که قرار بوده دیشب سرویس قطع بشه : دی

البته ، این خودش احترام به یوزر رو می رسونه ، کاش که لا اقل اسیا هم از این کار ها می کرد ...

پ ن : تغییر تعرفه چی شد ؟
    دوم این که رانژه صورت می گیره یا خیر ؟
    البته اگه باز محسن کله مو نمی کنه ..

2. این کاربر از akhoond بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز XirowN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    روی صندلی پشت میز کامپیوتر

پيش فرض

نه خیر دانلود از رپید به هیچ وجه محدود نیست
    البته به شرطی که از رپید شیر اکانت داشته باشی.
    خود رپید نیز دانلود به صورت فری رو محدود کرده نه شرکت
    به نظرم اگه اکانت بگیری خیلی راحتتر میتونی دانلود کنی

دیشب با این حال که قرار بود اینترنت قطع بشه ولی برای من که قطع نشد و داشت دانلود میکرد.
    حالا نمیدونم قطع نکردن یا اینکه چیز دیگه ای
    فک نکنم موضوع سر قطع نکردن باشه ...
    چون اینا نرم افزار دارن و به صورت اتوماتیک قطع میشه

آخر فروم باز mostafaeshghi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    تهران. ميدان 7 تير

پيش فرض

من دیروز زنگ زدم بخش فروش طرف گفت برای مرکز شما فقط 265 و 512 چندکاربره ارائه میکنیم ! (که البته فقط برای شرکتها)

جریانش چیه که تک کاربره نمیدن ؟

یعنی عملا" به یوزرهای عادی سرویس نمیدن !

ممکنه چرت گفته باشه ؟
    از این حرکتشون خیلی خیلی بدم اومد

آخه این چه کاریه ! عملا دارند سر جدیدیها را کلاه میگذارند. چون همگی ما میدونیم که سرویس تک کاربره و چند کاربره خیلی توفیر نداره و میدونیم که برای کاربر خانگی که اصلا هیچ مزیتی نیست. پس این کارشون آخر نامردیه !

تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    تهران. ميدان 7 تير

پيش فرض

فکر کنم دیگه الان این طرحو اجرا نمیکنن و کلا مهلتش گذشت
    اگه شما سه ماهه شارژ میکردید با توجه به مرکز مخابراتیتون به شما تا 33% در صد تخفیف میدادن
    نه هنوز نگذشته تا آخر اسفند تمدیدها شامل این طرح میشه.

اون هم که نوشته تا 33% به نظر من چرته یعنی تو یکی از مراکزشون که کلا 50 تا کاربر دارند به اونها 33% میدند دیگه نوشتند تا 33% ! ولی من که رفتم شرکت اغلب جواب کارشناسها به مشترکین عدد 10% بود ! به من هم همینو گفتند !

کـاربـر بـاسـابـقـه sms11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

آخه این چه کاریه ! عملا دارند سر جدیدیها را کلاه میگذارند. چون همگی ما میدونیم که سرویس تک کاربره و چند کاربره خیلی توفیر نداره و میدونیم که برای کاربر خانگی که اصلا هیچ مزیتی نیست. پس این کارشون آخر نامردیه !
    میدونم که اینکارشون نامردیه اما اولا تا اونجایی که من میدونم فرق قیمتی زیادی توی سرویس های سرعت پایین نداره اینا
    مهمتر اینکه هنوز هم خط جدید رانژه بکنن
    این موضوع نوید دهنده اینه که هنوز هیچ خبری نیست
    امیدوارم هیچ وقت هیچ خبری بد نباشه
    این داتک هم اسکل می زنه ها ، با این که سرویس اون شرکت جمع شد ( از م حبیب اللهی رفتن بچه ها ) اما هنوز شماره موب من تو سیستم شون هست و اس ام اس زدم که قرار بوده دیشب سرویس قطع بشه : دی

البته ، این خودش احترام به یوزر رو می رسونه ، کاش که لا اقل اسیا هم از این کار ها می کرد ...

پ ن : تغییر تعرفه چی شد ؟
    دوم این که رانژه صورت می گیره یا خیر ؟
    البته اگه باز محسن کله مو نمی کنه ..
    سلام معین جان
    من نوکرتم داداش
    ما خاکه پاتیم
    والا معین دو خط اولی که نوشتی اصلا نفهمیدم چی نوشتی.یه خورده زیر دیپلم صحبت میکنی ماهم بفهمیم؟
    اما در مورد تغییر تعرفه باید بگم که فعلا خبری نیست و فکر نمیکنم حالا حالاها خبری باشه(البته اگه کسی چشم نزنه.منظورم تو نبودی معین جانا .کلی گفتم.وگرنه توکه جیگری)
    اره توی همین بهمن خبر دارم که واسه دونفرو رانژه کردن.تقریبا در اواسط بهمن
    Last edited by sms11; 01-03-2009 at 22:58.

7. این کاربر از sms11 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض

سلام معین جان
    من نوکرتم داداش
    ما خاکه پاتیم
    والا معین دو خط اولی که نوشتی اصلا نفهمیدم چی نوشتی.یه خورده زیر دیپلم صحبت میکنی ماهم بفهمیم؟
    اما در مورد تغییر تعرفه باید بگم که فعلا خبری نیست و فکر نمیکنم حالا حالاها خبری باشه(البته اگه کسی چشم نزنه.منظورم تو نبودی معین جانا .کلی گفتم.وگرنه توکه جیگری)
    اره توی همین بهمن خبر دارم که واسه دونفرو رانژه کردن.تقریبا در اواسط بهمن
    سرویس ما تو اون شرکت الآن یکی 2 ماهی می شه که از رانژه در اومده ( مکان شرکت عوض شد ) اما چون قرار داد رو من نوشته بودم ، شماره موب من دستشون بود ، با این که سرویس جمع شده ، اما هنوز اس ام اس هاشون میاد ، یعنی این ها اینقدر عقل ندارن سرویس هایی که جمع می شه ، شماره اش رو هم پاک کنن ....

عرض کردم ، اما کلیت کارشون جای تحسین داره ، کاشکی این آسیایی ها هم از این داتکی ها یاد بگیرن ...

مخلصیم

مصطفی جون ، بحث ، همون بحث انحصاره ، جاهایی که یکی دو تا شرکت بیشتر نباشه ، این طوریه ، یوزر هم که مجبوره ، چاره دیگه ای نداره ، باید بگیره ...

البته فکر کنم مخابرات هم شرکت ها رو کم تیغ نمیزنه ، حسابی از خجالتشون در میاد ، شرکت ها هم برای این که این ضرر ، و استفاده هر چه بیشتر از بازار شیر تو شیر ، از خجالت ما در میان ....

حالا این هیچی ، چرا تعرفه ها رو عوض نکرد ، قرار بود ما رو بسازن ، کلی باهاشون صحبت کرده بودم ها ....

مخلصیم

یا حق
    Last edited by akhoond; 02-03-2009 at 09:06.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

خبر خیلی بد، امروز از پشتیبانی مشتری زنگ زدن بهم گفتن که مشکلتون برطف شده یا نه که من گفتم هنوز نه و مشکل سرعت هم دارم زنه گفت سرویس ها از بعد عید حجمی میشه و از حالت نامحدود خارج میشه و قیمت ها کمتر میشه ولی سرعت ها رو بهتر می کنیم در عوض، گفت قیمت ها و شرایط جدید رو تو سایت داتک می زاریم.

10. 2 کاربر از milky way بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض

خبر خیلی بد، امروز از پشتیبانی مشتری زنگ زدن بهم گفتن که مشکلتون برطف شده یا نه که من گفتم هنوز نه و مشکل سرعت هم دارم زنه گفت سرویس ها از بعد عید حجمی میشه و از حالت نامحدود خارج میشه و قیمت ها کمتر میشه ولی سرعت ها رو بهتر می کنیم در عوض، گفت قیمت ها و شرایط جدید رو تو سایت داتک می زاریم.
    اوووووووووه
    پسر خوش خبر باشی

از شوخی گذشته ، کار منطبق بر بازار همینه ، مغز ... که گاز نزده بیاد مفتی و اکلی ارزون بده که ....

تسلیت می گم به دوستان داتکی

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

اوووووووووه
    پسر خوش خبر باشی

از شوخی گذشته ، کار منطبق بر بازار همینه ، مغز ... که گاز نزده بیاد مفتی و اکلی ارزون بده که ....

تسلیت می گم به دوستان داتکی
    البته برای من فرقی نداره چون سرعتم انقدر افتضاحه که با سرویس 512 ماه قبل 10-15 گیگ همش دانلود کردم که اونم همش شبها بود که سرعت خوب می شد، ولی خوب حتما بعضی از دوستان بالای 20-30 گیگ ترنسفر دارن ماهانه که ضرر می کنن، ولی اگر سرعت رو بهتر کنن .لی محدودیت 20-30 گیگی بزارن بازم برای من بهتره.

تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    تهران. ميدان 7 تير

پيش فرض

دقیقا خلاف حرفهای شما :

من پریروز که برای تمدید حضورا رفتم شرکت ، دقیقا طرف را با سوالاتم ضربه فنی کردم و نتیجه ی پاسخهاش این شد :

ما حتما سرویسهای حجمی میگذاریم بعد از عید !

اصلا این موضوع هیچ ربطی به حجمیهامون نداره ! مسلما سرویسهای نامحدود در کنارشون خواهد بود !

قیمتهای نامحدود ها یا تغییر نیمکنه یا تغییر کنه بسیار کم خواهد بود (ازش مثال خواستم گفت مثلا الآن 27 تومان شما میشه مثلا 30 تومان) !

در مورد سرویسهای جدید هیچ چیز قطعی نشده ولی وجودش حتمیه ! اولین اشخاصی که باخبر بشوند گروه فروش هست که تا کنون خبر دقیقی داده نشده !

14. 2 کاربر از mostafaeshghi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •