USROBOTICS 9115 خیلی خوبه 49 تومنه امریکاییه
منم AM300 LINKSYS دارم خیلی راضیم و ازون موقعی که خریدم روشنه و اخ نگفته![]()
USROBOTICS 9115 خیلی خوبه 49 تومنه امریکاییه
منم AM300 LINKSYS دارم خیلی راضیم و ازون موقعی که خریدم روشنه و اخ نگفته![]()
ببین شما مخیر هستی هر مودمی که میخوای بگیری ولی اگه مودمی باشه که جز مودمهای شرکت شاتل نباشه....مسئولیت نصب و کانفیگ و در صورت هرگونه مشکلی کاملا بر عهدهی خودته....(لیست مودمهای مورد قبول شاتل هم تو سایتش هست)
بنابراین اگه فکر میکنین با همین مودمی که گفتین خودت میتونی مسئولیت کانفیگ کردنش را برعهده بگیری خوب میتونی استفاده کنی
بچه ها نظرتون راجع به مودمهای دیلینک مدلهای 2520 و 522 و 322 چیه؟ کسی
استفاده کرده؟ راضی هستین؟
ممنون
سلام دوستان
من مودمم Smc-7901bra2 (نقره اي ) بود كه يه قضيه اي پيش اومد عوض كردم و الان Smc-7901bra3 (سفيد) گرفتم
فروشنده كه ميگفت اين يه مدل بالاتره و بهتره ؟
چه تفاوتي بين اين دو مودم هست ؟
ممنون ميشم دوستاني كه اطلاعاتي در اين زمينه داريد كمك كنين
من مدل 522 رو دارم و کاملا هم ازش راضی هستم , هم یه پورت یو اس بی داره هم یه لن , روتر هم هست و در کل من ازش راضیم ...
خریدم 51 تومن ... فقط یادت باشه محصولات D-Link رو با گارانتی ایزی بخری نه چیز دیگه![]()
راستش من اولین باری است که میخوام Adsl بگیرم دیروز رفتم شاتل و یه اکو 128 گرفتم گفتند چند روز دیگه میان نصب ولی نمیخوام 15 تومن بتیغنم! مودم رو خودم نصب کردم همه ی تنضیمات هم حله فقط یوزر و پسوورد میخواد اگه زنگ بزنم بهم میگن یا باید حضوری باشه و چه جوری بدونم مخابرات خط رو رانژه کرده ؟؟؟؟
راستی مودم هم TP-LINK : TD-8811 است کیفیتش چه جوریه ؟
15 تومن را مي گيرن
چه حضوري بيان
چه تلفني بگن
فرقي نداره
دوست عزيز تا جايي كه من ميدونم كل 15 تومن هزينه نصب نيست نصفش مال مخابرات براي رانژه كردن خط تلفنته
شما با شركت تماس بگير و بگو يوزر و پسورد رو ميخواي و بقيه كاراشو خودت رديف كردي ، شايد دادن بهت
راستي اين هزينه 10 الي 12 تومن .. نه 15 تومن
موفق باشي
![]()
سلام به همه بچه های ربنایی
بالاخره کارما هم درست شد
اشکال از سیم کشی خونمون بود یعنی سیم تلفن رو با سیم برق یک جا داده بودن تو واحد خونمون منم با هر مصیبتی که بود درستش کردم و یک سیم مستقیم از پایین خونمون کشیدم بالا شانس اوردم خونه ماله خودمون هست
شما هم مواضب باشید که مثل من دچارمشکل نشید و این همه الاف نشید لامذهب چه نویزی رو خط انداخته بود
آقا كسي نيست كه SMC باشه مودمش ؟
كسي نيست در اين مورد اطلاعاتي داشته باشه و راهنمايي كنه ؟
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)