چگونه میتوان ردیفهای یک لیست باکس را با توجه به اطلاعاتی که در ItemData هست که نام صفحه مورد نظر است به آن صفحه لینک کرد.
که وقتی کاربر بر روی آن کلیک کرد برود به صفحه مورد نظر.
با تشکر خواهشا جواب دهید
چگونه میتوان ردیفهای یک لیست باکس را با توجه به اطلاعاتی که در ItemData هست که نام صفحه مورد نظر است به آن صفحه لینک کرد.
که وقتی کاربر بر روی آن کلیک کرد برود به صفحه مورد نظر.
با تشکر خواهشا جواب دهید
تو رو خدا چواب بدهید
جواب جواب جواب جواب جواب جواب جواب جواب جواب جواب جواب جواب جواب جواب
سلام.
وقت بخیر
بنده یه سوال از حضور دوستان داشتم.
با توجه به اینکه آموزگار هستم به تازگی با نرم افزار autoplay جهت ساخت درس افزار های آموزشی آشنا شدم.
یه پروژه ای ساختم که توش کاربر نام خودش رو تو اینپوت وارد میکنه و این نام تو به لیبل نمایش داده میشه.
میخواستم بدونم راهی هست که این لیبل که ورودیش رو از اینپوت میگیره رو تو بفیه ی صفحات هم نشون بدم.
آخه کپی کردم نشد.
ممنون میشم اگه راهنمایی بفرمایید بنده رو.
سلام.
وقت بخیر
بنده یه سوال از حضور دوستان داشتم.
با توجه به اینکه آموزگار هستم به تازگی با نرم افزار autoplay جهت ساخت درس افزار های آموزشی آشنا شدم.
یه پروژه ای ساختم که توش کاربر نام خودش رو تو اینپوت وارد میکنه و این نام تو به لیبل نمایش داده میشه.
میخواستم بدونم راهی هست که این لیبل که ورودیش رو از اینپوت میگیره رو تو بفیه ی صفحات هم نشون بدم.
آخه کپی کردم نشد.
ممنون میشم اگه راهنمایی بفرمایید بنده رو.
سلام روزتون بخیر
سیمام
من توی8 autoplay studio یه لیست کشویی (combo box) گذاشتم که وقتی زیر مجموعه اون باز میشه میخوام هرکدومشون با انتخاب اون آیتم توی page مخصوص به خودشون باز شه حالا چه کدی بزارم که این کار واسه من انجام شه
خیلی ضروریه اگه لطف کنید جوابمو بدید ممنون میشم.
سلام به همه دوستان و اساتید عزیز
من خیلی وقته با این مشکل دست و پنجه نرم میکنم امیدوارم که این انجمن فعال باشه و جواب من رو بده
من می خام برنامه اتورانی که با اتوپلی مدیا استادیو ساختم هنگامی که کاربر اون رو اجرا میکنه ریزولیشن کامپیوترش تبدیل به ریزولیشنی بشه که
من برای اتورن تعریف کردم مثلا اگر ریزولیشن کاربر 800در 600 هست و ریزولیشن تعریف شده من برای اتورران 1024 در 768 هست ریزولیشن کاربر که 800 در 600 تبدیل به 1024 در 768 اتوران بشه و با بسته شدن نرم افزار اتواران ریزولیشن کاربر تبدیل بشه به ریزولیشن خودش
ممنون از پاسخ و راهنماییتون
ممکنه مانیتور کاربر از رزولوشن بالاتر پشتیبانی نکنه.
سلام من یه سوال داشتم من خیلی سطح متوسطی دارم
می خوام یه کاری بکنم که یک تصویر در صفحه باشه ولی می خوام این تصویر بزرگ باشه وقتی بزرگ هست قسمتی از تصویر رو نمیشه دید برای همین میشه کاری کرد که ابزاری درست کنم که تصویر رو بالا و پایین کنه؟
سلام. می تونید از پلاگین اسلایدر استفاده کنید. باید میزان حرکت اسلایدر رو بگیرید و دستور جابجایی تصویر رو بدین. این جوری در دریچه دید بخشی از تصویر نمایش داده میشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)