تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: آيا اين تاپيك نياز شما را برآورده كرده است؟

راي دهنده
436. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بلي

328 75.23%
  • خير

67 15.37%
  • نه كاملا، پيشنهاداتي براي بهتر شدن اين تاپيك دارم

66 15.14%
Multiple Choice Poll.
صفحه 89 از 923 اولاول ... 397985868788899091929399139189589 ... آخرآخر
نمايش نتايج 881 به 890 از 9225

نام تاپيک: سوالات به زبان فارسی فقط در این تاپیک

پروفشنال Paradise_human's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    بروگرد ( بروجرد )

پيش فرض

اینم باز به خودت بستگی داره، اینکه بیشتر به چی علاقه داری...
    من اگر جای تو بودم، خب اول شاید با یک سی دی آموزشی شروع میکردم که از پایه کمکم کنه...
    کم کم به طرف گرامر و کتابی مثل grammar in use(elemantary) میرفتم، البته خیلی روش وقت نمیزاشتم ...
    Short story در سطح مقدماتی میخوندم...
    یه نگاهی به چندتا از این کتابهای لغت مثل: English vocabulary in use سطح elementary میزدم
    و در کنار همه ی اینها رو فیلمها کار میکردم، از انیمیشن شروع میکردم. اول فیلم را ببین و تفریح کن. دومین بار روش دقت بیشتری کن، قواعدی که بکار میبرن را با قواعدی که خودت میخونی مطابق کن و لغت ها و عبارتهای جدید را بنویس و...
    در کنار همه ی اینها میتونی از خلاقیت خودت و اون راهی که فکر میکنی موفق میشی را انتخاب کنی و پیش بری
    ممنون از راهنماییت ......
    سی دی آموزشی چی بهم پیشنهاد میکنی ؟؟؟!!
    چیز خاصی مد نظرت هست که به دردم بخوره ؟؟؟؟
    میتونی بهم بگی که چی بگیرم ؟؟؟
    این کتاب گرامر و واژگانی رو که گفتی حتما نهیه میکنم
    راستی یه سوال فنی دیگه .....
    وقتی فیلم میبینم با زیر نویس فارسی ببنیم یا با زیرنویس انگلیسی ؟؟؟؟ یا هر دوش ؟؟؟
    اگه راهنماییم کنی یه دنیا ممنون میشم

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    بروگرد ( بروجرد )

پيش فرض

با سطحی که من دارم short story چی بهم پیشنهاد میکنید ؟؟؟؟
    راستی اون کتاب هایی که برای واژگان و گرامر بهم گفتین انتشارات خاصی چاپ کرده یا هر جا برم این اسمو بگم میتونم راحت تهیه ش کنم ؟؟؟

آخر فروم باز C. Breezy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Green land

پيش فرض

راستی بعضی سایت ها هستن که به مردم جهان کمک می کنن تا سطح زبانی رو که دارن می خونن بالاتر ببرن ... من یه سایتی می شناسم که از طریق پسرخالم باهاش آشنا شدم .. خیلی خوب بود ... تقریبا هر زبانی رو که بخوای میشد توش یاد گرفت ... توش می تونستی با اراد دیگه چت کنی .. یا درس هاش رو بخونی و آخر هر درس هم یه بخش writing و speaking داشت که باید یه داستانی می نوشتی و یه متنی هم بهت می داد که باید می خوندی ... بعد بقیه افراد عضو سایت ( مثلا من ) میومدم و به تو نمره میدادم و مشکلت رو مب گفتم ... خیلی جالب بود ... بعد هرهفته دانش آموز برتر و یا معلم برتر از بین همین افراد انتخاب می شد ... میرم اسمش رو پیدا کنم اگه خواستین بهتون بگم .

4. این کاربر از C. Breezy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای sepid12ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تورنتــو

پيش فرض

ممنون از راهنماییت ......
    سی دی آموزشی چی بهم پیشنهاد میکنی ؟؟؟!!
    چیز خاصی مد نظرت هست که به دردم بخوره ؟؟؟؟
    میتونی بهم بگی که چی بگیرم ؟؟؟
    این کتاب گرامر و واژگانی رو که گفتی حتما نهیه میکنم
    راستی یه سوال فنی دیگه .....
    وقتی فیلم میبینم با زیر نویس فارسی ببنیم یا با زیرنویس انگلیسی ؟؟؟؟ یا هر دوش ؟؟؟
    اگه راهنماییم کنی یه دنیا ممنون میشم
    ببینید من فقط از تجربه ی شخصی خودم دارم استفاده میکنم و راهنماییتون میکنم ، شاید صد در صد درست نگم...
    خودم وقتی 8 9 ساله بودم بابام کلی سی دی های آموزشی زبان برام گرفت که اسمش دقیقا یادم نیست، ولی با اینکه اصلا فارسی نبودند خیلی موثر بودن. در حال حاظر یکی را میشناسم که داره روی : tell me more about English کار میکنه، خودمم نرم افزار را دیدم، به نظرم خیلی خوب بود، ولی نه برای کسانی که در حد خیلی ضعیف بودن.(فکر میکنم به درد شما بخوره):

تو سایت زیر هم میتونید در موردش بیشتر اطلاعات کسب کنید:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    وقتی فیلم میبیند، باز هم پیشنهاد شخصی خودم: اول با سابتایتل فارسی ببین که لذت ببری از دیدن فیلم و کل ماجرا را بفهمی، دومین بار و سومین بار با سابتایتل انگلیسی که بتونی صحبتهاشون را با کلمات تطابق بدی و بار چهارم بدون سابتایتل ببین و ببین چقدر میتونی متوجه بشی.
    با سطحی که من دارم short story چی بهم پیشنهاد میکنید ؟؟؟؟
    راستی اون کتاب هایی که برای واژگان و گرامر بهم گفتین انتشارات خاصی چاپ کرده یا هر جا برم این اسمو بگم میتونم راحت تهیه ش کنم ؟؟؟
    شرت استوریهای stage: 4 یا 5
    کتابهای grammar in use همه جا هست...
    در قسمت e-book دو نمونش که به دردتون بخوره را برا دانلود گزاشتم...
    good luck

6. 2 کاربر از sepid12ir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    بروگرد ( بروجرد )

پيش فرض

ببینید من فقط از تجربه ی شخصی خودم دارم استفاده میکنم و راهنماییتون میکنم ، شاید صد در صد درست نگم...
    خودم وقتی 8 9 ساله بودم بابام کلی سی دی های آموزشی زبان برام گرفت که اسمش دقیقا یادم نیست، ولی با اینکه اصلا فارسی نبودند خیلی موثر بودن. در حال حاظر یکی را میشناسم که داره روی : tell me more about English کار میکنه، خودمم نرم افزار را دیدم، به نظرم خیلی خوب بود، ولی نه برای کسانی که در حد خیلی ضعیف بودن.(فکر میکنم به درد شما بخوره):

کد:
    وقتی فیلم میبیند، باز هم پیشنهاد شخصی خودم: اول با سابتایتل فارسی ببین که لذت ببری از دیدن فیلم و کل ماجرا را بفهمی، دومین بار و سومین بار با سابتایتل انگلیسی که بتونی صحبتهاشون را با کلمات تطابق بدی و بار چهارم بدون سابتایتل ببین و ببین چقدر میتونی متوجه بشی.

شرت استوریهای stage: 4 یا 5
    کتابهای grammar in use همه جا هست...
    در قسمت e-book دو نمونش که به دردتون بخوره را برا دانلود گزاشتم...
    good luck
    این stage ای رو که گفتی اسم کتابه ؟؟؟!!!
    فعلا برای شروع یه سری سیدی از مجموعه آموزش های ماکزیمم نارسیس خریدم واژگان سطوح مقدماتی و واژگان سطوح پیشرفته و 504 واژه ی مطلقا ضروری و واژهای ضروری آزمون تافل ....
    البته اینم بگم به ترتیب سطح ازشون استفاده میکنم ....
    به نظرت خوبه برای شروع ؟؟؟

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    بروگرد ( بروجرد )

پيش فرض

خودم وقتی 8 9 ساله بودم بابام کلی سی دی های آموزشی زبان برام گرفت که اسمش دقیقا یادم نیست، ولی با اینکه اصلا فارسی نبودند خیلی موثر بودن. در حال حاظر یکی را میشناسم که داره روی : Tell me more about english کار میکنه، خودمم نرم افزار را دیدم، به نظرم خیلی خوب بود، ولی نه برای کسانی که در حد خیلی ضعیف بودن.(فکر میکنم به درد شما بخوره):

کد:
    من این نرم افزارو (tell me more about English) آخرین وژنشو که 9 بود از همین سایت خودمون خریدم امیدوارم موفید واقع بشه از راهنماییاتون کمال تشکر رو دارم ....
    Last edited by Paradise_human; 25-01-2009 at 15:25.

9. این کاربر از Paradise_human بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای sepid12ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تورنتــو

پيش فرض

این stage ای رو که گفتی اسم کتابه ؟؟؟!!!
    نه یعنی سطح...
    وقتی یک Short Story میخری ازت میپرسن کدوم استیجش را میخوای، به نظر من سطح 3 - 5 برای شما مناسبه، چون سطح 1 و 2 خیلــــــــــــــی آسونه. حتی سطح 6 که advanced هست بسیبار آسونه. برا همین هر داستانی میتونه باشه، ولی سطحش بهتره از 3- 5 باشه:
    1 - Beginner
    2 - Elementary
    3 - Pre - Intermediate
    4 - Intermediate
    5 - Upper Intermediate
    6 - Advanced
    -----------
    به نظر من بهترین کسی که بتونه برات درست برنامه ریزی کنه، خودتی. کتابی مثل 504 را اگه الان شروع کنی شاید زود ولش کنی چون یک مقداری شاید برات سنگین باشه. بنابراین بهتره با کتابهای واژگان پایه ای شروع کنی.
    زبان را تفریح بدون . با عشق بخون. دوسش داشته باش، و از یاد گرفتن حتی یک کلمه در روز لذت ببر تا بتونی واقعا توش موفق بشی.

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    بروگرد ( بروجرد )

پيش فرض

نه یعنی سطح...
    وقتی یک short story میخری ازت میپرسن کدوم استیجش را میخوای، به نظر من سطح 3 - 5 برای شما مناسبه، چون سطح 1 و 2 خیلــــــــــــــی آسونه. حتی سطح 6 که advanced هست بسیبار آسونه. برا همین هر داستانی میتونه باشه، ولی سطحش بهتره از 3- 5 باشه:
    1 - beginner
    2 - elementary
    3 - pre - intermediate
    4 - intermediate
    5 - upper intermediate
    6 - advanced
    -----------
    به نظر من بهترین کسی که بتونه برات درست برنامه ریزی کنه، خودتی. کتابی مثل 504 را اگه الان شروع کنی شاید زود ولش کنی چون یک مقداری شاید برات سنگین باشه. بنابراین بهتره با کتابهای واژگان پایه ای شروع کنی.
    زبان را تفریح بدون . با عشق بخون. دوسش داشته باش، و از یاد گرفتن حتی یک کلمه در روز لذت ببر تا بتونی واقعا توش موفق بشی.
    اون سیدی 504 نارسیس و الان استفاده نمیکنم ....
    اول از آموزش ماکسیمم لغات مقدماتی استفاده میکنم بعد لغات پیشرفته و بعد 504 و بعد لغات ضروری تافل رو ....
    نمیدونم میدونی یا نه ولی این آموزش ماکسیمم نارسیس هر روز ازت یه سری لغت میپرسه و در طی مرور زمان اونا رو به حافظه ی دائمت میسپاره به نظرم خیلی مفید میتونه واقع بشه .....

12. این کاربر از Paradise_human بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی brain's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

12 برنامه درسی یادگیری زبان

سلام ... خب من برنامه ی درسی مو ریختم (طبق تمام مشورت هایی که کردم و صحبت هایی که تو فروم خوندم ودیدم به یه نتیجه ی کلی رسیدم ) ... میذارمش اینجا تا ببینم شما اساتید نظرتون چیه ؟ و شایدم به درد باقیه دوستان بخوره

اول چندتا نکته :
    هدف از یادگیری: زبان عمومی در حد عالی- ترجمه تخصصی متون هنری(باتوجه به رشته ام) -
    نکات:
    1-میخوام کلاس خصوصی برم (شک دارم با آقای بابک عبادی که مشورت کردم ، گفت فقط برو کلاس خصوصی)
    2-کلاس عمومی هم میخوام برم ، منتها فقط وفقط با هدفه اینکه تو یک محیط انگلیسی زبان قرار گرفته باشم (حتما میرم )
    3-self-study هم دارم کا میکنم ولی به طور جدی شروع نکردم (حتما ادامه میدم )
    4-اغلب صبح تا شب وقتم آزاده و به خاطر همین یه تصمیمه جدی گرفتم برای یادگیریه زبان ، میتونید پیشرفتمو بعدا تو همین سایت متوجه بشید
    5-از اون آدمایی نیستم که به زور بشینن درس بخونن ، و هیچ اهمال و سستی در انجام برنامه ام نخواهم داشت ...

خب حالا برنامه ی مورد نظرم :
    به جد میگم 99.9 در صد کسانی که میخواهند با روش self-study شروع کنند به نتیجه نمیرسن
    ممکنه یه مدت داغ باشند و کار کنند ولی مجبورند دو برابر وقت بزارند و یادگیری هم برای آنان بسیار خشک و بی انگیزه میشود
    اينكه ما بخوايم به عنوان يه مبتدي (منظورم شما نيستيد به طور كلي عرض مي كنم) براي خودمون بگيم چون من اين تيپي حال مي كنم پس اينجوري پيش برم نتيجه بخش نيست
    بهترین راه ثبت نام در یک آموزشگاه زبانه
    زبان تمومی نداره ...
    -این نکات رو میدونم

برنامه ام شامل 3 قسمت میشه :
    1-تمارین مختص کلاس خصوصی (اگه برم)
    2-تمارین مختص کلاس عمومی
    3-فعالیت های جنبی در کنار این دو کلاس (که به نوعی میشه گفت self-study)

بخش 1 و 2 که مشخصه و تکالیف خاص خودش رو داره.

بخش 3 :
    هرروز یا 2 روز 1بار قراره که این نسخه رو اجراکنم: (ینی بعضیاش ثابت در یک روزه و بعضیاش متغیره)

-1 یونیت از کتاب 504

-1 یونیت درس گرامر (grammer englsih in use)

-خواندن یک text انگلیسی (داستانهای کوتاه-مقاله-اخبار و کلی چیزای مورد علاقه)

-دیدن یا شنیدن یک ویدئو یا voice انگلیسی (فیلم-انیمیشن-پادکست-سخنرانی-اخبار-رادیو و کلی چیزای موردعلاقه)

-نوشتن یک text انگلیسی (مثلا آخر شبا ، گزارشی از فعالیت های انجام شده در طول روز رو مینویسم یا تحقیق در مورد یک موضوع میکنم و کلی چیزای دیگه)

-صحبت کردن در کلاس عمومی یا جلوی آیینه باخود یا با یک همسطح خود

-ضبط کردنه صدای خود برای اصلاح تلفظ (خواندن داستان یا چیزی که voice انگلیسیشو داشته باشم و با صدای خود مقایسه کنمش)

-فعالیت های اینترنتی ، مثه چت با خارجیا ، با دوستان p30 و شرکت در بحثهای انگلیسی زبان در p30 و ...

در کل طی یادگیریه زبان ، این 3 فعالیت به طور دائم انجام میشود و ثابته : (این 3 فعالیت در یک کلاسور 200 برگ انجام خواهد شد)

-یادداشت لغات جدید + اصطلاحات

-نوشتن نکات گرامری کشف شده در فعالیت ها

-نوشتن خلاصه هر چیزی که به انگلیسی دیده-شنیده یا خوانده میشه

جدا از همه اینها ودر راستای این فعالیت ها میخوام ترجمه رو یواش یواش شروع کنم ، ولی نمیدونم چه تمرینی داره ، اگه میشه راهنماییم کنید.

و در آخر فکر به زبان انگلیسی

خب ببخشید سرتونو درد آوردم ...
    منتظر نظراتتون هستم

به راحتی نرسید ، آنکه زحمتی نکشید. "حافظ"
    Last edited by brain; 25-01-2009 at 16:37.

14. 2 کاربر از brain بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی brain's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

فقط یه چیزی که بهش اشاره کردم ... به نظرتون با این برنامه ، رفتن به کلاس خصوصی لازمه ... (یادتون نره کلاس عمومی که حتما میرم )

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •