دوست عزیز 3.1 هستش ،هنوز 20 روز نمیشه ریستور کردم![]()
دوست عزیز 3.1 هستش ،هنوز 20 روز نمیشه ریستور کردم![]()
هدفونای بلوتوث چطوریاست از نظر قیمتی؟
کیفیتش چطوره از نظر مقایسه با هدفون خود گوشی
دوستان من یه سوال دارم. ما یه آیفون 3G دست دو گرفتیم. طرف این آیفون رو کامل ری استارت کردو داد به ما. بعد هم که ما حوصله نداشتیم ابنو jailbreak کنیم و برنامه بریزیم و... دادیم بیرون همه چیشو اوکی کرد داد به ما. حالا منم دیدم این چندتا برنامه حیاتی مثل bluetooth و یا speed dial رو نداره بعد بردمش همونجا اون مغازه دار گفت این bluetooth روش نصب نمیشه و برنامه ای واسه Speed dial هم نداره. آیا این درسته و هیچ راهی نیست دیگه؟
اگه ورژن 4.0 باشه بله بلوتوث نداره. اون یکی برنامه هم منم نمیدونم چیه
از کجا بفهمم ورژن چنده؟ بعد منظورم از speed dial همونیه که دستتو فشار می دی چند لحظه مثلا" رو شماره 2 خونه رو می گیره یا دستتو نگه می داری رو شماره 4 دوستت رو می گیره.... همچین چیزی تو آیفون وجود نداره؟
از کجا بفهمم ورژن چنده؟ بعد منظورم از speed dial همونیه که دستتو فشار می دی چند لحظه مثلا" رو شماره 2 خونه رو می گیره یا دستتو نگه می داری رو شماره 4 دوستت رو می گیره.... همچین چیزی تو آیفون وجود نداره؟
برو Setting->General->About اونجا ver رو نوشته!!نه speed Dial نداره!اما یه favorites داره شماره های خاصتو می تونی بدی اونجا!!
برنامه ای واسه Tethering تو Ver 3.1.3 نیست؟
Last edited by alimehraeew; 23-09-2010 at 01:52.
هدفون بلوتوث از 60 تومن شروع می شه قیمتش،ارزون ترینی که من پیدا کردم،یه فیلیپس بود که 60 بود ولی صداش کم بود،مارک gabra هم از 70 داره تا 300 تومن که صداشون خوبه،ولی اونی که من خریدم رو 3gs دکمه next/previos کار نمی کنه.ولی کیفیت صداش عالیه،واسه همین با این مشکلش کنار اومدم!
تو سیدیا باید باشه دیده بودم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)