جریان مشکل بازیای ngage با n78 چیه ؟ برای من مثلا metal gear اجرا نمیشه،bounce voyager مرحله ی دومش نمیاد...! شماها هم با بازیای جدید کرک شده ی ngage مشکلی دارین ؟
جریان مشکل بازیای ngage با n78 چیه ؟ برای من مثلا metal gear اجرا نمیشه،bounce voyager مرحله ی دومش نمیاد...! شماها هم با بازیای جدید کرک شده ی ngage مشکلی دارین ؟
fp2 ها یکمی به n-gage مشکل دارند یعنی فعلا مشکل داره به زودی این شاالله برطرف میشه
پس کی این آپدیت جدید زبان فارسی میاد ؟؟!!
خدارو شكر يه گوشي خريديم هنوز خز نشده !
آره برو بفروش از دستش راحت شو ...
n79 بگير ...![]()
مباركه...همون 95 يا 82 بگير...
احسان جان شما فكر كنم انگيج بازي نميكني..نه؟آخه هر كي 78 داره و انگيج بازي ميكنه از گوشيش سير ميشه...
![]()
سلام
فکر کنم وقتی به ورژن 12 آپگرید کردم این مشکل برام پیش اومد
گوشی موقع روشن شدن هنگ میکنه و وسط روشن شدن دوباره ریستارت میشه بعضی موقع ها هم اصلا روشن نمیشه که باید باطری رو دوباره جا انداخت فکر کردم ممکنه واسه روش هک کردنم باشه با یه روش دیگه هک کردم یا خیلی مقایسه های دیگه بین موقعی که گوشی تازه ریست شده با موقعی که تنظیم کردمشو برنامهامو نصب کردم انجام دادم ولی هنوز هم همین مشکل هست، کسی این مشکل رو داره؟
خدائیش من با این گوشی حال میکنم.نمیدونم چرا بعضیا اینقدر پدرکشتگی با این گوشی دارن
سلام من 260 قیمت گرفتم میگه فنلانده چجور اعتمادکنم اصلا بخرم یا دنبال یه گوشی دیگه باشم کسی مدل دیگه ای پیشنهاد نمیکنه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)