من از ویندوز 7 استفاده می کنم این گزینه what u hear رو ندارم . فقط چند گزینه دیگه هست بنام
Aux , mono out, phone , wave out mix , Cd player گفتم شاید گزینه wave out mix باشه که وقتی فعال میکنم توی یاهو میگه همچین قطعه ای وجود نداره
من از ویندوز 7 استفاده می کنم این گزینه what u hear رو ندارم . فقط چند گزینه دیگه هست بنام
Aux , mono out, phone , wave out mix , Cd player گفتم شاید گزینه wave out mix باشه که وقتی فعال میکنم توی یاهو میگه همچین قطعه ای وجود نداره
سلام.
جالب بود.
ممنون
موفق باشیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
مرسی اما توی قسمت Recording وقتی راست کلیک میکنیم و گزینه Show Disabled Devices میزنم هیچ چیزی نمیاد !!!![]()
دوستان ماجرایymail چیه؟ یعنی ایدیه یاهو هست؟چجوری ایجاد میشه؟ فرقش چیه؟
مثلا:
........._.......@ymail.com
سلام.
به دلیل ازدحام خیلی خیلی زیاد در سرور yahoo.com@ و اینکه دیگه هر ایمیلی میدادی تکراری بود و میگفت که قبلا وجود داره، اومدند یه سرور دیگه بهش اضافه کردند به نام Ymail .
هیچ فرقی در امکانات نداره.
فقط وقتی میخوای ساین بشی، باید آدرس ID رو به طور کامل بدی. همینطور در مسنجر...... و وقتی که میخواهید کسی رو Add کنید باید آدرس کامل رو بدید. مثلا اینطور [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (البته این ID وجود نداره)
موفق باشید![]()
Last edited by tohidkh; 13-02-2009 at 23:41.
کارت صوتیت رو کامل نصب کردی؟
اگه آره از بقیه دوستان بخواین چون من ویستا کار نمی کنم
با سلام دوستا من دو سوال دارم
1- هنگامی که دارم از طریق روم فایلی ارسال میکنم به شخصی دیگر وسط کار ارتباط قطع میشه . یا واسه بعضی از add لیستام گزینه send file خاموشه . من از یاهو 9 final استفاده میکنم
2- یه سایت خوب معرفی کنید برای پیدا کردن افرادی که مخفی هستن . خیلی سایت دارم ولی بعضی هاشون بعضی موقع ها جواب غلط میدن مثل kpy.ir
3- آیا برنامه ای برای هک وبکم وجود دارد
2- یه سایت خوب معرفی کنید برای پیدا کردن افرادی که مخفی هستن . خیلی سایت دارم ولی بعضی هاشون بعضی موقع ها جواب غلط میدن مثل kpy.irکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بهترین سایتی که تا بحال تجربه کردم- یه سایت خوب معرفی کنید برای پیدا کردن افرادی که مخفی هستن . خیلی سایت دارم ولی بعضی هاشون بعضی موقع ها جواب غلط میدن مثل kpy.ir
اما از این استفاده میکنم به خاطر برنامشکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این هم برنامشکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام بچه ها
میشه یکی به من بگه چرا ورزن های جدید یاهو مسنجر 8و9 برای من باز نمیشه
من فقط با ورزن قدیمی میتونم وارد روم بشم
میشه یکی به من بگه چرا؟
البته قبلا ورزن 9 اش قشنگ برام کار میکرد ولی حالا...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)