مگه میشه برای پی سی نیاد ؟ ! اصلا یوبی سافت این بازی شماره 4 رو اونطوری تموم کرد که بتونه ادامش بده !
مگه میشه برای پی سی نیاد ؟ ! اصلا یوبی سافت این بازی شماره 4 رو اونطوری تموم کرد که بتونه ادامش بده !
نسخه ی 4 وجود نداره !! از خودتون در نیارین !مگه میشه برای پی سی نیاد ؟ ! اصلا یوبی سافت این بازی شماره 4 رو اونطوری تموم کرد که بتونه ادامش بده !![]()
هه هه هه!
چه جلب
هر چی ورژن های جدیدترش میاد راحت تر میشه
سلام
مهدی جان اون ور لطف کردن ولی فکر میکنم این گاف بازی منه ....
کسی به این مشکل خورده تا حالا ؟
تو پرنس آف پرشیا که امروز ریختم ... تو همون مرحله ی اول بازی .... الیکا میره یه گوشه گیر میکنه و دیگه حرکت نمیکنه ...دقیقا اونجایی که برای اولین بار می خواد بین دو تا دیوار بره بالا
پرنس رو هم یکم میبرم جلوتر راه خاصی برای ادامه ی مسیر وجود نداره ....
این گاف بازی منه دیگه ؟ ...
سلام
بله امید جان.
البته گاف که نه باگ بازی شماست.
مال من هم تو مرحله ای خاص موقع راه رفتن روی دیوار داخل زمین فرو میرفت بدون هیچ دلیلی و هیچ کاری نمیشد کرد!
بعضی وقت ها با عوض کردن کرک بازی مشکل حل میشه امتحان کن دوست من![]()
همممممممممممم
من از وست گزفته بودم مشکلی نداشت
دوستان من از دیشب دپرس شدم.
این پرنس جدید رو تموم کردم( نمیدونم 4 هستش 2008 هستش) به هر حال همونی که توش الیکا داره.
حالا چند تا سوال:
این یارو که دنبال خرش میگشت چجور پرنسی بود؟
بعد من گفتم مشکوک میزنه شید آخرش بگه من شاهزاده ام. ولی نگفت که نگفت.
بعد آخرش الیکا مرد یارو رفت دوباره اهریمن رو آزاد کرد هر چی زور زدیم بر باد رفت که. یعنی همین جا تموم شد؟ من بازی کردم تا تهش به خاطر داستانش که اونم که اینطوری شد که.
یکی کمک کنه من رو از دپرسیت در بیاره.![]()
والا من هنوز نتونستم اینو بازی کنم ... بازی من داره اذیت میکنه واسه همین رفتم سراغ فال اوت 3این یارو که دنبال خرش میگشت چجور پرنسی بود؟
ولی این تور که سایت ها نوشته بود داستان این سری مربوط به قبل از اون میشه که پرنس پرنس بشه
کلا داستانش رو فکر کنم کره ای ها تموم کردن. خودمون رو پاره کردیم اهریمن رو کردیم تو سوراخش این الیکا هه مرد. بعد مرتیکه رفت هر چی زور زدیم رو به باد داد. اه.
--------------------
کلا بیشترین چیز باحالش آهنگهاش بود که خیلی حال کردم. ولی انتظار من از داستانش:
الیکا که مرد یارو اون شال گردن شانسش رو دربیاره بپیچه دورش از عشقش الیکا زنده شه. بعد بگه که من شاهزاده ایرانم تو هم آهارا بعد برن خونه بخت. ولی همه چی بر خلاف انتظار شد. اه ه ه ه.
مرده شورشون رو ببرن. هر چی بازی کردیم آخرش (ببخشید یکم بی ادبی شد آخه دپرسم دیگه) ریدمال شد رفت. اه.
هه هه هه×!
آخرش میمیره؟
خوب شد پس پاکش کردم
بابا چی بود
یکنواخت و خسته کننده!
من حدودا 5-6 تا boss اش لت و پار کردم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)