force3d مدل 4850 هش از فن Accelero L1 همین Arctic cooling استفاده میکنه و بطور قطع آشغال به تمام معنی هستش و بسیار کارتای مشکل داریه!
force3d مدل 4850 هش از فن Accelero L1 همین Arctic cooling استفاده میکنه و بطور قطع آشغال به تمام معنی هستش و بسیار کارتای مشکل داریه!
سلام.
اخرین اپدیت ati4850 رو میخوام واسه دانلود...ممنون...
لطفا طریقه نصبش رو هم بگین...مرسی
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مثه اینکه خراب هست...این ارور رو میده :
Sorry, you have insufficient access.
403 Access Denied.
میشه حجمش رو هم بگین؟؟؟؟
من خودم این رو پیدا کردم.میشه بگین به درد میخوره یا نه؟؟و اینکه اگه درست هست کدومش رو دانلود کنم؟
Last edited by titanium_zarin; 25-02-2009 at 16:45.
سلام. این آخرین نسخه ی درایو کاتالیسته و بهتره همین رو دانلود کنید ، حجمش هم حدود 40 مگ هست!
اگه بود ati تایدش نمیکرد.همین طوری نظر ندید.
تنها مشکلی که داره اینه که روی بعضی محصولات اورکلاک شده یا ...خنک کننده خفن نصب میکنه اما مثلا چیپ های مموریش خوب اورکلاک نمیشن و اونوقته که با خنک کننده stock فرقی نداره در صورتی که قیمت بالاتری هم داره.
همین طوری نظر ندادم! شاید این کارتایی که آسمان رایانه وارد کرده خواسته یا نخواسته آشغالاش بوده! برگشتی این کارتا فوق العاده زیاد بوده، مموری 4850 هاییش که Arctic Cooling Accelero L1 روش نصبه اولاش که اومده بود روش هیت سینک نداشت خیلی راحت میسوخت! ورداشتن خودشون روی رماش هیت سینک چسبوندن! خنده دار اینجاست که کارت که داغ میشه چون از چسب سیلیکونی آشغال استفاده کردن هیت سینک کنده میشه میافته تو کیس! تا اینکه مموری رو از موارد شمول گارانتیشون خارج کردن چون به اندازه کافی دردسر کشیدن تا الان. خلاصه این مارک سری 4850 ش واقعا آشغاله حواستون باشه بخواطر 10 12 تومن ارزونتر کلاه نره سرتون. ضمنا شما که دم از اعتبار کلی این برند میزنی یه google کن ببین اصلا در کل چندتا review از کارتاش تونت پیدا میکنی؟! ببین تو چندتا فروشگاه آنلاین معتبر آمریکا مثل tigerdirect یا compusa یا... یا اروپای غربی فروخته میشه؟
روشن شد؟
سایت این برند اینقدر بد طراحی شده که شما نمیتونین یه لیست کامل از محصولاتش تو سایت خودش! پیدا کنین. این صفحه رو ببینین:
Last edited by Masoud.Neshat; 26-02-2009 at 08:12.
محصولا ت از این واضح تر دسته بندی شن؟
پایین سایت sapphire هم هنوز زده copyright 2007 و هنوز حتی 2008 هم عوض نکردن الان هم که 2009 هست. دلیل نمیشه!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من دیدم 4850 ش رو هیت سینک هم داشت شبیه 4850 sapphire ی بود که داشتم قبلا.
Last edited by becareful; 03-03-2009 at 22:23.
اینکه من میگم چه ریطی به کپی رایت داره؟ ضمنا سفایر 4850 با خنک کننده Arctic Cooling Accelero L1 وجود نداره! مدل خنک کننده Reference و مدل Toxic ش با خنک کننده غیر طراحی خود AMD وجود داره. احتمالا شما منظورتون همون مدل پایه اش بوده. باز هم میگم در مورد این 4850 هاش که این نوع خنک کننده رو دارن حرف و حدیث هست اونم شاید تو این کارتهایی که وارد ایران شده وگرنه کارتهای خوبی بخصوص تو سری 4870 ازش موجوده و حرفی در مورد اونا نیست. کما اینکه بازهم تاکید دارم نسبتا گمنامه. در مورد وب سایت هم بسیار خوب شما اگه میتونی مدل A7711 رو لینکش رو برای همه دوستان از سایت خود force3d پیدا کن بگذار!
![]()
Last edited by Masoud.Neshat; 04-03-2009 at 00:00.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)