تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 89 از 196 اولاول ... 397985868788899091929399139189 ... آخرآخر
نمايش نتايج 881 به 890 از 1951

نام تاپيک: بحث های تخصصی آنتی ویروس ها و نتایج تست های معتبر || آرشیو شماره 1 ||

حـــــرفـه ای majid20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

برای کسانی که همواره آنلاین هستند داشتن یک فایروال قدرتمند مهم ترین نکته ایست که باید به آن دقت کنند

آویرا آنتی ویروس بسیار خوبیست و درصد شناسایی بسیار بالایی دارد ، هم از لحاظ هوش مصنوعی و هم از لحاط دیتابیس بسیار خوب عمل میکند

اما از طرفی مثبت کاذب زیادی دارد و قدرت دفاعی Self-Defense برخورداره

درضمن نسخه اینترنت سکیورتی آن فایروال ضعیفی دارد (از طرفی منوی تنظیمات آن کامل نیست )

اینترنت سکیوریتی کسپرسکی خصوصیات منحصر بفردی دارد که آن را از سایر محصولات متمایز میکند

استفاده از 3 روش دیتابیس ، هوش مصنوعی و تکنولوژی HIPS آن را قادر می سازد در برابر هر تهدیدی بالاترین آمادگی را داشته باشد

داشتن یک دفاع Self-Defese قدرتمند باعث میشود که مخرب ها در صورت نفوذ به سیستم نتوانند کسپرسکی را فلج کنند

در کنار آن فایروال کسپرسکی یکی از بهترین فایروالهای موجود دنیاست

البته کسپرسکی خصوصیت کسپرسکی بگونه ایست که کاربر را در مورد هر تغییری مطلع کرده و پرسش میکند

خب برای کاربران قدیمی و یا حرفه ای این سوالات بسیار مفید و کاربردیست ولی کاربران معمولی ممکن است با آن ارتباط صحیحی برقرار نکنند

بهرحال هر کاربر بنابه سلایق خود به یک محصول اطمینان خواهد کرد

2. 5 کاربر از majid20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Saeid.Online's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    Data Bus

پيش فرض

با تشکر از آقا مجید گل . اساتید دیگر اگر نظری دارند محبت کنند تا زودتر به یه جمع بندی برسم و یکی از این دوتا را نصب کنم.

Avira Premium Security Suite 9.0.0.356 یا Trial version of Kaspersky Internet Security 2009 - 8.0.0.506

یکی از ملاکهایی دیگه ای که برام مهمه که البته در الویت بعد امنیت بالا هست اینه که در آپدیت و کلیه امور کار با نرم افزار کمتر دچار مشکل بشم و در کل اعصاب آدم رو خورد نکنه .

بازم ممنون . . .
    Last edited by Saeid.Online; 13-04-2009 at 22:39.

حـــــرفـه ای hamilton's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

با تشکر از آقا مجید گل . اساتید دیگر اگر نظری دارند محبت کنند تا زودتر به یه جمع بندی برسم و یکی از این دوتا را نصب کنم.

Avira Premium Security Suite 9.0.0.356 یا Trial version of Kaspersky Internet Security 2009 - 8.0.0.506

یکی از ملاکهایی دیگه ای که برام مهمه که البته در الویت بعد امنیت بالا هست اینه که در آپدیت و کلیه امور کار با نرم افزار کمتر دچار مشکل بشم و در کل اعصاب آدم رو خورد نکنه .

بازم ممنون . . .
    توضيحات را Majid عزيز دادند.Kaspersky Internet Security 2009 يكي از بهترينهاست ولي تعامل زيادي با كاربر در دفاع از سيستم كاربر داره كه اين خود ميتونه امنيت خوبي را براي سيستم تامين كنه ولي براي كاربران معمولي كه اطلاع چنداني از محتواي پيغامها ندارند ميتونه سوهان روح باشه.Kaspersky Internet Security 2009 داراي فايروال قدرتمندي ميباشه كه در آخرين تستها نيز نتايج بسيار خوبي را كسب كرده و در كنار آن آنتي ويروس كاسپر داراي عملكرد فوق العاده اي ميباشه.

5. 3 کاربر از hamilton بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام به دوستان عزيز ، دستم به دامنتون يکی هم به داد من برسه .
    من الان رو سيستم دارم از BitDefender total security 2009 استفاده ميکنم که به شخصه يکی از طرفدار های این برنامه هستم چرا؟
    چون 1- امنيت خوبی داره 2- کار و استفاده ازش راحته 3- اصلا رو کارايی و سرعت سيستم تاثيری نداره 4- خودش هم نرم و روان کار ميکنه 5- ...
    ببينيد اینا کلا ملاک های بنده برای نصب و انتخاب يک آنتی ويروس و فايروال خوب هست . مثلا برنامه ای مثل McAfee اصلا بدرد من نميخوره در حالی که بسيار قدرتمنده اما رو اعصابم راه ميره. ( نميدونم تو ورژن ها و نسخه های جديدش این مشکل سنگينيش حل شده يا نه؟ هم سيستمو سنگين ميکنه ، هم خودش سنگين کار ميکنه! )
    حالا من تنها مشکلی که با BitDefender دارم اینه که آپديت نميشه ! ، و داره کمی اذيتم ميکنه ، با اینکه کرکش کردم و الان همه چی درسته اما کلا گزينه های مربوط به آپديتش غير فعاله.
    از این رو چند تا از دوستان نرم افزار های NOD32 و KasperSky رو پيشنهاد کردن . اما انتخاب اینا خيلی برام مشکله . از دوستان ميخواستم کمی راهنمايی بگيرم در مورد این نرم افزار ها که چه فرق هايی با Bit Defender ميکنن و چه مزيت هايی به نسبت BitDefender دارن . و البته نکات منفی رو هم بگيد . بعد اگر زحمتی نيست به يک جمع بندی کلی منو برسونيد که بين BitDefender و NOD32 وKasperSky با توجه به خواسته هايی که دارم کدوم بهتره؟!
    راستی تو تست ها ديدم که نرم افزار AVIRA هم حسابی خوش درخشيده . نظرتون راجب به این چيه؟

خيلی خيلی ممنونم
    -----------------------------------------------
    دوستان این مواردم اضافه کنم :
    بنده ADSL دارم ، معمولا مدت زيادی رو آنلاين هستم . آپديت بدون درده سر برام مهمه . مشکلات رجيستر و کرک شدنش هم برام مهمه ، يعنی بدون مشکل و راحت کرک بشه . ( حالا کمی هم سخت بود کرک کردنش و پيچيده بود مهم نيست ميتونم با راهنما کرکش کنم اما دوست ندارم بعد از مدتی دوباره کرکش از بين بره و مشکل برام پيش بياره ، يا موقع آپديت کردن نرم افزارم بعنوان تقلبی شناسايی بشه! )
    مشکلی با سوالات زياد ندارم ، اما در حدی که ديگه دستو پاگير نباشن و بشه راحت مديريتشون کرد.

Last edited by Mcafee*; 29-04-2009 at 11:27.

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

دوست عزیز این تاپیک مقایسه حرفه ای آنتی ویروس ها ست

تاکنون ندیده بودم ملاکی یک مقایسه بر اساس بیت دیفندر باشه !!!

هر سه محصول ناد32 ، کسپرسکی و آویرا نسبت به بیت دیفندر سریعتر و قویتر هستند

بهرحال پاسخ شما رو بصورت ساده میدم تا کلیتی از محصولات مدنظر خود داشته باشد ( به هیچ عنوان ملاک قاطعی نیست)

ناد32 سریعترین آنتی ویروس هستش که آپدیت های سبکی دارد . درضمن مشکل سریال یا کرک نداره

کسپرسکی قویترین گارد رو داره ( بالاخص نسخه اینترنت سکیوریتی ) . ..

البته بدلیل داشتن دیتابیس بزرگ ، آپدیت های اون اندکی سنگین هستش

کسپرسکی هیچ کرک معتبری نداره و برای آپدیت اون باید از Key های منتشر شده در وب استفاده کرد

آویرا مابین کسپرسکی و ناد32 است که بالاترین قدرت شناسایی رو در بین آنتی ویروس ها داراست

مشکل عمده این آنتی ویروس درصد بالای مثبت کاذب و همچنین تاثیر منفی وبگارد آن بر روی سرعت وبگردی است

آویرا کرک معتبری نداره ولی کلید های اون در وب همواره یافت میشه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

ممنون دوست من بابت توضيحات ساده و مفيدتون ، پس با این حساب من کلا از بيت استفاده نکنم بهتره!
    با توجه به توضيحات شما ، فکر ميکنم ناد 32 از همه بهتر باشه و بدرد من بخوره .
    من الان نسخه 3.0.672 Nod32 antivirus رو دارم ، همين خوبه برای نصب و بعد آپديتش کنم؟
    Kasper هم نسخه Internet security 2009 8.0.0.506 رو دارم ، فکر ميکنيد بين این دوتا کدوم يکی رو انتخاب کنم بهتره؟
    ميخوام کار باهاش ساده باشه و کاربر رو درگير پيچيدگی گزينه ها نکنه . منظور اینکه با گزينه ها و تنظيمات خيلی زياد گيجت نکنه .

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

در زمینه ناد32 توصیه میکنم آخرین ورژن 4 اون رو دریافت کنید

کسپرسکی هم ورژن 8.0.0.506 آخرین ورژن مطمئن اون هستش

در زمینه انتخاب یکی از آن دو خب بیشتر سلیقه کاربر و سطح کاربر اون دخیل هستش

اما از آنجا که ساده بودن براتون مهم هستش ناد32 برای کاربران عادی ، آنتی ویروس ساده ای هستش

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Karaj

پيش فرض

از زمانی که ورژن 12 بیت دیفندر رو نصب کردم، تجربه خیلی جالبی ازش نداشتم. فراز و نشیب هایی در کارکردش وجود داره...

یک سری ویروس های آشکار رو پیدا نمی کنه ولی مثلا همه کیجن ها رو میشناسه! همین الان در سیستم من ظاهرا ویروسی هست که در فایل های html help اینجکت کرده کدش رو و من با فایل های help مشکل دارم اما بیت دیفندر چیزی پیدا نمی کنه.

در کل میشه گفت mediocre هست...متوسطه. ولی نسبت به ورژن نهش به طور محسوسی افت کرده.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

دوست من مجيد جان .
    دارم ورژن 4.0.424 از ناد 32 رو دانلود ميکنم! به حجم 29 مگابايت . خوبه همين؟
    البته با توجه به اینکه ورژن 8.0.0.506 کسپر رو هم دارم ، بيشتر دوست دارم کسپر رو بريزم چون حرفه ای تر هست و بعلاوه فايروال خيلی قوی ای هم داره.
    در ضمينه شناسايی ويروس ها و مثبت کاذب که فرق چندانی باهم ندارن درسته؟

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

دوست من مجيد جان .
    دارم ورژن 4.0.424 از ناد 32 رو دانلود ميکنم! به حجم 29 مگابايت . خوبه همين؟
    البته با توجه به اینکه ورژن 8.0.0.506 کسپر رو هم دارم ، بيشتر دوست دارم کسپر رو بريزم چون حرفه ای تر هست و بعلاوه فايروال خيلی قوی ای هم داره.
    در ضمينه شناسايی ويروس ها و مثبت کاذب که فرق چندانی باهم ندارن درسته؟
    در زمینه قدرت شناسایی و میزان مثبت کاذب تست های صفحه پیش رو ببینید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •