تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 89 از 141 اولاول ... 397985868788899091929399139 ... آخرآخر
نمايش نتايج 881 به 890 از 1403

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Bitdefender || آرشیو شماره 1 ||

آخر فروم باز kortol's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

با سلام
    چطوری می تونم real time اونو خاموش کنم که بعد از رستارت ویندوز هم خاموش باشه ( دوباره شروع نشه ) ؟
    آیا Real Time سرعت سیتم رو پایین می آره ؟ اگه میاره چطوری می تونم عملکردشو کاهش بدم ؟
    روی آیکن من در تسک بار یه علامت خطر روی آیکن برنامه اومده می خوام اونو بردارم . ( مثلا من parental control برنامه رو خاموش کردم چطوری مثل ورژن های قبلی میشه تو برنامه وارد کرد که این پرنتال کنترل رو لازم ندارم و مثلا این علامت خطر رو روی آیکن نکشه )

با تشکر
    .................................................. .................................................. ......................
    سلام من این رو در نسخه های 2009 و 2010 دیدم و یادم نیست که نسخه های قبل تر چجوری بودن پس اگه نسخه آنتی ویروس شما 2010 یا 2009 هست از این راه رو ......
    برای خاموش کردن حالت real time scan که با نام real time -protection هست شما آنتی ویروس رو اجرا کن و بعد در سمت چپ به تب Anti virus برو و در اون جا یه گزینه real time میبینی که تیک خورده تیکش رو بردار بهت یه اخطار می ده که تا چه زمانی شما می خوای این گزینه غیر فعال باشه و شما می تونی از 5 دقیقه شروع کنی تا 1 سعت و دو حالت دیگه هم داره که یکیش permanently هستش که اگه اون رو انتخاب کنی برای همیشه غیر فعال می مونه و اون یکی گرینه هم که آخرین گزینه هست به شما می گه که زمانی که شما سیستم رو دوباره راه اندازی کنید تنظیمات به حالت اولیه یعنی real time بر می گرده .....در حالت کلی برای خاموش کردن حالت real time ما کافی تیک رو بردارید و گزینه permanently رو انتخاب کنید .( البته این عمل توصیه نمیشه چون وقتی این کار رو انجام میدید انگار که روی سیستم آنتی ویروس نصب نکرده اید و در واقع انتی ویروس شما غیر فعال میشه و دیگه اسکن اتوماتیک رایانه شما انجام نمیشه )

برای خاموش کردن آلارم ها و پیغام ها هم در حالی که انتی ویروس رو اجرا کردید به تب general برید و در Dashboard یا همون صفحه مقابلون یه نوشته هست به این نام configure status Alert وقتی که روی اون کلیک کنید یه صفحه باز میشه که در اون صفحه شما تیک هر گزینه رو که بردارید دیگه از اون قسمت ها به شما آلارم یا پیغامی نمیاد........
    موفق باشید

2. این کاربر از kortol بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز amir.7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    تبعیدگاه دنیا

پيش فرض

[
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    سلام

با تشکر از زحمات دوست و سرور عزیزم kortol

در تکمیل توضیحات دوست عزیزم ، اگه اون علامت خطر از روی آیکون برنامه حذف نشد کارهای زیر رو هم انجام بدین :

نرم افزار رو اجرا کنید بعد گزینه Anti virus رو بزنید ، سربرگ shield رو انتخاب کنید ، در صفحه مقابلتون گزینه protection level رو روی بالاترین

سطح یعنی Aggressive قرار بدین ، بعد از این کار گزینه Advanced Setting رو بزنید و در صفحه ی باز شده اون درجه بندی کنترل آنتی ویروس رو

روی Critical قرار بدید و OK کنید .

حالا در همین قسمت Anti virus سربرگ virus scan رو انتخاب کنید و در صفحه ی باز شده گزینه Deep system scan رو بزنید تا با حداکثر دقت

سیستم رو اسکن کنه ، بعد از این آنتی ویروس به هرچی گیر داد اون چیز رو از سیستم حذف کنید ، مال من اینجوری درست شد ، امیدوارم

مشگل شما هم حل بشه و ازش لذت ببرید .

موفق باشید .

عشق ، هم آمدنی است و هم آموختنی .
    Last edited by amir.7; 31-03-2010 at 14:00.

4. 2 کاربر از amir.7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    تبعیدگاه دنیا

پيش فرض

سلام دوستان

میشه درباره File Vault صحبت کنید و بگین چی هست و کارش چیه .

ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض تشکر

با تشکر از دوست عزیز Kortol و Amir.7

من الان نسخه اینترنت سکیوریتی 2010 اونو دارم آیا ارزششو داره با این سرعت کم اینترنت نسخه توتال سکیوریتی اونو دانلود کنم ؟

با تشکر
    Last edited by USAEBRAHIMSAT; 20-03-2010 at 08:40.

7. این کاربر از USAEBRAHIMSAT بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض file Vault

با سلام
    ( جواب دوست عزیز amir.7 )
    تا اونجا که من می دونم file Vault مثل یک گاوصندوق عمل می کنه و وقتی بخواهیم بسازیم میتونیم حجم اونو انتخاب و به اون یه پسوورد می دیم و یه جا ذخیرش کنیم ( روی یه درایو )
    بعد اگه روی اون که ساخته شد دو کلیک کنیم از ما رمزشو می خواد و با وارد کردن رمز اون مثل یه درایو به مای کامپیوتر ما اضاف می شود و می تونیم فایلهای محرمانمونو داخل اون نگهداری کنیم که با هر بار رستارت کامپیوتر هم به طور خودکار بسته می شه

امیدوارم تونسته باشم کمکت کنم

9. این کاربر از USAEBRAHIMSAT بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز kortol's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

با تشکر از دوست عزیز Kortol و Amir.7

من الان نسخه اینترنت سکیوریتی 2010 اونو دارم آیا ارزششو داره با این سرعت کم اینترنت نسخه توتال سکیوریتی اونو دانلود کنم ؟

با تشکر
    .................................................. .................................................. ..........................
    اول اینکه چه سرعت اینترنتی داری ؟؟؟؟

دوم اینکه تفاوت نسخه اینترنت سکوریتی با توتال سکوریتی در بخش های بک آپ گیری و تون آپ هستش که زیاد به کار نمیان ..( حد اقل برای من ) ....برای استفاده در مصارف خانگی و گشت و گذار در اینترنت همون نسخه اینترنت سکوریتی کفایت می کنه ( در واقع موتور و هسته اصلی هر سه مدل یکی هستش و تفاوت ها به امکانات اضافی بسته ها مربوط می شه ........)

11. 2 کاربر از kortol بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    تبعیدگاه دنیا

پيش فرض

سلام

من هم با نظر دوستمون موافق هستم ، من الان از توتال 2010 استفاده میکنم ، اون گزینه های اضافی خیلی به کار نمیان اما اگه

دوست داری میتونی اون رو از یه کافی نت دانلود کنی .

دوستان ، سال نوتون مبارک

ز کـــوی یـــار مـی آیـــد نـسـیـم بــاد نــوروزی
    از این بـاد ار مـدد خواهی چـراغ دل بـر افـروزی

جدا شد یار شیرینت کنون تنها نشین ای شمع
    که حکم آسمان اینست اگر سازی و گر سوزی
    Last edited by amir.7; 21-03-2010 at 00:28.

13. 2 کاربر از amir.7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    تبعیدگاه دنیا

پيش فرض

سلام دوستان

من به یه مشگل عجیب برخوردم ، شب عید توی نت بودم که بیت دیفندر گزارش یک تروجان رو داد ، من اول فکر کردم که اونو ازبین برده اما

فردا که سیستم رو روشن کردم بازم بیت دیفندر مرتب گزارش آلوده شدن سیستم رو میداد ، وقتی به قسمت گزارشها رفتم دیدم که یه

تروجان تمام فایلهای سیستمی رو آلوده کرده ، میخواستم آپدیت کنم که متوجه شدم اجازه ارتباط با اینترنت رو بهم نمیده ، ناچار تصمیم به

حذف اون گرفتم با اینکه میدونستم سیستم دیگه بالا نمیاد ، حذف کردم و همون اتفاقی که انتظار داشتم افتاد بعدش ویندوز

جدید نصب کردم و توتال 2010 رو مجددا نصب کردم که تا اینجا هیچ مشکلی وجود نداشت ، شروع به آپدیت انتی ویروس کردم که در

اواسط آپدیت مجددا به همون تروجان گرفتار شدم و بازم ارتباط با اینترنتم قطع شد ، کل جریان فوق 3 بار تکرار شد تا اینکه مجبور شدم

بر خلاف میل خودم بعد از نصب ویندوز جدید از نورتون 360 استفاده کردم ، آپدیتش کردم و الان هم هیچ مشکلی ندارم و سیستم داره

به خوبی کار میکنه ، حالا 2 تا سئوال دارم :

1 - من دوست دارم از بیت دیفندر استفاده کنم اما میترسم که بازم قضیه بالا تکرار بشه .

2 - چرا بعد از نصب ویندوز جدید و سلسله مسائل فوق بازم این مشکل تکرار شد و من چطور میتونم مجددا ازش استفاده کنم .

متاسفانه اسم تروجان رو بخاطر ندارم

اگه میبایست سئوالم رو در جای دیگه مطرح میکردم لطفا راهنمایی بفرمایید . ممنو ن

اگه نباشه جاش خالی می مونه alireza_farshid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Shatel Island

پيش فرض

سلام دوستان

من به یه مشگل عجیب برخوردم ، شب عید توی نت بودم که بیت دیفندر گزارش یک تروجان رو داد ، من اول فکر کردم که اونو ازبین برده اما

فردا که سیستم رو روشن کردم بازم بیت دیفندر مرتب گزارش آلوده شدن سیستم رو میداد ، وقتی به قسمت گزارشها رفتم دیدم که یه

تروجان تمام فایلهای سیستمی رو آلوده کرده ، میخواستم آپدیت کنم که متوجه شدم اجازه ارتباط با اینترنت رو بهم نمیده ، ناچار تصمیم به

حذف اون گرفتم با اینکه میدونستم سیستم دیگه بالا نمیاد ، حذف کردم و همون اتفاقی که انتظار داشتم افتاد بعدش ویندوز

جدید نصب کردم و توتال 2010 رو مجددا نصب کردم که تا اینجا هیچ مشکلی وجود نداشت ، شروع به آپدیت انتی ویروس کردم که در

اواسط آپدیت مجددا به همون تروجان گرفتار شدم و بازم ارتباط با اینترنتم قطع شد ، کل جریان فوق 3 بار تکرار شد تا اینکه مجبور شدم

بر خلاف میل خودم بعد از نصب ویندوز جدید از نورتون 360 استفاده کردم ، آپدیتش کردم و الان هم هیچ مشکلی ندارم و سیستم داره

به خوبی کار میکنه ، حالا 2 تا سئوال دارم :

1 - من دوست دارم از بیت دیفندر استفاده کنم اما میترسم که بازم قضیه بالا تکرار بشه .

2 - چرا بعد از نصب ویندوز جدید و سلسله مسائل فوق بازم این مشکل تکرار شد و من چطور میتونم مجددا ازش استفاده کنم .

متاسفانه اسم تروجان رو بخاطر ندارم

اگه میبایست سئوالم رو در جای دیگه مطرح میکردم لطفا راهنمایی بفرمایید . ممنو ن

به گزارش فارنت به نقل از پی‌سی ورلد دیروز شنبه تالارهای گفتگوی پشتیبانی شرکت بیت‌دیفندر (BitDefender) شاهد هجوم کاربران اینترنتی بود که به دنبال راه چاره‌ای برای رفع عیب رایانه‌اشان بودند که پس از عرضه آپدیت معیوب آنتی‌ویروس این شرکت از کار افتاده بود. این شرکت در اعلامیه‌ای که روز شنبه منتشر کرد ضمن تایید این موضوع اعلام کرده است که پس از عرضه آپدیت اخیر بیت‌دیفندر شاهد ویندوزهایی بوده است که در آن فایل‌های آنتی‌ویروس بیت‌دیفندر به تروجان Trojan.FakeAlert.5 آلوده شده‌اند. این اعلامیه پس از آن صادر شد که کاربران محصول آنتی‌ویروس این شرکت در صدها پستی که در این خصوص در تالارهای گفتگوی این شرکت به ثبت رسانده بودند اعلام کرده بودند که پس از نصب این آپدیت قادر به راه‌اندازی (رستارت) رایانه خود که به ویندوز ۶۴ بیت مجهز بوده، نیستند. در پست‌های ثبت شده در خصوص این موضوع آمده است که پس از نصب این آپدیت هر فایلی که قصد اجرا شدن دارد قرنطینه می‌شود و حتی صفحه اکسپلورر ویندوز نیز مانند بسیاری از فایل‌های دیگر به قرنطینه رفته است. این کاربران وضعیت خود را وحشتناک توصیف کرده و به طور مثال یکی از کاربران اعلام کرده است که “ما ۱۵۰ کلاینت تجاری داریم که رایانه‌های زیادی به آن متصل است و حالا بیت‌دیفندر همه چیز را ویروس می‌بیند! پس از این پست‌های خشمگینانه بود که بیت‌دیفندر مدعی ارائه دستور العمل برای حل این مشکل شد و اعلام کرد که راه حل این کار این است که فایل‌های موجود در قرنطینه را از قرنطینه درآورده و سپس رایانه خود را دوباره راه‌اندازی (رستارت) کنند و نیازی نیست که کاربران از قابلیت ریستور ویندوز استفاده کنند. این شرکت پیش از ارائه این راه‌حل اعلام کرده بود که کاربران فعلا آنتی‌ویروس خود را غیرفعال کرده و منتظر آپدیت بعدی ارائه شده توسط این شرکت باشند. بیت‌دیفندر توضیح بیشتری در خصوص علت مشکل به وجود آمده ارائه نکرده است. به نقل از فارنت

16. 3 کاربر از alireza_farshid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    تبعیدگاه دنیا

پيش فرض

سلام خدمت دوست و سرور گرامی alireza_farshid

ضمن تشکر و قدردانی از اطلاعات ارزشمند تون ، بسیار به من کمک کردین واقعا درمونده شده بودم .

میشه لطف کنید هر موقع این مشکل رفع شد به ما هم خبر بدین . با تشکر

18. این کاربر از amir.7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •