عزیز کدوم منطقه هستید؟
عزیز کدوم منطقه هستید؟
واسه مركز مخابرات ايثار كدوم بهتره؟
بنظر ميرسه در كل پارس از بقيه بهتر باشه. اگه اطلاعات دقيقتر بدين از وضعيت دانلود پارس و تركانت ممنون ميشم.
راستش سرويسي ميخوام كه در حدود 100KBدانلود بده، اگه بيشتر از 100 نشد اشكالي نداره ولي ديگه خيلي هم پايين نياد در شب، يعني هم شب و هم در روز در محدوده 100-80 كيلوبايت دانلود بده
من الان پارسم روی لیتل مور هست برای همین شابنه رایگان نداره که بزارم رو شبانه. تو دو روز دیگه که درست شد٬ چند تا فایل میزارم سرعت دانلود شبانه رو دقیق می گم.
سرعت روزانه اش هم متغیره٬ اما من تو دانلود تازگی ها تا ۱۸۰ هم دیدم.
آره urumchi جان میدونم چی میگی از قضا یه دوستی از تبریز دارم که مکس نت داره خیلی تعریف میکرد منم به تعریف اون رفتم مکس نت ماشالله تو ارومیه شرکت درست حسابی وجود نداره و روز به روز هم وضعیت بدتر میشه مگه اینکه من امیدوارم صبا نت تو ارومیه شعبه بزنه و بازار رو به نفع استفاده کننده ها تغییر بده ولی این فقط یه امیدواریه از کجا معلوم از اینا بهتر باشه![]()
ارومچی عزیز شما چرا مکس توربو نمیگیری ؟ تو شرقی که 200 میده ولی واسه غربی حدودای 100 هم میده
ممنون از پيشنهادت دوست عزيز
يه خورده راجع به وضعيت سرويسهاي 1 مگ و مكس توربو اطلاعات ميدي؟ مثل پينگ و مخصوصا سرعت دانلود شبانه
راستش اين چند وقته كه وضعيت مكس رو ديدم چشمم يه خورده ترسيده، شديدا شك دارم به مكس. ميترسم اكانت بگيرم و پولمو حرومش كرده باشم. ترجيح ميدم اول برم سراغ پارس اگه جور نشد مجبورا ميرم مكس.
اميدوارم جناب shah abas اطلاعات كامل از وضعيت پارس رو اينجا بذارن تا ببينم چي ميشه
اينم اضافه بكنم كه مثل اينكه مخابرات آدم شده! شبانه هم درست مثل روزانه شده هم در پينگ هم در سرعت دانلود، من كه شبانه افت ندارم
ساعت 23:45 جمعه شب
![]()
Last edited by urumchi; 17-06-2011 at 22:53.
والا وضعیت پینگ که همه اکانتا یکین ! چند روزیه بهتر شده ولی 2 ماه تمام پینگ 800 بود ! سرعت دانلود هم مطمئنم بالای 100 میده . ولی ترافیکش فک کنم کم باشه . شما برو پارس امتحان کن . پینگش تعریفی نداره ولی ظاهرا سرعت دانلودش شبا خیلی خوبه . تا 170 من شنیدم !
بچه ها من دوماه میرم سربازی از یک تیر!
سوالم این بود که اگه من دوماهو تمدید نکنم ... اتفاقی که نمیفته؟ یعنی خط adsl مو از کار نندازن یه موقع؟
دوستان وضع آنا چطور هست؟ میخوام از مخابرات کوچ بکنم به آنا!![]()
فعلا که مخابرات چند تا مشکل اساسی داره :
قطعیش خیلی زیاد هست.
برای درست شدن قطعی باید مودم رو بزارم روی بریج که با این کار وایرلس رو از دست میدم!
به دلیل قطعی بالا یا شاید هم مسائل دیگه حجم رو خیلی سریع مصرف میکنه! به طوری که شش گیگ با زور واسه یک ماه کفایت میکنه!
پینگش زیاد جالب نیست اکثرا بین 300 تا 400 هست.
میخوام از آنا 128 یک ماله حجم سه گیگ 14 تومن بگیرم. کسی از این نوع اکانت داره؟ قطعش در چه وضعی هست؟ وضع پینگش چطوره؟ دانلود شبانش چطوره؟
شما چند پست قبل رو هم بخونی مفیده!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)