سلام به همه دوستان.
یه چندتایی سوال داشتم اولیش اینکه ducati 1098 R تو ایران برای خرید هست یا نه؟
حدودا چه قیمتیه؟
اگر نیست از راه دیگه ای میشه خرید؟
ممنون.
سلام به همه دوستان.
یه چندتایی سوال داشتم اولیش اینکه ducati 1098 R تو ایران برای خرید هست یا نه؟
حدودا چه قیمتیه؟
اگر نیست از راه دیگه ای میشه خرید؟
ممنون.
سلام
حدودا 1 هفته پیش توی سایت sbk خوندم 37 میلیون.
جدا می خواین بخرین؟
برا واردات هم فکر نکنم مشکلی باشه،هر چیزی رو می شه وارد کرد به شرط اینکه گمرکی بدی.
سلام به همه دوستان موتور سوار--- من تازه کارم و میخوام یه موتور بخرم که قشنگیش مثل کسیر 150 سی سی با شه چون من فقط اون رو دیدم شتاب و سرعتش خوب باشه مخصوصا شتابش و سرعتش هم دیگه حداقل 130 تا بره- ترمزاش هم دیسکی باشه و قیمتش هم نهایتان 2.000 تا 2.300تومان اخرین پولمه --- مهم هم نیست ایرانی باشه یا خارجی ---لطفا جواب بدین سریع
تو فکر خریدنش هستم فقط اگر موقع وارد کردن به مشکل نخورم.
میخوام ببینم میشه از یه راهی وارد کرد که گمرکی براش پرداخت نشه مثلا قاچاقی یا هر راه دیگه ای؟
بازم ممنون.
هر چیزی رو میشه قا چا ق آورد
فقط اگه بری بیرون باهاش ب گیرنت به جرم نگهداری کالای قا چا ق قاضی جریمه زیادی برات میبره![]()
کسیر شتابش خوبه!
من نشستم پشتش ولی میگن این موتور اگه 100 تا بری باهاش میره رو ویبره
من پرواز 200 نشستم پشتش اونم مثل همینه بعیده از پرواز بهتر باشه.
کلا از این موتورای بی نام و نشون نگیر که فقط قیافه دارن
آپاچی 160 با ترمز دیسکی عقب 2.050(نارنجی رنگ)
پالس 200 هم 2.450
Last edited by javad gol; 10-10-2009 at 19:11.
سلام دوستان
2 سوال دارم
اول این که اگر موتور 250 وارد کنیم اجازه پلاک میدن ؟ هزینه ی پلاک کردن و عوارض ؟
به جانبازان هم اجازه پلاک کردن نمیدن ؟
شرکت پالس داره ثبت نام 220 می کنه؟ کی تحویل میده ؟ قیمت چی ؟ عکسی از موتور هم میخواستم
با تشکر
سلام
موتور 250 رو میتونی وارد کنی ولی برا پلاک به 4 سیلندر ها گیر بیشتری می دن ولی به
تک یا 2سیلندر راحت پلاک می دن. هزینه پلاک کردن چیزی نیست مهم گمرکی که بدی
یکی از بچه ها گفت گه 65%ولی من شنیدم مثل ماشینه یعنی 110% به هرحال اگه اطلاعات دقیقی
بدست آوردی به ما هم بگو.
بعد از این برگه سبز گمرکی می گیری که با اون میتونی موتورتو پلاک کنی
حالا چی میخای بیاری؟
برا جانبازها هم گمرکی کمتره ولی تا اون جایی که من می دونم این قانون رو بر داشتن چون
این بنده خدا ها که چیزی وارد نمی کنن یکی مثل من و شما از این قانون استفاده می کنه
چند ماه پیش یکی از دوستام تو فکرش بود و حتی وکالت هم گرفت ولی از گمرک که پرسید
گفتن دیگه اجرا نمیشه
برای پالس 220 هم همین جا یکی از بچه ها گفت برا عید میارنش
از پالس 220 عکس ندارین بزارین؟
سلام -جواد گل-ممنون از اینکه به سوالم جواب دادین --اما دوست عزیز من اولویت اول برام قیافه ی موتور است و دوست دارم موتوری که می خرم تو ظاهر شبیه به کسیر یا همین عکس پرو فایل خودتون هست!! حالا با این اوصاف چی پیشنهاد میدین؟--من قیافه ی آپاچی و پالس رو ندیدم میشه عکس بزارین ازشون----- میشه بگین کسیر و آپاچی و پالس کدوم شتابشون بیشتره؟ و حداکثر سرعتی که که این سه تا میرن رو تک تک بگین وبگین که کدوم تو سرعت های بالا لرزش کمتری داره؟ و کدوم ترمزاش بهتره و اطمینان بیشتری بش هست؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)