صددرصد یا کاکپیت نداره یا یه مشکلی دارهحجم:75 مگابایت.
منم 747 با همین حجم دان کردم خیلی چیزا کم داشت
دانلود کن اگه خوب بود به ما هم بگو(من دیال آپم)
صددرصد یا کاکپیت نداره یا یه مشکلی دارهحجم:75 مگابایت.
منم 747 با همین حجم دان کردم خیلی چیزا کم داشت
دانلود کن اگه خوب بود به ما هم بگو(من دیال آپم)
من فیلم اینو دارم بیا دان کن![]()
اگه یه بار نیومد دوباره امتحان کنکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حامد خان ممنون بابت فیلم.اما لینک دانلود کار نمیکنه.ممنون میشم درستش کنی
باشه
الان شبیه ساز رو ندارم هر وقت رسید چشم.
اینم اطلاعیه شرکت هوایی مجازی ایران ایر:
من در حال مکاتبه با معاون این شرکت هستم.به زودی اطلاعات تکمیلی رو بهتون میدمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
راستی،توپولوف رو سازندش گفته که صدای اختصاصی هم داره!راست و دروغ با خودش.
این صفحه هم یه سری توضیح در مورد پراوز های مجازی ایران ایر هست:
من که چیزی نفهمیدم ازشکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
چند تا عکس جالب براتون میزارم.
این بویینگ 747 شرکت هواپیمایی مجازی پرمیس هست.
در عکس دوم مشاهده میکنید که هواپیمای شرکت هواپیمایی پرمیس وقتی سر باند قرار گرفته شاهد فرود هواپیمای شرکت هوایی ایران ایر بوده!صحنه قشنگی بوده.(منبع عکس ها فروم ایران سیم هستش)
ای کاش منم میتونستم توی یکی از این شرکت های هواپیمایی استخدام شم.رقابت جالبی هم در کنار رفاقت دارند.
![]()
Last edited by grand theft auto; 04-09-2009 at 13:20.
خوب من با معاون هواپیمایی مجازی ایران ایر چت کردم و ایشون توضیحاتی دادند که حتما به درد من و شما میخوره.
دو نوع میشه برای این ایرلاین پرواز کرد.یه پرواز آفلاین هست،یعنی شما مسیر پرواز رو از اونا میگیرید و پرواز میکنید و بعدش اونا از روی آنالیز پرواز میفهمن که شما خوب پرواز کردید یا نه.
این مورد برام جالب نبود.
یه نوع دیگه هم هست که پرواز آنلاین هست و شما ساعت و مسیر پرواز رو میگیرید و پرواز میکنید
در ابتدا ما فقط میتونیم با حضرت بویینگ 727- فوکر 100 و توپولوف 154 پرواز کنیم.اما بعدش که 25 ساعت پرواز در کارنامه مون ثبت شد میتونیم با ایرباس بپریم.بعد از 70 ساعت هم 747 بهمون میدن.
در این صفحه میتونید اطلاعات تکمیلی دیگه رو بگیرید(جون مادرتون یکی اینو برای من ترجمه کنه!)
اینم سایت رسمی خود شرکت هستش.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
البته این شرکت هواپیمایی مجازی ایران ایر هستش ولی شما میتونید که در شرکت پرمیس ایر و سیمرغ ایر هم استخدام بشید.اما من اطلاعی ندارم،چون دنبالش نرفتم.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
منم رفتم ثبت نام کردم اون یارو گفتش یکی میاد فعالت میکنه
ولی من اینارو نمیدونم چین:
IVAO Callsign
منظورش از علامت رادیویی چیه؟من چی باید مینوشتم جلوش؟
VATSIM ID
این چیه؟
ivao callsign رو نمیدونم چیه،اما مهم نیست. vatsim id هم یعنی این که اگه توی سایت vatsim عضو شدی باید id ات رو توی اون قسمت وارد کنی.اگرم توی vatsim عضو نیستید(مثل من)اون جارو خالی بزارید.علامت رادیویی هم تقریبا همینجوریه.
من هنوز منتظرم اون بابا بیاد اکانتمو فعال کنه.
برای پرواز آنلاین باید یه برنامه هم دانلود کرد.همچنین هواپیماهای شرکت رو هم باید دانلود کرد.منتها من نمیدونم فوکر 100 و 727 شون پنل سه بعدی داره یا نه؟!
خبر و اطلاعات بعدی بزودی در همینجا!
Last edited by grand theft auto; 04-09-2009 at 14:50.
دوستان خوبي هستند كه ميخوان با IVAO پرواز گروهي و آنلاين داشته باشند" خوب اين خيلي خوبهامااااا اميدوارم پشت كار خيلي خيلي خوبي داشته باشند و بتونند اين كار رو انجام بدند (و به ما هم ياد بدند) چون خيلي دردسر داره مخصوصا اون نرم افزار هاش ديوونه كنندست
.
خودم خيلي وقت پيش ثبت نام كرده بودم نرم افزارشم دانلود كرده بودم اما بعد از نصب پدرم در اومد آخرشم نفهميدم بايد چيكارش كنم.
در ضمن GTA جان من هم خيلي به پرواز گروهي علاقه دارم حتي چند بار دوستان رو دعوت به همچين كاري كردم اما كسي زياد تحويل نگرفت...
كسي هست كه لينك 747 ايران اير رو داشته باشه (خوبشو) با اين عكس هايي كه ميذارن آدم بدجور وسوسه ميشه.
موفق باشيد.
Last edited by dani.flight; 04-09-2009 at 16:14.
ممنون دنی جان
من چون با معاون شرکت ارتباط دارم هر مشکلی برام پیش بیاد میپرسم و مشکلی پیش نمیاد به امید خدا و دعای خیر ملت!
دنی خان من نامردم تورو معتاد این جریان نکنم! مشکل نرم افزارتو هم بگو از معاون شرکت بپرسم.از چه نرم افزاری استفاده میکنی؟
خبرهای جدید:هواپیماهای شرکت همگی پنل 3 بعدی دارن.من موندم اینا فوکر 100 و توپولوف 154 با پنل از کجا آوردن؟! ولی آوردن!
اینم بهتون گفته باشم که اگه به پرواز با هواپیماهای مختلف و متنوع علاقه دارید برید پرمیس.اما اگه جدیت و ... براتون مهمه بیاین ایران ایر،چون ایران ایر الان فقط 727-فوکر 100-747 sp و 200.توپولوف 154 و ایرباس a300 داره.اما پرمیس 767 و 777 و DC-10 و ... هم داره.
سیمرغ ایر هم هست که کلکسیون انواع 737 ها رو داره،فقط یه هواپیما به غیر از 737 داره اونم a-330 هه!
Last edited by grand theft auto; 04-09-2009 at 16:33.
سلام
آقا یک نفر آموزش کامل فرود و تقرب رو داره بذاره ؟
هم ILS و هم VFR?
چجوری باید ارتفاع رو تنظیم کنیم تا به موقع برسیم سر باند؟
اگه کسی آموزش کاملش رو داره ممنون میشم که بذاره.
آموزش رو صفحه اول آقای ebiros گزاشتن.
خبر جدید:اون توپولوف که گزاشتم کامله و پنل و صدای اختصاصی داره!با کیفیت عالی!
کسی میدونه با هواپیماهایی که از این LCD ها ندارن چجوری میشه ILS فرود اومد؟
اصلا هواپیماهایی مثل توپولوف 154 ،بویینگ 727 و فوکر 100 ILS دارن؟
نمیدونم چرا احساس میکنم تنها کسی که ینجا پست میده منم اما چون داد میزنم صدام میپیچه خیال میکنم بهم جواب دادن!
شما مدونید چجوری میشه نام کاربری رو تغیر داد؟من می خوام نام کربریم به اسم خودم(پویان امینی)تغیر کنه.چکار کنم؟
Last edited by grand theft auto; 04-09-2009 at 20:35.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)