ماک نیست
اینترناشنال 9700 مدل 1990
ماک نیست
اینترناشنال 9700 مدل 1990
سلام به همه دوستان
اگه دقت می کردین بحث ما روی کشنده های فوق سنگین نبود در حالی که بنز 3850 تیتان یک کشنده فوق سنگینه. بازم میگم هیچ گونه حساسیتی در این مورد ندارم.
چند وقت پیش تو یک نمایشگاه خودرو سنگین از مسئول فنی غرفه ایویکو راجع به بعضی مدلاش و همین طور مدل قدیمیش (36-330) سوال کردم. می گفت تا 96 تن قدرت کشش بار داره. صحت این حرفو دوستانی که مشخصات فنی اونو می دونن باید تایید کنن.
درباره ماک های معمولی r600 (و نه کشنده سنگین DM800) هم یک بار از رانندش که یک بوژی خالی رو حمل می کرد مطالبی پرسیدم. رانندش، به معنی واقعی راننده سنگین بود و به نظر آدم باتجربه ای تو این کار می اومد. می گفت حداکثر تا 100 تن بار رو می تونه حمل کنه. روز بعد هم یک ماک DM800 اومد تا محموله رو که یک ترانس بود با بوژی حمل کنه.
بهر حال باز هم باید کسی که اطلاعات فنی داره این مطالب رو تایید یا رد کنه.
من هم کاملا موافقم. تست یک کشنده شرایط زیادی رو می طلبه و همین طور افرادی که هم با معلومات و هم بی طرف باشند. درباره رابطه توان و گشتاور هم درسته.
P=TW
توان= گشتاور * سرعت دورانی.
در یک توان ثابت با کاهش سرعت می تونیم گشتاور بیشتری رو بدست بیاریم که توانایی حمل بار رو بیشتر می کنه.
من که نگفتم بنز 2635 نمی تونه 110 تن بار رو حمل کنه! در مقابل دانش فنی و تجربه کمپانی معظم بنز، ما کی هستیم که بخواهیم انتقاد کنیم!
ولی واقعا شما هم طرفدارهای به شدت پر و پا قرص مرسدس بنز هستید!!
البته من همچنان در وهله اول کامیون های ولوو رو دوست دارم.
ماک نیست
اینترناشنال 9700 مدل 1990حواسم نبود ولی هر چی باشه آمریکایه دیگه
من منظورم این هستش که بوژی کش بنز خیلی خیلی بیشتر از بوژی کش ولوو اگه بندر عباس رفته باشین به این حرف من پی میبرید بوژی کش ولووو قدیمی که میتونم بگم به جز n12 دیگه چیزی نیست ولیی بنز تو این قیافه مدل اش رو یادم نیست خیلی زیادسلام به همه دوستان
اگه دقت می کردین بحث ما روی کشنده های فوق سنگین نبود در حالی که بنز 3850 تیتان یک کشنده فوق سنگینه. بازم میگم هیچ گونه حساسیتی در این مورد ندارم.
البته من همچنان در وهله اول کامیون های ولوو رو دوست دارم.خب ما هم به بنز علاقه داریم
![]()
ACTROS 4165 SLT TITAN
با موتور 15/9 لیتری به قدرت 653 اسب بخار و گشتاور فوقالعاده 3000 نیوتون متر . از 650 اسب 3000تا گشتاور کشیدن بیرون خیلی خوبه
عکسهای بیشتر اینجا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by Actros; 26-04-2011 at 00:41.
یکی دیگه از ایرادات هوو، همین جلو پنجره اونه که تا باز نشه اتاق نباید بالا بره! وگرنه باعث شکستگی قسمت مذکور میشه.
شاید تنها نقطه قوت و دلخوش کن هوودر میان ضعفهای بی شمار این کامیون، همین بالن اتاق اونه که حداقل نسبت به دانگ فنگ!!!!!!معذرت میخوام (البرز) !!!!!! کمی نرمتر و راحت تره و فضای بهتری رو برای راننده به ارمغان میاره. تکانهای شدید اتاق و تعلیق غیر استاندارد صندلی و اتاق در کشنده البرز، راننده رو واقعا از پا در میاره و باعث خستگی بیش از حد راننده میشه!
منبع
trucklove.------------
عشقو نیگا چشمک میزنه
![]()
با اینکه از fh مخصوصا از نوع سقف کوتاهش خوشم نمیاد ولی این یکی خیلی با سلیقه درستش کرده
![]()
Last edited by ŞHÍЯÍŃ; 03-05-2011 at 18:22.
صحبت از هوو شد
الان خیلی خواهان پیدا کرده
چون الان دیگه میشه تعیر وضعیت داد
وکمپرسی یا میکسر گذاشت و به دلیل وزن خیلی کم میشه بار زیادی زدلوازم یدکی هم توی بازار زیادشده و ارزان هست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)