تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 89 از 254 اولاول ... 397985868788899091929399139189 ... آخرآخر
نمايش نتايج 881 به 890 از 2539

نام تاپيک: خـــودروهــــای ســـنـــگـــيـــن و اتوبوس

حـــــرفـه ای rami_hemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

ماک نیست
    اینترناشنال 9700 مدل 1990

2. این کاربر از rami_hemi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mansour 64's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

این بنز

بوژی‌کش‌ها در صنعت حمل و نقل به جهت حمل مهمترین محموله‌های کارخانجات صنعتی از جایگاه ویژه‌ای برخوردار می‌باشند. بوژی‌کش خود دارای یک موتور جداگانه است که بوسیله آن ارتفاع محور‌ها، کنترل جک هیدرولیک محور‌ها جهت تعویض چرخ‌ها و نحوه فرمان‌گیری بوژی انجام می‌شود، برای هدایت بوژی همیشه یک نفر متخصص و وارد به این کار همراه بوژی‌کش است که هدایت بوژی را بوسیله یک صفحه گردون بر عهده دارد که توسط میلشاه فرمان به میل فرمان و از آنجا به میل‌فرمان‌های کوتاه و جداگانه که به هر یک از محور‌ها وصل می‌شود، بوژی بوسیله یک پیشانی به مال‌بند و مال بند به جا مال بند در عقب کشنده بوژی کش متصل می‌شود.

لاستیک‌های بوژی‌کش‌ها معمولاً سایز 805/R15 است که هر محور دارای هشت عدد لاستیک می‌باشد که در صورت پنچری هر کدام از لاستیک‌ها بوسیله جک هیدرولیک آن محور, تعویض لاستیک انجام می‌پذیرد. بد نیست بدانید که وزن هر بوژی کش بسته به وزن باری که حمل می‌کند به تنهایی تا حدود 30 تن نیز می‌رسد, محور‌های بوژی نیز هر کدام تا 5/13 تن تحمل بار دارند که با احتساب وزن خود محور‌های آن، مجموع وزن یک محور بوژی به 15 تن می‌رسد.

بوژی‌کش‌ها برای تردد در جاده نیاز به خودروهای ایمنی دارند و از شش محور به بالا به دو اسکورت و کمتر از شش محور تنها به یک اسکورت نیاز دارند و تنها مجاز به رانندگی در روز آن هم در مسیر‌های مشخص شده می ‌باشند. کشنده‌های بوژی‌کش برای سوخت گیری ابتدا باید کشنده را از بوژی جدا کرده و بعد با اسب خالی یا همان کشنده تنها، برای سوخت‌گیری به جایگاههای عرضه نفت گاز مراجعه نمایند که به لحاظ زمانی مشکلاتی را برای آنها به همراه دارد.

مشکل‌ترین مکان برای عبور بوژی‌‌کش‌ها کنار گذر ( ایپاس ) و عبور از روی رودخانه‌ها است که نیاز به دقت و مهارت زیادی دارد. از معروف‌ترین بوژی‌های مورد استفاده در کشور که در دنیا نیز از سازندگان معروف بوژی هستند می‌توان به بوژی گلدهوفر، نیکولاس و شویلر اشاره کرد.

کشنده ماک DM800 معروفترین بوژی کش کشور محسوب می شود اما در کنار این بولداگ بارکش یک بوژي كش دیگر نيز هست که در صنعت حمل و نقل کشور جايگاه ‌ و اعتبار خاصی دارد.

این کشنده کمیاب، کشنده مرسدس بنز 3850 تیتان است، موتور OM 423 LA، 15.9 لیتری سوپرشارژردار این کشنده با قدرت 500 اسب بخار قابلیت حمل بار تا 400 تن را دارد ولي در حالت تراكتور براي اين كشنده سقف 250 تن را تعيين كرده‌اند. این کشنده که مدل اواخر سال 1983 است دارای کابین خواب، بخاری و فاقد کولر بوده ولی 5 دستگاهی که مدل سال 1993 هستند ده سیلندر بوده و دارای کولر سقفی می‌باشند. ( یک گونه خاص دوازده سیلندر شاسی سیاه بنام Z4053 نیز در کشور وجود دارد که دارای کولر سقفی نیز می باشد ).

برای این کشنده از یک جعبه دنده 8 سرعته معروف به جعبه دنده‌های مایلری استفاده شده که یک کمک دستی نیز برای آن در نظر گرفته شده است. ضمن اینکه این کشنده دارای یک کمک خودکار است که در مواقع لزوم و بیشتر در سینه‌کش‌ها و هنگامی که موتور اصلی با کاهش قدرت مواجه می‌شود با درگیر کردن کلاچ وارد عمل شده و قدرت کشنده را چند برابر می‌سازد و توربین پشت اتاق نیز وظیفه خنک‌کنندگی موتور را بر عهده دارد ( بطور خودکار با عبور دمای موتور از 85 درجه سانتیگراد فعال می شود ).

بر روی شاسی قرمز رنگ این کشنده یک کابین سر بسته با دو پنجره کناری به منظور استراحت همراهان بوژی‌کش تعبیه شده است. از دیگر مشخصه های این کشنده می توان به ارتفاع زیاد موتور از کف، گارد بزرگ جلو اتاق، آفتابگیر بیرونی و باک 500 لیتری اشاره کرد. وزن این کشنده در حدود 10 تن و به مانند دیگر بوژی‌کش‌ها تا 30 تن قابل افزایش است. مرسدس ‌بنز 3850 تیتان تنها مجاز به حداكثر سرعت 30 كيلومتر در ساعت مي‌باشد اما در اينكه اين بوژي كش با بار 125 تن نيز در جاده كفي مي‌تواند به صد كيلومتر سرعت برسد شك نكنيد!

مرسدس‌های تیتان به جهت دارا بودن امکانات رفاهی مناسب، دوام و کیفیت ساخت عالی و همچنین توان کشش فوق‌العاده زیادشان را باید ستاره بوژی‌کش‌ها و از اسطوره‌های تاریخ صنعت حمل و نقل کشور به شمار آورد. برای درک بیشتر از توان مرسدس‌های تیتان به حمل محموله 880 تنی از بندرعباس به مقصد یکی از کارخانجات شمال کشور اشاره می‌کنم که با وزن خود بوژی در مجموع 1100 تن بار را جابه‌جا نمود و بايد اينطور بيان كرد كه مرسدس های تیتان کشنده هایی هستند که محدودیتی در زمینه تناژ ندارند! و به گفته آقای ایرانپور از صاحبان مرسدس‌های تیتان، این کشنده آبروی صنعت حمل و نقل سنگین کشور است و تنها مشکلی که دارد کمبود و گرانی قطعات آنها است. متاسفانه با توجه به همزمانی تهیه مقاله با زمان حرکت کشنده مرسدس تیتان، امکان بررسی بیشتر این کشنده میسر نشد.

من از پدرم پرسیدم میگه ولوو الان 610 اسب بخار و ولوو قدیمی خیلی خیلی کم

بعد من تا به حال نشنیدم ایویکو و ماک برای تناژ 100 تن باشه من تو بندر عباس من چیزهایی از ماک دیدم که این حرف شما که تناژ 100 تن رو کاملا رد میکنه
    سلام به همه دوستان
    اگه دقت می کردین بحث ما روی کشنده های فوق سنگین نبود در حالی که بنز 3850 تیتان یک کشنده فوق سنگینه. بازم میگم هیچ گونه حساسیتی در این مورد ندارم.
    چند وقت پیش تو یک نمایشگاه خودرو سنگین از مسئول فنی غرفه ایویکو راجع به بعضی مدلاش و همین طور مدل قدیمیش (36-330) سوال کردم. می گفت تا 96 تن قدرت کشش بار داره. صحت این حرفو دوستانی که مشخصات فنی اونو می دونن باید تایید کنن.
    درباره ماک های معمولی r600 (و نه کشنده سنگین DM800) هم یک بار از رانندش که یک بوژی خالی رو حمل می کرد مطالبی پرسیدم. رانندش، به معنی واقعی راننده سنگین بود و به نظر آدم باتجربه ای تو این کار می اومد. می گفت حداکثر تا 100 تن بار رو می تونه حمل کنه. روز بعد هم یک ماک DM800 اومد تا محموله رو که یک ترانس بود با بوژی حمل کنه.
    بهر حال باز هم باید کسی که اطلاعات فنی داره این مطالب رو تایید یا رد کنه.

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

توی یه گشنده هیچوقت تنها و تنها توان موتور مطرح نیست بیتر گشتاور موترو مورد بحث هستش
    البته توان با گشتاور همیشه در ارتباط هستن و توان بیشتر سرعت بیشتری رو ارمغان میره ولی گشتاورهای سهمگینی مثلا بالای 1500 نیوتن متر هستن که بارهای عظیم رو حمل میکنن
    پس تو یه کشنده سنگین شاسی و سیستم انتقال توان و نیرو (توان و نیرو یکی نیستن) هستش که حرف اول رو میزنه نه توان موتور کشنده
    برای همین بحث کردن در مورد برتری یک کشنده به سادگی یک اتومبیل معمولی نیست
    من هیچ وقت تستهای مجله ماشین در مورد کشنده ها رو قبول ندارم چون اصلا تحصصی بحث نمیکنن
    این سری مقالات هم با طرفداری شدید از ولوو هستش که در این مورد باید بپرسیم چرا پس همیشه در بین کشنده های اروپایی مرسدس بیشترین فروش رو داره ؟ چطور میشه که موتورهای مرسدیس از با دوامترین ها هستن
    من توی تی تی هم گفتم که چطور میشه که رنگ شاسی یک کشنده بارش مزیت میشه؟
    من هم کاملا موافقم. تست یک کشنده شرایط زیادی رو می طلبه و همین طور افرادی که هم با معلومات و هم بی طرف باشند. درباره رابطه توان و گشتاور هم درسته.
    P=TW
    توان= گشتاور * سرعت دورانی.
    در یک توان ثابت با کاهش سرعت می تونیم گشتاور بیشتری رو بدست بیاریم که توانایی حمل بار رو بیشتر می کنه.

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

تایید میشه
    یکی از دوستان تی تی حرف خوبی زده بود .
    گفته بود این قضیه گرم کردن بنز درست . ولی بنز اگرم گرم میکنه بازم براش مشکلی پیش نمیاد !
    کسی نیست که قبول نداشته باشه بنز از لحاظ استحکام و دوام رده ی اول هست .
    مثلا ولو هم یه مشکل سوزن انژکتور داره که هنوزم این مشکل تو محصولات جدیدش خست . خصوصا اف ام . که خیلی تنظیمش بهم میخوره.
    =======================
    منصور جان خود این کشنده 2635 تو کارتش میزنه 110 تن ظرفیت !
    من که نگفتم بنز 2635 نمی تونه 110 تن بار رو حمل کنه! در مقابل دانش فنی و تجربه کمپانی معظم بنز، ما کی هستیم که بخواهیم انتقاد کنیم!
    ولی واقعا شما هم طرفدارهای به شدت پر و پا قرص مرسدس بنز هستید!!
    البته من همچنان در وهله اول کامیون های ولوو رو دوست دارم.

آخر فروم باز ŞHÍЯÍŃ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    یه کلــبــه کوچــیکـــ

پيش فرض

ماک نیست
    اینترناشنال 9700 مدل 1990
    حواسم نبود ولی هر چی باشه آمریکایه دیگه

سلام به همه دوستان
    اگه دقت می کردین بحث ما روی کشنده های فوق سنگین نبود در حالی که بنز 3850 تیتان یک کشنده فوق سنگینه. بازم میگم هیچ گونه حساسیتی در این مورد ندارم.
    من منظورم این هستش که بوژی کش بنز خیلی خیلی بیشتر از بوژی کش ولوو اگه بندر عباس رفته باشین به این حرف من پی میبرید بوژی کش ولووو قدیمی که میتونم بگم به جز n12 دیگه چیزی نیست ولیی بنز تو این قیافه مدل اش رو یادم نیست خیلی زیاد

البته من همچنان در وهله اول کامیون های ولوو رو دوست دارم.
    خب ما هم به بنز علاقه داریم

حـــــرفـه ای Actros's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

ACTROS 4165 SLT TITAN
    با موتور 15/9 لیتری به قدرت 653 اسب بخار و گشتاور فوقالعاده 3000 نیوتون متر . از 650 اسب 3000تا گشتاور کشیدن بیرون خیلی خوبه

عکسهای بیشتر اینجا
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by Actros; 26-04-2011 at 00:41.

8. 3 کاربر از Actros بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    یه کلــبــه کوچــیکـــ

پيش فرض

یکی دیگه از ایرادات هوو، همین جلو پنجره اونه که تا باز نشه اتاق نباید بالا بره! وگرنه باعث شکستگی قسمت مذکور میشه.

شاید تنها نقطه قوت و دلخوش کن هوودر میان ضعفهای بی شمار این کامیون، همین بالن اتاق اونه که حداقل نسبت به دانگ فنگ!!!!!!معذرت میخوام (البرز) !!!!!! کمی نرمتر و راحت تره و فضای بهتری رو برای راننده به ارمغان میاره. تکانهای شدید اتاق و تعلیق غیر استاندارد صندلی و اتاق در کشنده البرز، راننده رو واقعا از پا در میاره و باعث خستگی بیش از حد راننده میشه!

منبع
    trucklove.------------

10. 4 کاربر از ŞHÍЯÍŃ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    یه کلــبــه کوچــیکـــ

پيش فرض

عشقو نیگا چشمک میزنه

12. این کاربر از ŞHÍЯÍŃ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    یه کلــبــه کوچــیکـــ

پيش فرض

با اینکه از fh مخصوصا از نوع سقف کوتاهش خوشم نمیاد ولی این یکی خیلی با سلیقه درستش کرده

Last edited by ŞHÍЯÍŃ; 03-05-2011 at 18:22.

آخر فروم باز بی باک بی بال's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    جهنم

پيش فرض

صحبت از هوو شد
    الان خیلی خواهان پیدا کرده
    چون الان دیگه میشه تعیر وضعیت داد
    وکمپرسی یا میکسر گذاشت و به دلیل وزن خیلی کم میشه بار زیادی زدلوازم یدکی هم توی بازار زیادشده و ارزان هست

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •