تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 89 از 458 اولاول ... 397985868788899091929399139189 ... آخرآخر
نمايش نتايج 881 به 890 از 4574

نام تاپيک: Travian

حـــــرفـه ای payam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    عمان

پيش فرض

جناب HRV به دمشن من پناه داد !
    اون داشت از طرف من مورد حمله قرار میگرفت . نباید این کارو میکرد .

آخر فروم باز h_r_v's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    كــــــــرمان

پيش فرض

من دیدم قویه دعوتش کردم!!
    تازه من ندیدم اون به تو حمله کنه!!

آخر فروم باز c0rd3r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

به عنوان سيتر پيام لينكهاي حمله هاش به اونو برات فرستادم ولي جواب ندادي عزيز جان ...

در ضمن همينجا اعلام كنم من با كسي نه دوستي دارم نه دشمني ... هيچكدومتونم نميشناسم كه با كسي خصومت داشته باشم نوكر همه ايرانيا هم تو سرور 4 . كام هستم . اما كاريرو كردم كه هر ليدري بايد در حمايت از اعضائش انجام بده . مخصوصا كه طرف ايراني نبود .

حـــــرفـه ای payam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    عمان

پيش فرض

من دیدم قویه دعوتش کردم!!
    تازه من ندیدم اون به تو حمله کنه!!
    پسر خوب اون به من یه حمله کرد با 10 تا سرباز . اما خوب هیچ کدومشون زنده بر نگشتن . به شما پناه آورد که حمایتش کنید !
    اون پسر چینی هستش ؛ هیچ عددی نیست . اون قویه ؟ فقط جمعیت داره هیچی نیست !
    الان شما مسئول جنگ بین اتحاد های پی جی و اتحاد خودتون هستی . . .

میتونی بندازیش بیرون ؛ میتونی ازش حمایت کنی. که در این صورت اتحاد های ایران هیچ گونه کمکی که بهت نخواهند ؛ که هیچ ! nap هم میشیم با هم . اماکار درست تری که میتونی انجام بدی اینه که اون رو بیرون بندازی و یکی رو جایگزینش کنی . بازیکن خوب زیاده . و در این صورت اتحاد بین ما و شما بر قرار خواهد ماند ...
    خوب ؛ نظر ؟

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    كــــــــرمان

پيش فرض

به عنوان سيتر پيام لينكهاي حمله هاش به اونو برات فرستادم ولي جواب ندادي عزيز جان ...

در ضمن همينجا اعلام كنم من با كسي نه دوستي دارم نه دشمني ... هيچكدومتونم نميشناسم كه با كسي خصومت داشته باشم نوكر همه ايرانيا هم تو سرور 4 . كام هستم . اما كاريرو كردم كه هر ليدري بايد در حمايت از اعضائش انجام بده . مخصوصا كه طرف ايراني نبود .
    ممنون از ارسال اون پیغام!!
    اما خب اون پیغام جواب نداشت!!
    آقای M.J که نمیشناسمشون قبل از اینکه من اون بازیکن رو دعوت کنم گفت برای صلح باید اسم اتحاد رو PG&IRAN3 بکنی و اگرنه ما با شما صلح نخواهیم کرد!!
    اما ما نمیخواستیم زیر شاخه اتحادی باشیم!!
    منم مخالفت کردم!!

پس درگیری PG&IRAN با ما ربطی به اون بازیکن نداره!!
    یه بار دیگه هم بگم من اول به اون بازیکن پیغام دادم که بیاد تو اتحاد ما !!
    Last edited by h_r_v; 16-07-2009 at 16:44.

آخر فروم باز c0rd3r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

اولا شما هر كاري ميخواين بكنين بكنين . وقتي شما اون بازيكن رو آوردين تو اتحادتون با دوتا از وينگ هاي pg كانفدريشن داشتين و يكيش با ما بود و همونطور كه ديدين هردوتاش كنسل شد . چون شما پيمان شكني كرده بوديد و شما برادرتو فروخته بودي .

وقتي هم كسي گفته با شما صلح نخواهد كرد منظورش اين بوده به عنوان يه شاخه از pg شناخته نميشين ولي روابط هر وينگ به خودش مربوطه مگر اتحادي تحريم باشه .

در ضمن نه براي من مهم شما با ما باشين يا نباشين نه براي شما مهمه . چون مثل اينكه خون شما رنگي تر از ماست . من هم نيومدم اينجا به چيزي بنازم كه من آنم كه رستم بود پهلوان . من فقط اطلاع رساني كردم و قبلش هم از شما خواهش كرده بودم . ما هم مسلما چه دوست باشيم چه نباشيم به شما حمله نخواهيم كرد .
    شما هم نبايد تا اين حد احساس خطر كني كه مثلا من چون فلانيو آوردم فلان ميشه وگرنه اتحاد شما ديگه اتحاد نميشه !

نكته ديگه هم اينه كه براي همينه كه ايران ما اينجاست و بقيه اينقدر رفتن بالا كه ديگه با چشم غير مصلح نميتونيم ببينيمشون . براي اينكه به هركي ديديم گندست باج داديم و برادراي خودمونو فروختيم . نمونشو هم ميتونين تو وقايع اخير كشورمون ببينيم ...

پروفشنال amir raya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اونجا

پيش فرض

دوستان من تازه كارم. بلد نيستم باهاش كار كنم. چجوري بايد هيزم شكن ساخت.
    ميشه منم توي اتحادتون راه بديد؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

بچه ها اسم اتحادتون چيه؟

آخر فروم باز loomina's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Ionia

پيش فرض

دوستان من تازه كارم. بلد نيستم باهاش كار كنم. چجوري بايد هيزم شكن ساخت.
    ميشه منم توي اتحادتون راه بديد؟
    شما روي درخت ها تو دهكده تون كليك كنيد بعد هم اگر منابع كافي داشته باشيد ميتونيد بسازيد.
    بعد هم بايد ببينيد شما چه سروري هستيد؟ IR؟ .com ؟

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    كــــــــرمان

پيش فرض

اولا شما هر كاري ميخواين بكنين بكنين . وقتي شما اون بازيكن رو آوردين تو اتحادتون با دوتا از وينگ هاي pg كانفدريشن داشتين و يكيش با ما بود و همونطور كه ديدين هردوتاش كنسل شد . چون شما پيمان شكني كرده بوديد و شما برادرتو فروخته بودي .

وقتي هم كسي گفته با شما صلح نخواهد كرد منظورش اين بوده به عنوان يه شاخه از pg شناخته نميشين ولي روابط هر وينگ به خودش مربوطه مگر اتحادي تحريم باشه .

در ضمن نه براي من مهم شما با ما باشين يا نباشين نه براي شما مهمه . چون مثل اينكه خون شما رنگي تر از ماست . من هم نيومدم اينجا به چيزي بنازم كه من آنم كه رستم بود پهلوان . من فقط اطلاع رساني كردم و قبلش هم از شما خواهش كرده بودم . ما هم مسلما چه دوست باشيم چه نباشيم به شما حمله نخواهيم كرد .
    شما هم نبايد تا اين حد احساس خطر كني كه مثلا من چون فلانيو آوردم فلان ميشه وگرنه اتحاد شما ديگه اتحاد نميشه !

نكته ديگه هم اينه كه براي همينه كه ايران ما اينجاست و بقيه اينقدر رفتن بالا كه ديگه با چشم غير مصلح نميتونيم ببينيمشون . براي اينكه به هركي ديديم گندست باج داديم و برادراي خودمونو فروختيم . نمونشو هم ميتونين تو وقايع اخير كشورمون ببينيم ...
    سلام
    من اونو از اتحاد انداختم بیرون!!
    نه برای اینکه با شما متحد بشم

نه برای اینکه با پیام دشمن بود
    به خاطر اینکه اعضای اتحاد خواستند!!
    در ضمن من هنوز پیام M.J رو دارم که گفته اگه زیر مجموعه نشین باهاتون صلح نمیکنیم!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •