سلام خبری از touchwiz جدید نشد؟
2 سوال هم داشتم گوشی هی با گارنتی ماکروتل که بعد از عوض کردن فریمور قفل نمیشند؟
میشه فریمور هارو فارسی کرد (اگه اره چجوری) یا حتما باید فریمور فارسی رو نصب کرد؟
سلام خبری از touchwiz جدید نشد؟
2 سوال هم داشتم گوشی هی با گارنتی ماکروتل که بعد از عوض کردن فریمور قفل نمیشند؟
میشه فریمور هارو فارسی کرد (اگه اره چجوری) یا حتما باید فریمور فارسی رو نصب کرد؟
touchwiz جدید فعلا که خبری ازش نیست و باید صبر کرد.
اگه ماکروتل باشه قفل نمیشه.
نه نمیشه و باید فریمور فارسی بریزی
کسی دیگه اینجا نمیاد !!!!!!!!
این تاپیک که پرطرفدار بود.....
Storage Settings توی f480 کجاست؟من پیدا نکردم
خوب داستان گوشی دوست ما که در پست بالا گفته بودم هم به این ترتیب شد که چندین بار فلش کردیم ولی درست نشد و نهایتا یکی از آشنایان که تو کار موبایل بود ال سی دیشو عوض کرد و به نظر میاد مشکل از ال سی دی بوده و دوستمون باید حدود 60 تومن پیاده شه...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نتیجه اخلاقی اینکه سامسونگ رو ترجیحا با گارانتی مایکروتل بگیرین ( به خصوص که خیلی گوشیاش مثه همین F480 اختلاف قیمت با گارانتی و بی گارانتی 20-30 تومن بیشتر نیست و به نظر من میصرفه )...
دوستان سلام/چه جوری میتونم پسوند جاوا را تبدیل به جار کنم؟ویه سوال دیگه اینکه من در proprtiesیه برنامه جار را تغییر دادم و الان دیگه نمیتونم اون را با فرمت قبلی اجرا کنم ایا راه حلی وجود داره که اون را به حالت قبل برگردونم تا بتونم از روی فایل جار یه فایل جاد بسازم/ممنون میشم کمکم کنید
اقا دمت گرم خوب دست ما رو گذاشتی تو حنا دوربین گوشیم از کار افتاد حالا باید چی کار کنم؟
samsung جان لطفا کمک کن .
یه جا گفته بودین که :
"
این کد رو تایپ کن :*#36287#بعد 3 گزینه ظاهر میشه :[1] Auto focus [On]
[2] ISP firmware write
[3] ISP firmware version checkبا انتخاب 1 میتونی اتوفوکوس رو خاموش کنی و بعد واسه فعال کردنش میتونی دوباره 1 رو انتخاب کنی .
با انتخاب 2 ISP دوربین گوشیتو متناسب با فریموری که داری آپدیت میکنه ، اینو انتخاب کن بعد جلوش میرنه [Please wait] صبر کن تا عبارت SUCCESS به جای Please Wite ظاهر بشه .
حالا 3 رو انتخاب کن ، با انتخاب گزینه 3 فریمور گوشیت ISP دوربین رو چک میکنه تا آخرین آپدیت روش انجام شده باشه .
آخرین آپدیت از سامسونگ این هستش :0x1f4d8723اگر اینو دیدی فریمور دوربینت آپدیت شده و عکسهای بهتری میگیره"
منم این کارو کردم حالا هم دوربینم کلا از کار افتاده چه کنم؟
در ضمن فریمور منF480+JP+HK1 این هستش
samsung عزیز یه سئوال دیگه هم داشتم با برنامه هایی مثل opera یا ebudyکه کار میکنم میگه دسرسی به اینترنت نداری چه کنم؟
البته تنظیمات اینترنتیش رو خودم دستی کردم و با browser خودش وصل میشه ولی با برنامه های دجانبی وصل نمیشه چی کار باید کرد؟
در ضمن به خاطر زحمت های که تو فروم میکشی خیلی ازت ممنونم
پریسا جان در مورد دوربین کاملا حق با شماست متاسفانه دوربین f480در حد 2 مگا سونی هم نیست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)