اولا من تبحر دوستان رو در تجزيه تحليل ماشين ندارم ولي:
همین که تبحر نداری , زیر آب خودت رو در وحله اول زدی . چون کسی که تبحر در چیزی نداره . حرفاش رو هم زیاد نباید جدی گرفت . شما که سر از پزشکی در نمیاری , اگه بیای بگی سردرد دوستت ناشی از طومار مغزیه جز خضعبل چیزی نگفتی ...
اون دوستي كه عكس پژو 405 ميزاره كه منفجره شده و به خيال خودشون تير خلاص ميزنند بايد خدمت ايشون عرض كنم قبلش قضيه اون آتش سوزيها بود كه ديديد تو فروش 405 ناثيري نداشت چرا؟؟؟
شما اگه توی متخیله خودت اینو میپرورونی که تأثیری روی فروش 405 نداشته , عدم تبحرت اینو توی ذهنت جا داده . من توصیه میکنم یه سر تشریف بیار بزار تهران و از همون اول خیابون دماوند هفت هشت تا بنگاه رو تست بزنید , ببین چند تا 405 میبینی و چند تا خودروی دیگه و بپرس ببین فروش 405 توی یک سال اخیر افول داشته یا صعود .(الکی یه چیزی نپرون)
اون دوست ديگه كه ميگه تكنولوژي ساخت 405 مال عهد بوقه و ريو جديدتره و بروز تره بايد بگم نرخ خريد و فروش 405 تو بازار چيز ديگري رو نشون ميده ...چرا؟؟؟؟
خواهشا" موضوع و محمولت رو اول با هم مچ کن بعد حکم شرطیه صادر کن .
شما داری از تکنولوژی حرف میزنی بعدش یهو میزنی به کلشی و میگی قیمت فلانه و چنانه !!! برتری تکنولوژی ریو رو با مغلطه ای مثل قیمت نمیشه ماست مالی کرد .
و اون دوستي كه ميگه 405 منسوخ شده تو اروپا !!!! كه به نظر من اصلا اينطور نيست و اگه آمار بگيريد تو اتحاديه اروپا تهدادش همين الان هم بيشتر از ريو هستش كه البته قبلش بايد مطمئن باشيد كه ريو اصلا وارد بازار اروپا به
شكل جدي شده ؟؟؟
وقتی توی بازار آمریکا شده توی بازار اروپا هم شده , شما غصه بازارش رو نخور و به جدی و شوخیش هم کاری نداشته باش .
405 لااقل يه روز خودرو روز اروپا بود ...ريو چي؟؟؟
یه روز بوده , ملاک نمیشه الان هم باشه این نیست که ما با خاطرات شیرین 18 سال پیش , حلوا حلوا کنیم . فولکس رو هم یه زمانی هیتلر درست که که خاطره خوبی ازش مونده , تو سوار میشی چون خاطره خوبی ازش به جا مونده؟؟؟؟!!!!شما ظاهرا" خیلی رئالیستی فکر میکنی رفیق!!!!
هر چيزيكه جديد بود نميشه گفت كه بهتره !!!!
هر چیزی هم قدیمی بود نمیشه گفت خوبه !!! تلویزیون بابابزرگ من هم از اون مدلهای چمدونیه قدیمیه , پس خوبه ؟؟؟؟ من برم به عنوان فینگرتاچ ازش استفاده کنم نه؟؟؟ !!!!
با تمام آمار و اندازه و شرح و مفصلات كه داديد بايد خدمت بعضي دوستان عرض كنم آمار و مشخصات يه محصول يه چيزي ميگه تست توسط مردم و تو اجتماع يه چيز ديگه ....... پژو هميشه عالي عمل كرده و 405 يه اسطوره بوده و هست فعلا با اين وضعيت افتضاح ماشين هاي توليد داخل به نظر اكثر ملت ايران 405 بهترين ماشينه و نظرشون درسته چون مردم اين ماشينو تست كردن و تو ايران درست جواب داده .
مطمئنی اینو خودت گفتی ؟؟؟؟
اکثریت حقانیت نمیآره. ... کما اینکه من از شما دعوت میکنم ,
تشریف بیار منزل ما , صبح علی الطلوع بریم تعویض پلاک دهکده المپیک تهران ببین چند تا جی ال ایکس بین ماشینهای صفر کیلومتری (بین 12 تا 14 تومنی) که برای تعویض پلاک اومدن میبینی ؟!؟! اونوقت اکثریتی که ازش دم میزنی بیشتر برات محرز میشه .
دوستاني كه ريو دارند موقعي كه از يه پستي و بلندي رد ميكنند مواظب باشند كه تعداد زياد عقب سوار نكرده باشند !!! شنيدم كفش ميگيره زمين و شايد مجبور بشيد رفقا رو پياده كنيد
هر چند با این مدل لنگ دمپایی پرت کردن از پشت دیوار حال نمیکنم ولی خوب این دفعه رو بهت آوانس میدم شاید سر عقل بیای و مودبتر حرف بزنی . مثل من باش مودب و متین .gif)