تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 89 از 737 اولاول ... 397985868788899091929399139189589 ... آخرآخر
نمايش نتايج 881 به 890 از 7364

نام تاپيک: مــــــشــــــــاوره بــــــرای خــــــریــــــــد اتـــــومــــبــــیـــــل

آخر فروم باز Mig33's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

اولا من تبحر دوستان رو در تجزيه تحليل ماشين ندارم ولي:
    اون دوستي كه عكس پژو 405 ميزاره كه منفجره شده و به خيال خودشون تير خلاص ميزنند بايد خدمت ايشون عرض كنم قبلش قضيه اون آتش سوزيها بود كه ديديد تو فروش 405 ناثيري نداشت چرا؟؟؟
    اون دوست ديگه كه ميگه تكنولوژي ساخت 405 مال عهد بوقه و ريو جديدتره و بروز تره بايد بگم نرخ خريد و فروش 405 تو بازار چيز ديگري رو نشون ميده ...چرا؟؟؟؟
    و اون دوستي كه ميگه 405 منسوخ شده تو اروپا !!!! كه به نظر من اصلا اينطور نيست و اگه آمار بگيريد تو اتحاديه اروپا تهدادش همين الان هم بيشتر از ريو هستش كه البته قبلش بايد مطمئن باشيد كه ريو اصلا وارد بازار اروپا به شكل جدي شده ؟؟؟
    405 لااقل يه روز خودرو روز اروپا بود ...ريو چي؟؟؟
    هر چيزيكه جديد بود نميشه گفت كه بهتره !!!!
    با تمام آمار و اندازه و شرح و مفصلات كه داديد بايد خدمت بعضي دوستان عرض كنم آمار و مشخصات يه محصول يه چيزي ميگه تست توسط مردم و تو اجتماع يه چيز ديگه ....... پژو هميشه عالي عمل كرده و 405 يه اسطوره بوده و هست فعلا با اين وضعيت افتضاح ماشين هاي توليد داخل به نظر اكثر ملت ايران 405 بهترين ماشينه و نظرشون درسته چون مردم اين ماشينو تست كردن و تو ايران درست جواب داده .
    دوستاني كه ريو دارند موقعي كه از يه پستي و بلندي رد ميكنند مواظب باشند كه تعداد زياد عقب سوار نكرده باشند !!! شنيدم كفش ميگيره زمين و شايد مجبور بشيد رفقا رو پياده كنيد

اگه نباشه جاش خالی می مونه dokhtaroneh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

اون دوستي كه عكس پژو 405 ميزاره كه منفجره شده و به خيال خودشون تير خلاص ميزنند بايد خدمت ايشون عرض كنم قبلش قضيه اون آتش سوزيها بود كه ديديد تو فروش 405 ناثيري نداشت چرا؟؟؟
    اون دوست ديگه كه ميگه تكنولوژي ساخت 405 مال عهد بوقه و ريو جديدتره و بروز تره بايد بگم نرخ خريد و فروش 405 تو بازار چيز ديگري رو نشون ميده ...چرا؟؟؟؟
    و اون دوستي كه ميگه 405 منسوخ شده تو اروپا !!!! كه به نظر من اصلا اينطور نيست و اگه آمار بگيريد تو اتحاديه اروپا تهدادش همين الان هم بيشتر از ريو هستش كه البته قبلش بايد مطمئن باشيد كه ريو اصلا وارد بازار اروپا به شكل جدي شده ؟؟؟
    با تمام آمار و اندازه و شرح و مفصلات كه داديد بايد خدمت بعضي دوستان عرض كنم آمار و مشخصات يه محصول يه چيزي ميگه تست توسط مردم و تو اجتماع يه چيز ديگه ....... پژو هميشه عالي عمل كرده و 405 يه اسطوره بوده و هست فعلا با اين وضعيت افتضاح ماشين هاي توليد داخل به نظر اكثر ملت ايران 405 بهترين ماشينه و نظرشون درسته چون مردم اين ماشينو تست كردن و تو ايران درست جواب داده .
    دوستاني كه ريو دارند موقعي كه از يه پستي و بلندي رد ميكنند مواظب باشند كه تعداد زياد عقب سوار نكرده باشند !!! شنيدم كفش ميگيره زمين و شايد مجبور بشيد رفقا رو پياده كنيد

احسنت روحت شاد کاملا موافقم.

پروفشنال kiwi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    نارمك CITY

پيش فرض

دوستان شرمنده همينجري اومدم ولي 1 سوال داشتم.
    12 تا 14 تومن باييد صفر باشه؟؟؟

آخه من همين حدود پول دارم مدت هاست مي‌خام ماشين بگيرم. نميدونم چي بگيرم!!؟؟!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

همین که تبحر نداری , زیر آب خودت رو در وحله اول زدی . چون کسی که تبحر در چیزی نداره . حرفاش رو هم زیاد نباید جدی گرفت . شما که سر از پزشکی در نمیاری , اگه بیای بگی سردرد دوستت ناشی از طومار مغزیه جز خضعبل چیزی نگفتی ...

شما اگه توی متخیله خودت اینو میپرورونی که تأثیری روی فروش 405 نداشته , عدم تبحرت اینو توی ذهنت جا داده . من توصیه میکنم یه سر تشریف بیار بزار تهران و از همون اول خیابون دماوند هفت هشت تا بنگاه رو تست بزنید , ببین چند تا 405 میبینی و چند تا خودروی دیگه و بپرس ببین فروش 405 توی یک سال اخیر افول داشته یا صعود .(الکی یه چیزی نپرون)
    خواهشا" موضوع و محمولت رو اول با هم مچ کن بعد حکم شرطیه صادر کن .
    شما داری از تکنولوژی حرف میزنی بعدش یهو میزنی به کلشی و میگی قیمت فلانه و چنانه !!! برتری تکنولوژی ریو رو با مغلطه ای مثل قیمت نمیشه ماست مالی کرد .
    وقتی توی بازار آمریکا شده توی بازار اروپا هم شده , شما غصه بازارش رو نخور و به جدی و شوخیش هم کاری نداشته باش .

یه روز بوده , ملاک نمیشه الان هم باشه این نیست که ما با خاطرات شیرین 18 سال پیش , حلوا حلوا کنیم . فولکس رو هم یه زمانی هیتلر درست که که خاطره خوبی ازش مونده , تو سوار میشی چون خاطره خوبی ازش به جا مونده؟؟؟؟!!!!شما ظاهرا" خیلی رئالیستی فکر میکنی رفیق!!!!
    هر چیزی هم قدیمی بود نمیشه گفت خوبه !!! تلویزیون بابابزرگ من هم از اون مدلهای چمدونیه قدیمیه , پس خوبه ؟؟؟؟ من برم به عنوان فینگرتاچ ازش استفاده کنم نه؟؟؟ !!!!
    مطمئنی اینو خودت گفتی ؟؟؟؟
    اکثریت حقانیت نمیآره. ... کما اینکه من از شما دعوت میکنم ,
    تشریف بیار منزل ما , صبح علی الطلوع بریم تعویض پلاک دهکده المپیک تهران ببین چند تا جی ال ایکس بین ماشینهای صفر کیلومتری (بین 12 تا 14 تومنی) که برای تعویض پلاک اومدن میبینی ؟!؟! اونوقت اکثریتی که ازش دم میزنی بیشتر برات محرز میشه .
    هر چند با این مدل لنگ دمپایی پرت کردن از پشت دیوار حال نمیکنم ولی خوب این دفعه رو بهت آوانس میدم شاید سر عقل بیای و مودبتر حرف بزنی . مثل من باش مودب و متین
    جواب شما بود رفیق
    Last edited by lavson1361; 25-05-2008 at 09:00.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

دوستان شرمنده همينجري اومدم ولي 1 سوال داشتم.
    12 تا 14 تومن باييد صفر باشه؟؟؟

آخه من همين حدود پول دارم مدت هاست مي‌خام ماشين بگيرم. نميدونم چي بگيرم!!؟؟!
    آره داداش لیلی همن مرده !!!!
    یعنی همون 12 تا 14 تومن صفرشه....

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

mig33 عزیز . تبحر نداشتن در تجزیه و تحلیل ماشین یعنی چی؟؟ مگه ماشین رو هم تجزیه و تحلیل میکنن؟ جدا از این حرفها اگر بدون تجزیه و تحلیل مسائل فنی و . . . ماشینها رو بخوای مقایسه کنی ، بطور کامل میشه سلیقه ،که در اینصورت بحث کاملا منتفیه.
    در مورد احتمال آتش سوزی و انفجار خودت حاضری که ماشینی که احتمال حتی 5 درصد آتش گرفتن داره سوار شی؟ یکی از نزدیکانمون بعد از دوبار عوض کردن و بازرسی شلنگها و سیستم سوخت رسانی 405 که از کارخونه اومدن درخونه و انجام دادند. یک روز بعد از خروج از خونه بصورت کاملا اتفاقی بعد از 1 کیلومتر برگشت دید ماشین بوی بنزین میده و . . . اگر چند دقیقه دیگه ماشین روشن بود معلوم نبود چی میشد.
    در مورد فروش 405 گفتی . فروش پراید بیشتره یا 405؟ پس پراید بهتره؟ نظرت در مورد پیکان چیه؟ در مورد نرخ خرید و فروش 405 و مقایسه اون با ریو هم قبول دارم که 405 از نظر فروش دست دوم تو بورس ترین ماشین در ایرانه البته بعد از پراید که خودش جایگزین پیکانه . ممکنه در بعضی از نقاط کشور هنوز هم پیکان تو بورس ترین باشه . اون دوستانی که میگن لوزام یدکی هر جایی پیدا نمیشه ، همون حرفیه که باعث شد پیکان 40 سال به این ملت انداخته بشه (" تو هر بیابونی که خراب بشه یا خودت میتونی درستش کنی یا هر مکانیکی") .
    منسوخ شدن 405 در اروپا خیلی طبیعیه چون یه 15 سالی میشه که دیگه تولید نمیشه از ایران هم که نمیره اونجا. البته فکر نکنم که ریو فروشی توی اروپا داشته باشه (دقیق نمی دونم) ولی اصولا ماشینهای ارزون قیمت مثل ریو اونهم به صورت استیشن و برای دانشجوها و امثال اونها بدرد میخوره .
    پژو 405 اسطوره ست؟!!! اسطوره یعنی چی؟اصلا تا حالا ماشین فرانسوی اسطوره شده ؟ کدومش بوده ؟ الان وضعیت خودرو سازان فرانسوی بخصوص پژو چطوره ؟ فروش 407 ، 307 و . . . انواع رنو (بزور میخواد با لوگان بفروشه) که البته با شراکت با نیسان به یه جاهایی داره میرسه . سیتروئن چی ؟ به نظر من اگر ماشینی از پژو موفق بوده 406 بوده نه 405.
    چرا الان ملت همه خرج میکنن ماشینشون رو بیارن پایین؟
    اینها به معنی این نیست که ریو عالیه اونهم اگر میخواد خیلی ارزش داشته باشه 8 میلیونه ولی در مقایسه با 405 و سمند معمولی و 206 تیپ 2 (12 تا 14 میلیون) بهتره . اینها نظر منه و اصراری ندارم بقیه قبولش کنند.اگر اینجا غیر ایران بود هر کس بنا به سلیقه و پولش بهترین ماشین رو میتونست پیدا کنه.

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

بابا اين حرف ها چيه؟!!!
    معلومه كه ريو از 405 بهتره!
    قيمت كه ملاك نميشه! اونم تو ايران!!!! زانتيا هست 30، مزدا 3 هم هست 33!!! (حالا يكم بالا پايين)
    تازه فولوكس واگن هم زمان خودش ماشيني بوده تازه ميگن تو برزيل هنوز كه هنوزفروش زيادي داره!

405 فقط از نظر سليقه ي ايراني از ريو بالاتره، وگرنه هيچ برتري نداره! مصرف سوخت بالاتر، امنيت پايين تر (ازهرلحاظ گه فكر كني!)، شتاب كمتر و ...! پرشيا هم كه 405 با دوتا شيشه برقي بيشتر هست! اما چون خوشكل هست، مردم ميخرن! ايران خوردو هم قيمت رو ميكشه بالا! دلال هم يكم بيشتر، درنتيجه اين ميشه قيمت 405 با دوتا شيشه برقي بيشتر! اما اين پرشيا آيا با يه 206 تيپ 6 صفر، قابل مقايسه هست؟ خداييش هست؟!!!

تعداد 206 تيپ 6 خيلي كمتر از 405 هست، اما به نظرت ماشين خوبي نيست؟!

آخر فروم باز Mig33's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

آرمين عزيز و كسري عزيز ممنون
    منظور من اين نيست كه 405 عاليه ... همه اينو ميدونند كه فروش اين ماشينها كم شده و دليلش اينه كه طبقه لبالاي جامعه رفته سراغ خودرو هاي وارداتي .... پولشو دارن و نوش جونشون و خوشبحالشون .
    آرمين جان اگه پرايد و 405 دست دو خوب فروش ميره چون ملت بيچاره ايران ( خيليها ) پولشو ندارن برن ماشين گرون تر بخرن وگرنه همه ما دوت داريم آزارا يا بي ام و سوار شيم .
    خلاصه مطلب مردم با توجه به پول تو جيبشون الان خريد ميكنند .
    نظر منو ميخواي همه ماشين هاي مونتاژ داخل آشغالند ولي آيا چاره اي براي من يا شما و اون هموطن ديگرمون هم هست كه ماشين ديگه اي بخره ؟؟؟
    در مورد ماشين حرف شما درسته كاملا سليقه اي ...سوال بود تا 14 ميليون چي ميخريد ... من با توجه به سليقم و علاقه ام 405 رو انتخاب ميكنم .
    در مورد ريو واقعيتش اصلا قيافه اين ماشين به دلم نميشينه البته ريو يه حسن خيلي خوبي كه داره مصرف پائينشه كه در اينده نزديك كه بنزين آزاد بشه خيلي نكته مهميه و اينجه يه پوئن منفي براي 405 هستش .
    ولي بازم ميگم علاقه شخصي من به پژو و تو ايران با توجه به همه جوانب از پول تو جيب گرفته تا قطعه و ساپورت و هزار كوفت و زهر مار ديگه كه ما ايرانيها موقع خريد بايد حواسمون جمع باشه چون همين پولو با هزار خون و دل تهيه ميكنيم و بايد بدونيم چطوري خرجش كرديم .
    در پاسخ اون دوست مودبمون بگم من بچه تهران هستم عزيز و خودم يه 405 دست دو خريدم (83) وخيلي هم راضي هستم .
    درود بر شما

داره خودمونی میشه bi7323's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تو دنیا

14 کدوم بهتره ؟ کالای ضمانتی ارزون یا بدون ضمانت گرون ؟؟

دوستان سلام :
    برای خرید یکی از لوازم ماشین به فروشگاه مراجعه کردم ، فروشنده گفت که دو نوع جنس داریم !
    یکی ارزون قیمته اما تا یکسال ضمانت داره _ یکی هم گرونتره اما هیچگونه ضمانتی نداره و تمام مسئولیت اون بعهده خودته !! بنظر شما چه چیزی درسته ؟ اولی یا دومی ؟؟
    لطفا راهنمائیم کنین

اگه نباشه جاش خالی می مونه amiroo88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    تهران - شهرک غرب

پيش فرض

دوره زومونه عوض شده
    معمولا اونی که ضمانت داره گرون تره!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •