دوستان اینم یه نرم افزار باحال خیلی وقته دارمش ولی الان به این تایپیک اومدم شما هم یه فیضی ازش ببرید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان اینم یه نرم افزار باحال خیلی وقته دارمش ولی الان به این تایپیک اومدم شما هم یه فیضی ازش ببرید
ورژن Free این آنتی ویروس با آخرین آپدیت به طرز فجیعی جلوی Nod کم اورد.ویروس Autorun رو هم نمیتونست تشخیص بده.من نمیدونم واقعا کی لقب برترین آنتی ویروس و به این داده !
دوست عزیز اگه امکان داره طرز استفاده از این نرم افزارو بگو تا دوستان فیض کامل ببرن!!!
راستی نرم افزاری باید نصب باشه تا اجرا شه؟
دوست عزیز
1. autorun ویروس نیس وقتی که ویروس کش ویروسی رو پاک میکنه اون ویروس یه فایل autorun از خودش به جا میذاره که به هیچ عنوان کد های مخربی نداره...
2.میخوای کلی ویروس بهت بدم که nod 32 اونارو نشناسه ولی اویرا اونا رو شناسایی کرده باشه؟ گفتم ویروس نه اتوران...!!!
دريافت كليدهاي 1-3 ماهه قانوني براي محصول Avira Premium Security Suite
دوستان براي دريافت كليدهاي رايگان و قانوني زير براي محصول Avira Premium Security Suite از لينكهاي زير استفاده نمايند:
دريافت كليدهاي قانوني 1-3 ماهه رايگان براي محصول Avira AntiVir Premium
دوستان عزيز ميتوانند براي دريافت كليدهاي رايگان 1- ماهه براي محصول Avira AntiVir Premium از لينكهاي زير استفاده نمايند:
اميدوارم مورد استفاده دوستان قرار بگيره.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
عکسی موجد نیست !
اگه ممکنه دوباره عکس ها را آپ کنید
ممنون
من از نسخه رایگان استفاده می کنم و همچین گزینه ایی برای من دیده نمی شه .
آیا نمی تونم این صدا را قطع کنم ؟
![]()
بعد از گذشت 10 دقیقه هیچی آپدیت نکرد !
مشکل از چیه ؟
در ضمن من اینترنت 512 دارم ومشکل سرعت نمی تونه باشه
تا حالا چند بار امتحان کرد م همش اینطوریه
![]()
تنظيمات مربوط به Proxy را چك كنيد ببينيد چيزي تيك نخورده باشه.
------ چه برنامه ای ؟ از کجا ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)