تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 89 از 150 اولاول ... 397985868788899091929399139 ... آخرآخر
نمايش نتايج 881 به 890 از 1498

نام تاپيک: آرشيو کرک و سریال محصولات Kaspersky

اگه نباشه جاش خالی می مونه Markus's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    IRAN-Tehran

پيش فرض

به روز رسانی ليست کد های فعال محصولات کسپرسکی 7.0

شامل:
    31 کد فعال (تا اين لحظه) برای محصول Anti-Virus و
    23 کد فعال (تا اين لحظه) برای محصول Internet Security، در ضمن اعتبار 3 کد فعال این محصول تا تاريخ 2009!

(پوشه KAV برای Anti-Virus و پوشه KIS برای Internet Security )
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    نکته مهم: کدها همه تست شده و تا اين لحظه هيچ کدوم در ليست سياه قرار ندارند!

تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    IRAN-Tehran

پيش فرض

کسی میدونه آخرین ورژن Kaspersky Anti-Virus for Windows Workstations چنده؟

اگه برای دانلود لینک بدید ممنون میشم.

فکر کنم آخرین ورژنش
    Kaspersky Anti-Virus for Windows Workstations V6.0.3.837 باشه.

کسی کرک این ورژن رو داره؟

کسی جواب ما رو نداد؟!؟
    یعنی کسی از این ورژن کاسپر استفاده نمی کنه؟
    دوست عزيز بهترين مرجع دانلود محصولات کسپر، خود سايت کسپر هست، اين هم لينک محصولی که ميخواهين:

Kaspersky Anti-Virus for Windows Workstations v6.0.3.837
    کد:
    در ضمن در مورد کرک يا کد، چون با اين محصول کار نکردم نميدونم! شايد با کدهايی که برای محصولات ديگه معرفی ميشه اکتيو بشه (ولی باز دقيق در اين مورد اطلاع ندارم چون تست نکردم)

تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    IRAN-Tehran

پيش فرض

من Kaspersky anti-virus 6.0.1.411 دارم تا امروز هم با يك اكتيوشن كارم راه مي افتاد و آپديت مي كردم ولي امروز كه مي خواهم آپديت كنم پيغام Not Requaired مي دهد و مدام درخواست update كردن مي كنه.چيزي كه مي دانم ايراد از اكتيوشن نيست چون هيچ پيغامي در اين زمينه نمي دهد هرچند از اين تاپيك چندين كد گرفتم و تست كردم آنها هم همين مشكل را داشتند.بنظر شما چه كنم؟ ايراد از كجاست؟اگر تاپيك را هم اشتباه آمدم بي زحمت من را منتقل كنيد.ممنون!
    شما لطف گنيد عکسي از صفحه اخطاری که کسپر ميده رو اينجا بگذاريد...

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    ايران-انزلي

پيش فرض

من Kaspersky internet security 7.0.1.321 دارم و با کی هایی که از سایت شما گرفتم فعال نمودم ولی هر وقت که می خواهم آپدیت کنم آپدیت کامل نمی شود و پیغام خطا می دهد .بنظر شما چه كنم؟ ايراد از كجاست؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

دقیقا منم دو سه روزه آپدیت کاسپرم کامل نمیشه معلوم نیست چشه

تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    IRAN-Tehran

پيش فرض

من Kaspersky internet security 7.0.1.321 دارم و با کی هایی که از سایت شما گرفتم فعال نمودم ولی هر وقت که می خواهم آپدیت کنم آپدیت کامل نمی شود و پیغام خطا می دهد .بنظر شما چه كنم؟ ايراد از كجاست؟
    دوستان عزيز، آپديت کسپر را با يک اکانت ديگه تست کنيد، من هم بعضی مواقع، با بعضی ها ISPها برای آپديت کسپر
    به مشکل ميخورم، يا اکانتم رو تغيير ميدم يا از يک برنامه آنتی ف-ي-ل-ت-ر استفاده ميکنم و بعد برنامه رو ميبندم
    مثل برنامه های Freegate یا UltraSurf :
    کد:
    کد:

در آغاز فعالیت abs_hotline's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام . من كسپر اسكاي 7.0.1.321 رو داونلود كردم. كليدش رو هم از همون كليد هايي كه شما داده بوديد دادم. ولي نمي دونم موقع آپديت چرا گير مي كنه. عكس خطا رو اين پايين مي ذارم. مرسي از كمكتون.

Last edited by abs_hotline; 04-02-2008 at 18:04.

پروفشنال adel28's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

دوست عزيز بهترين مرجع دانلود محصولات کسپر، خود سايت کسپر هست، اين هم لينک محصولی که ميخواهين:

Kaspersky Anti-Virus for Windows Workstations v6.0.3.837
    کد:
    در ضمن در مورد کرک يا کد، چون با اين محصول کار نکردم نميدونم! شايد با کدهايی که برای محصولات ديگه معرفی ميشه اکتيو بشه (ولی باز دقيق در اين مورد اطلاع ندارم چون تست نکردم)

دوست گرامی
    ممنونم بابت اینکه جواب سوالم رو دادی ولی من در پست های قبلی هم عرض کردم که من فایل اصلی رو دارم و فقط دنبال key معتبر برای این محصول هستم.

بازم ممنونم بابت توجه تان.

حـــــرفـه ای vtn54's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

سلام . من كسپر اسكاي 7.0.1.321 رو داونلود كردم. كليدش رو هم از همون كليد هايي كه شما داده بوديد دادم. ولي نمي دونم موقع آپديت چرا گير مي كنه. عكس خطا رو اين پايين مي ذارم. مرسي از كمكتون.

دوست عزیز مشکل از جانب شما نیست این نشان می دهد فایلی که از سرورهای کاسپرسکی دانلود شده مشکل دارد

و سالم نیست این گونه مشکلات گاهی پیش می آید و خیلی زود هم مرتفع می شود کافی است پس از مدتی دوباره

آنتی ویروس را آپدیت کنید .

حـــــرفـه ای hamilton's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

دوستان عزيز، آپديت کسپر را با يک اکانت ديگه تست کنيد، من هم بعضی مواقع، با بعضی ها ISPها برای آپديت کسپر
    به مشکل ميخورم، يا اکانتم رو تغيير ميدم يا از يک برنامه آنتی ف-ي-ل-ت-ر استفاده ميکنم و بعد برنامه رو ميبندم
    مثل برنامه های Freegate یا UltraSurf :
    کد:
    کد:
    دوست عزیز مشکل از جانب شما نیست این نشان می دهد فایلی که از سرورهای کاسپرسکی دانلود شده مشکل دارد

و سالم نیست این گونه مشکلات گاهی پیش می آید و خیلی زود هم مرتفع می شود کافی است پس از مدتی دوباره

آنتی ویروس را آپدیت کنید .
    دقيقا چند روزي هست كه تعدادي از دوستانم به مشكل آپديت كاسپر با وجود استفاده از كليد فعال و معتبر برخورد كرده اند.ولي با راه حلي كه به دوستانم پيشنهاد كردم و Markus عزيز هم به آن اشاره كردند مشكل آپديت حل شد.
    اگر طبق گفته دوست عزيزمون vtn54 مشكل از سرورهاي كاسپر باشه قاعدتا نبايد با استفاده از پ ر و ك س ي هم مشكل آپديت حل بشه ولي عملا خودم ديدم كه با استفاده از پ ر و ك س ي مشكل آپديت حل شد.اين مشكل مربوط به يك ISP خاص هم نبود و در مورد چند ISP تست شد و بعيد ميدونم مشكل از جانب ISP ها باشه.اميدوارم مشكل از جانب كمپاني كاسپر نباشه.
    باز اگر دوستان ديگري هم بودند كه با مشكل آپديت مواجه بودند تاپيك كاسپر اعلام كنند تا بيشتر بررسي كنيم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •