دوست عزيز بنده با نرم افزار ACD SEE اين كارو انجام ميدم و فكر مي كنم براي كم كردن كردن حجم عكس از فتوشاپ بهتر عمل مي كنه . مخصوصا ورژن قديمي اون يعني ACD See 32 V2.3 . حالا شايد بقيه دوستان تجربه بهتري داشته باشن .
من از فتوشاپ cs3 استفاده ميكنم ولي وقثي اندازه عكس رو تغيير ميدم كيفيت عكس خيلي پايين مياد
[ quote]دوست عزيز بنده با نرم افزار ACD SEE اين كارو انجام ميدم و فكر مي كنم براي كم كردن كردن حجم عكس از فتوشاپ بهتر عمل مي كنه . مخصوصا ورژن قديمي اون يعني ACD See 32 V2.3 . حالا شايد بقيه دوستان تجربه بهتري داشته باشن .[/quote]
با Acd see pro 2 امتحان كردم نتيجه بهتر بود ولي حجمش يكم زياد شد
بنده که رسما با این لوس بازی ها ، - یعنی CS 3 - هیچ موافق نیستم.
با اِی سی دی سی هم که فقط عکس میبینم ! یعنی فکر میکنم کار دیگه ای هم نشه باهاش کرد !
من با فتوشاپ ورژن هشت کار میکنم. به این صورت که از منوی File گزینه ی Save For Webs رو میزنم. البته باید یادتون باشه در این شیوه ، نباید سایز عکس بزرگ باشه. حداکثر 800 در 600 مثلا ! در پنجره ی باز شده ، حجم و کیفیت عکس رو میشه تنظیم کرد و همونجا سیو کرد. اگر کسی متوجه نشد بازم ، میتونم بیشتر توضیح بدم.
Last edited by Hectorist; 03-06-2009 at 09:53.
Last edited by Samin_System; 03-06-2009 at 12:18.
لطفا در خصوص سرعت شاتر و دیاف و نوع دوربینت توضیح بده
راستش در مورد دوربینم fujifilm s 2000HD هست.در مقایسه با هم رده هاش مثل fz-28 ,sx10 زیاد حرفی برای گفتن نداره.دیافراگمش 3.5-5.4 هست و میزان نوردهیش تا 4 ثانیه هست.در نور کم می توان عکس های با شاتر بالای 1 ثانیه گرفت ولی اگه نور زیاد باشه به علت محدودیت دیافراگم نتیجه ی مطلوبی به وجود نمیاد.هر چند میزان نور دهیش کمه نسبت به هم رده هاش که بالای 30 ثانیه هستن.
مثلا در عکسهای زیر اگه دیافراگم رو میشد بیشتر بست و سرعت شاتر رو به چند ثانیه رسوند نتیجه بسیار مطلوب تر میشد ولی بضاعت دوربین در همین حده.....
![]()
این عکس اونجوری که میخواستم از آب در نیامد ولی بوکه جالبی شده . رو چشم پروانه فوکوس کردم
وقتی ماه زیبا می شود.....
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)