تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بخاطر عدم بازدهی نظرسنجی این بخش حذف می شود.

راي دهنده
434. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
    0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
Multiple Choice Poll.
صفحه 89 از 551 اولاول ... 397985868788899091929399139189 ... آخرآخر
نمايش نتايج 881 به 890 از 5503

نام تاپيک: Adsl/ شهر مشهد

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

آره برای منم اولش عجیب بود ولی وقتی خودم اکانتم و چک کردم دیدم مثلا روز جمعه که کلا مودمم خاموش بوده 3 گیگ ترنسفر داشتم
    یا وقتی اصلا من لینک نداشتم و چشمک زن بود تو سایت صبانت اکانت منو در حاله استفاده نشون میداد

خود پشتیبانی به من گفت که راه‌های زیادی وجود داره که بتونن پسوورد شما رو بدزدن مثلا وقتی شما صفحه تنظیمات مودمت باز باشه این کار رو میکنن یا چون روتر وصل میشی امکان بیشتری دارن تا بتونن هک کنن و ......

خلاصه بهتره شما هم یک چکی بکنین ترنسفر اکانتتونو و اگر هم برای مقابله با این داستان چیزی میدونین لطفا اینجا به اشتراک بزارین

یکی به من گفت که تو تنظیمات مودم میشه کاری کرد که کسی از طریق http و جای دیگه نتونه وارد اون بشه و ......

حالا فعلا ما که تو این زمینه اطلاعاتمون کمه و الان هم من مشهد نیستم که درست چک کنم داستان رو

آخر فروم باز behii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

این مشکل برای دوست منم بوجود آمده بود یعنی یه دفعه 3 یا 4 گیگ از اکانتش رفت و تموم شد (حالا نمیدونم هک شده بود یا ...) !

پروفشنال cell_phone's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

اساتید محترم
    من از اردیبهشت ماه از صبانت اشتراک 256 گرفتم ---- مرکز فرشچی
    ولی بصورت دیوانه کننده ای قطعی داشتم و دارم و دایم لینک چشمک زن دارم
    ـــنکته : خونه ما النته دورترین فاصله در محدوده تحت پوشش مرکز فرشچیه و اونور خیابون میره یک مرکز دیگه
    و احتمالا چون صبانت اینترنت نسل اول داره و محدودیت فاصله من خودم حدث میزنم این قطعی ها به خاطر این فاصله است اونم با این سیم کشی قدیمی مخابرات ....

اما نکته بسیار مهمی رو که میخام بگم و از شما دوستان راهنمایی میخام اینه که
    تا حالا ظاهرا 2 بار پسوورد و یوزر من تو صبانت هک شده و جالبه که آخری حتی تنظیمات مودم من رو هم عوض کرده بود ( من به صورت روتر وصل میشدم)

حالا به نظر شما آیا میشه اینطوری هک کرد ؟
    آیا مستقیم از کامپیتر من این اطلاعات رو دزدیدن یا سرور صبانت رو هک کردن؟

آیا خود این صبانتیها نیستن که این اطلاعات رو میدزدن؟

سلام دوست عزیز در مورد مشکل شما باید بگم که احتمالات زیادی وجود داره که از آن جمله :

1- یکی از کارکنان شرکت خودش داره غیر قانونی استفاده می کنه ( احتمالش هست ولی من چنین چیزی ندیدم )

2- از سیم تلفن شما هم یک نفر شاید اشتراک قاچاقی گرفته ( البته باید یوز و پس رو بدونه )

3- یک دوست و یا کسی که به سیستم شما دسترسی داره و خودش مشترک صبانت است ( البته حتما می دونید فقط این یوز و پس برای یک مشترک مشهدی صبانت بدرد می خوره )

4- شاید مودم شما وایرلس است و همسایه ی عزیز داره حالشو می بره ( البته باید مودم شما رو شن باشه )

5- شاید اکانتینگ شما قاطی کرده ( هر چند من قبلا این اکانتینگ صبا رو تست کردم درست کار می کنه )

6- شاید شما توسط یک نفر واقعا هک شده باشید ( البته یک مشهدی که کاربر صبا نت باشه )

اینای که گفتم یه چند تا فرض بود که بعضی هاش ضعیف تر و بعضی ها قوی تر هستند از نظر احتمال وجود . اما شما باید از عدم وجود تک تک این موارد مطمئن بشید .

راه کار ها :

1- تماس بگیرید بگید پستون رو عوض کنند از 6 رقم بیشتر باشه ( ولی مطمئن باشید کسه دیگری اطلاع پیدا نکنه )

2- یک آنتی ویروس به روز رو سیستم نصب کنید و چک کنید ( من Bit Defender Total Security 2009 ) رو پیشنهاد می کنم.

3- اگه بازم حل نشد ویندوز رو عوض کنید ( البته کل هارد رو فرمت کنید کلش رو )

4- در صورتی که موارد بالا جواب نداد می شه اینطور نتیجه گرفت که مشکل از طرف شما نیست و در واقع نه کسی از سیستم شما سو استفاده می کنه و نه کسی شما رو هک کرده و در آخر نتیجه می گیریم مشکل از طرف صبانت است و شما باید به مدیر شرکت مراجعه کنید و بگید من مطمئنم مشکل یا از اکانتینگ شماست یا یکی از این عزیزان داره سو استفاده می کنه .

ولی در همه ی حالت ها مطمئن بشید که در ساعاتی که شما استفاده نمی کنی آیا کسی دیگری داره استفاده می کنه ( البته یک تبصره این وسط داره بعضی موقع ها شما به شبکه وصل نیستی ولی اگه مثلا با دیال آپ چک کنی نشون می ده که شما داری استفاده می کنی که بهش میگن مودم رو شبکه مونده که اینم گاهی اوقات پیش میاد و یک نوع اختلال محسوب می شه که مودم رو باید خاموش کنی و تماس بگیری تا ردیفش کنند )

خوب دوست عزیز این چیزی بود که عقل ناقص بنده می رسید که کلن نمیشه غیر اینا هم باشه چون به هر حال یکی داره استفاده می کنه یا خود سیستم غاطی داره . نتیجه رو همینجا اعلام کنید و در صورت وجود هر گونه سوال می تونید به من پیغام بدید اگه سر در آوردم حتما کمک تون می کنم yahoo id : agha_mohammad2005

داره خودمونی میشه daniyal62's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دیشب سرعت چندان چنگی به دل نمیزد حدود 1 گیگ بیشتر نشد
    تا ببینیم امشب چطوره

آخر فروم باز behii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

دیشب سرعت چندان چنگی به دل نمیزد حدود 1 گیگ بیشتر نشد
    تا ببینیم امشب چطوره
    آره کم بود

پروفشنال tina salehe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Meshad

پيش فرض

دیشب دوستان صبانتی سرعت اینترنتشون چطور بود ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه sam_mjm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    ..............

پيش فرض

بچه هایی که 128 دارند سرعت دانلودشون چنده میانگین؟

روز و شب؟

آخر فروم باز ashjaee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

من صبانت دارم.
    روزها اگر سرور عالی باشد 120 اما شب ها کم تر است. (چون زیاد دانلود نمی کنم نمی دانم.)

پروفشنال رعد's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سرعت دانلود شبانه 60 و روزانها متوسطش 100
    منطقه مطهري
    17/8/87

پروفشنال tina salehe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Meshad

پيش فرض

منم منطقه مطهریم شبها و روزها سرعت بالای 100 هست

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •