من تو اين مرحلهarctic seaگير كردم يك حلقه هم هست كه نميشه باهاش هيچ جا رفت
من تو اين مرحلهarctic seaگير كردم يك حلقه هم هست كه نميشه باهاش هيچ جا رفت
اگه میشه پستتون رو ویرایش کنید
اصلا معلوم نیست چی گفتین؟!
با اون حلقه نباید کاری داشته باشید فقط به وسیله ی اون سطح های شیب دار و میله های بلند خودتون رو به اون طرف برسونید ، خیلی سادس![]()
كلا بايد قبول كرد كه بازي بچه گانه ميباشد .. بيش تر گيچ كننده است.
نه....بچگانه کجا بود....بازی فکری همینه دیگه...باید همه جارو گشت و همه چی رو بررسی کرد
به نظر من سری تامب رایدر یکی از بهترین بازی هاست
دوستان میشه بگید تو مرحله مکزیک ، تو این قسمت باید چه کار کنم ؟ کلا دو جا هستش که باید بچرخونیم تا راه باز بشه ظاهرا .
من کله اسکلت دوم رو پیدا کردم و گذاشتم سر جاش و اهرم رو چرخوندم اما اولین اهرم با اینکه سر اسکلت هم سر جاشه ، حرکت نمی کنه !!
![]()
در شروع همین مرحله (5) به یک معبد می رسیدین که در سمت چپ جاده قرار گرفته. در داخل اون معبد سر جاگوار قرار داره که در مرکز معمای تقویم اول باید قرار بگیره... عکسهای آدرس زیر رو نگاه گنین:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
چند تا پست از همین تاپیک خوندم و فهمیدم خیلی ها سر یک مجسمه ای رو برنداشتند
من هم دنبال یک سر میگردم ...
کسی نظری داره ؟!موتورم هم اونطرف پارکه و این طرفش هم یک چاله پر از سیخ هست که اگه بیفتی توش یکی از سیخ ها میره تو بدنت و میمیری ... و ...
![]()
نوع سوال یه خورده مبهم بودش... الان متوجه نشدم آیا رفتی و کمر بند ثور رو برداشتی و بر گشتی یا نه هنوز اول کاری!
- در صورتی که هنوز اول کار باشی جلوتر سر جگوار رو پیدا می کنی... یه باگ بزرگ تو این قسمت وجود داره که خیلی از کاربرا بهش برخورد کردن. وقتی که دقیقا به اولین شکاف رسیده باشی و سکوی پرش پایین باشه, متاسفانه با یکی از باگ های بازی رو به و هستی. برای حل این مشکل, یا از ترینر بازی بایستی استفاده کنی و یا آخرین پچ بازی رو کرکش رو دریافت کنی که راه دوم رو پیشنهاد می کنم. (باگهای زیاد بازی حل میشه)
- ولی نه... اگه کمر بند ثور رو برداری و راه رو برگشته باشی و ببینی که سر مجسمه جاگوار دستت نیست, راه رو تا می تونی برگرد... باید دقیقا به جایی برسی که راه توسط چند بلوک بسته شده و امکان ادامه کار با موتور وجود نداره. (بعد از حل معمای مجسمه ها به همراه عصاهای سلطنتی) روی کف زمین و در کنار یک اسکلت میتونی سر جگوار رو پیدا کنی.
فکر کنم باگه
من الان از اون سالن که توش چند تا مجسمه نشسته بود و حرکت باید میدادم و چند تا شی مربعی رو میذاشتم سرجاشون و ... اومدم بیرون و تو راه یکی از اون سکوی پرش ها پایین بود که اوردمش بالا ... با کشیند اون دیوار اهرم مانند ...
اگه پچ کنم باید از کجا شروع کنم ؟!
کمربند ثور کجاست ؟! همچین چیزی ندیدم .. من فقط اون جای خالی مربع ها رو پر کردم و برگشتم ...
Last edited by Benygh; 12-06-2009 at 21:19.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)