سلام . عکساتو یه جا دیگه آپ کن....![]()
سلام . عکساتو یه جا دیگه آپ کن....![]()
سلام برای حذف پسورد پاورپینت های رمز دار از چه برنامه ای باید استفاده کرد؟فایل رو که باز میکنم با حالت اسلایدشو اجرا میشه و نمیتونم روش هیچ تغییری بدم و وقتی هم که روی فایل کلیک راست میکنم و new رو میزنم ی پسورد میخواد.
برنامه Okdo Document Converter Professional و Office Password Unlocker امتحان کردم ولی حتی اون فایل رو نمیشناسه!
سلام این مشکل رو چه جوری میشه حل کرد؟
قبلا چنین موردی نبود . بعد از نصب ویندوز ....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by majid_n; 08-05-2012 at 19:32.
منم همین مشکلو دارم.
می خوام تو هر صفحه چهارتا پرینت کنم.اما فاصله شون زیاده.چه جوری چهارتا اسلاید بدون هیچ نقطه سفیدی تو صفحه کنار هم پرینت کنم؟
سلام بچه ها راستش من یه فایل پاور پوینت دارم که وقتی اجراش میکنم این ارور رو میده:
"this file is reserved by someone enter password to modifyor open read only"
راستش میخوام فایله رو ادیت کنم برا همین read only به کارم نمیاد
نرم افزار office password unlocker رو هم نصب کردم اما میگه هیچ پسوردی روی این فایل نیست!!!
حالا باید چیکار کنم؟؟؟لطفا راهنمایی کنید...خیلی عجله دارم
سلام
برای ساختن فهرست در پاور پوینت 2007چه کار کنم مثلا وقتی روی آن کلیک کمن به صفحه مربوطه وارد شود
سئوال دوم
وقتی من کلمه ای مینویسم بعد یک علامت نگارشی یا حرف انگلیسی مینویسم دوباره از اول وقبل از جمله مینوسر چه کنم؟؟؟
با عرض سلام و عرض ادب خدمت تمام دوستان عزیز.یک سوال داشتم ممنون میشم اگر کمکم کنید.
معلمم گفته باید بوسیله پاور پوینت برنامه اکسس را توضیح دهید.میخوام پاور پوینتم تک باشه.لطف میکنید و بگید کجامیتونم یک پاور پونت شیک دانلود کنم.آخه خیلی مهمه.
ممنون میشم.
سلام
احتمال آلوده بودن ویندوزتون به تروجان هست
نرم افزار Malwarebytes Anti-Malware رو نصب و اسکن کنین.
سلام
اونطور که توی ورد هست توی پاور پوینت نمیشه این کار رو انجام داد
من خودم از Insert>SmartArt استفاده میکنم و برای کلیک هم متنتون رو انتخاب کنین و Action رو بزنین و Hyperlink to اسلاید مورد نظرتون رو انتخاب کنین
برای سوال دومتون باید از حالت Right-to-Left Text Direction استفاده کنین.
سلام
برنامه زیر رو تست کنین:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)