من یه adsl میخام که ماهیانه برام ارزون تموم شه و 64 باشه و کلا ارزون باشه و خط 5 رو هم ساپورت کنه
اگه میتونین راهنماییم کنید ممنون
با احترام
تیم مدیریت انجمن
من یه adsl میخام که ماهیانه برام ارزون تموم شه و 64 باشه و کلا ارزون باشه و خط 5 رو هم ساپورت کنه
اگه میتونین راهنماییم کنید ممنون
اگه منظورت اینه که شمارت با 5 شروع میشه فکر نکنم ساپورت کردنش به isp ربطی داشته باشه... بیشتر به مخابرات مربوطه... این طور نیست؟!
ارزون ترین اینترنت رشت ماله شکوه سامانه خزر (ssk) که پیش شماره 2 رو فقط پشتیبانی میکنه
ولی بین پارس آنلاین(پارس وی رشت) و اندیشه سبز خزر ،دومی (اندیشه سبز) هم مودمش ارزون تره (10 هزار تومن) هم پول نصب ازت نمیگیره (لازم هم نیست بدی چون هیچ کاری نداره نصبش)
ولی مثل اینکه سرعت پارس آنلاین بهتره.
ُلام
اگه میخوای خیلی ارزون باشه فن اوا
ولی کیفیت هم برات مهمه پارس انلاین خوبه
سلام دوستان من ساکن رشت گلسار هستم ..از چندین شرکت --- دارم ولی یه مشکلی الان نزدیک 5 روزه واسم پبش امده تمام user هایvpn سر ساعت 6 غروب از کار میوفته وسر ساعت 2.30 شب بکار میوفته وتا غروب روز بعد (6 بعدازضهر) مشکلی نداره بعد 6 غروب دوباره قطع میشه /..من از سرویس256 adsl پارس آنلاین استفاده میکنم .ضمنآ با دایل آپ شرکت دیگه( اندیشه) هم تست کردم همون مشکلو داره از دوستان کسی به این مشکل بر نخورده؟؟؟ راستی با چندین سیستم هم چک کردم همین بود
Last edited by behnam.sabet; 12-08-2009 at 23:31.
256 پارس آنلاین سفارشی
Last edited by behnam.sabet; 12-08-2009 at 23:21.
بچه ها انگار تازگیا یه چیزایی تو سایت اندیشه عوض شده
اونجایی که روز و ترافیک باقیمونده رو نشون میداد دیگه نمیده!!
برا من نشون میده با IE برو.
پیدا کردم، باید رو username خودمون کلیک کنیم
قدیم که اینجا:
روی # کلیک میکردم ترافیک باقیمونده رو میداد، اما حالا میره تو بانک مجازی!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by reza_3722; 13-08-2009 at 20:37.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)