سلام دوستان
من تازگی یه ویندوز نصب کردم که اون برنامه پاینت که باهاش عکس میگیری و یا نقاشی میکنی رو نداره
یعنی نیست
کسی میدونه چطوری میشه اون رو اضافه کرد؟
یا اینکه از کجا میشه گیرش آورد؟
خواهش میکنم کمک کنید
من به اون برنامه احتیاج دارم
سلام دوستان
من تازگی یه ویندوز نصب کردم که اون برنامه پاینت که باهاش عکس میگیری و یا نقاشی میکنی رو نداره
یعنی نیست
کسی میدونه چطوری میشه اون رو اضافه کرد؟
یا اینکه از کجا میشه گیرش آورد؟
خواهش میکنم کمک کنید
من به اون برنامه احتیاج دارم
سلام
به مسیر C:\WINDOWS\system32 برو و فایلی به اسم mspaint را پیدا کن . این همون پینت هستش .
بعد از این که پیدا کردی یه کپی از برنامه بگیر و توی مسیر C:\Documents and Settings\All Users\Start Menu\Programs\Accessories اونا کپی کن . حالا برو به منوی استارت می بینی که اونجاست .
موفق باشی .
من هر چی کپی میکنم روی دسکتاپم دو تا شرتکات ازش درست میشه.یه بار ویندوزم رو عوض کردم یه یوزرش موند هرچی خواستم پاکش کنم نشد گفت ادمین.بعد من دسکتاپ اونو با این جدیده عوض کردمو خلاصه فایلهاشو ریختم به هم بعدم این مشکل پیش اومد.
حالا اگه دوستان کمک کنن یکی این یوزر ادمین رو پاک کنم یکی این دو تا شرت کات.
واقعا" کمک کردی![]()
سلام
من که متوجه مشکلت نشدم .
این راه را امتحان کن
از منوی استارت توی run عبارت control userpasswords2 را کپی کن و کلید اینتر را بزن و از صفحه باز شده یه گزینه هست که تیک اونا بردار و صفحه را ok کن . حالا ریست کن و نتیجه را ببین .
موفق باشی .
کسی می تونه یه لینک بگذاره که در مورد فرق ویروس و ترجان و اسپای وار و ... باشه ؟
دوست عزیز ...من زمانی که وارد my computer می شوم و روی پارتیشن های موجود کلید می کنم و وارد درایو می شوم تصویر یه تیک می خورد وقتی در یک درایو هر چی فولدر به فولدر بروم مشکلی ندارم برای برگشت وبه کمک کلید back بر می گردم اما به اولین صفحه که بر می گردم
کلید بک خاموش است و برای برگشتن بهmy computer فقط از دکمهup می تونم استفاده کنم وبه این ترتیب صفحات زیادی از
my computer در زمان مرور درایوها در نوار وظیفه باز می مونه که این من را دچار مشکل کرده ...درضمن فولدرهای hide من هم دیگر باز نمی شوند و
تنظیمات folder options را چک کردم مشکلی نداشت ...از آنتی ویروس هم استفاده کردم وظاهرا ویروس هم نگرفته است...اگر کسی چیزی در این مورد می دونه راهنمایی کند..پیشاپیش تشکر می کنم![]()
با سرچ در گوگل مقاله های زیادی در این مورد پیدا میشه, به عنوان مثال:
به زبان انگلیسی ساده
به زبان فارسیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام ببخشید من یه مشکل خیلی جدی دارم من صفحه دکستاپ و منو پاینشو ندارم یعنی هنگه این مرورگرو هم به سختی با کنترل + الت+دیلیت اوردم خواهش میکنم کمک کنید وضعیت بهرانیه
اقا یه مشکل بزرگ من وقتی ویندوز بالا میاد صفحه دکستاب و منو پاینو ندارم یعنی دارم ولی هنگه اصلا اجرا نمیشه من به هزار سختی تونستم با کلید ctrl+alt+del و نیو تسک این مرورگرمو بیارم حالا کمک کنید بد جوری گیر کردم درضمن این فکر کنم مشکل باشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)