دوستان من يك تاكتيكي رو ياد دارم گفتم شايد به دردتون بخوره در هر صورت اگه تكراريه ببخشيد
شما ميتونيد در موقع دفاع با گرفتن هم زمان d و s دو نفر را به سراغ فرد صاحب توپ بفرستيد
فك كنم همه ياد داشتن![]()
دوستان من يك تاكتيكي رو ياد دارم گفتم شايد به دردتون بخوره در هر صورت اگه تكراريه ببخشيد
شما ميتونيد در موقع دفاع با گرفتن هم زمان d و s دو نفر را به سراغ فرد صاحب توپ بفرستيد
فك كنم همه ياد داشتن![]()
Last edited by Retired User; 10-09-2008 at 16:13.
درسته. اين هم يكي از اون تاكتيكهاي خوبه. دكمۀ A (تكل/سانتر) هم ميتونه در موقعيتهاي رو در رو، توپ حريف رو تصاحب كنه، به شرطي كه خيلي ازش دور نباشين تا تكل نره و بعد خطا بشه.
![]()
اما تاكتيك اصلي من براي بازيم كه %90 گلامو با اون ميزنم اينه كه از توي دفاع Q رو چند بار ميزنم تا مهاجما رو به جلو حركت كنند بعدش از روي رادار موقعي كه در مرز افسايد قرار گرفتن باQ+W يك پاس توي عمق هوايي ميفرستم و بعدش تك به تك و گـــــــــــــــــــــــل گـــــــل و...![]()
اگر در تيمتون مهاجمايي داريد كه سرعتشون زياده مثه روني، مسي، رونالدو و... اين تاكتيك بسيار مفيديه![]()
![]()
سلام من وقتی یه گل از حریف عقبم یه تاکتیک 3-4-3 درست کردم که ان رو در دقیقه 60 به بعد به کار میگیرم موقع حمله کلید 2 نامپد رو میزنم تمام بازیکنان بغیر از 2 دفاع همه میان جلو بعد از چندین حمله اینجوری به گل میرسم
سلام directx 9c رو نصب کردی؟
آقا شرمنده اما من هيچ چي نفهميدم آخه متني كه تو عكس هست كلماتش عقب جلو شدن. ممنون ميشم واضح تر توضيح بدين!!!!
اين numpad كه بچه ها ميگن چي هست و چطوري ميشه فعالش كرد؟؟؟؟؟؟
راستي يه سوال ديگه : pad patch 3.1 رو از كجا مي تونم گير بيارم؟؟؟؟؟
اقا سعید ایمیل تو بده تا راحتر باهم باشیم
سلام.
من سوال دومتون رو ميتونم پاسخ بدم، بقيه رو شرمندهام!!
منظور از Numpad همون كليدهاي ماشين حسابي سمت راست كيبورد هست (همونهايي كه شبيه تلفنه). در فيفا، با اين كليدها ميشه براي تيم تاكتيك تعيين كرد.
اگر مايل به دونستن جزئيات هستيد (چجوري و چه تاكتيكي)، پيشنهاد ميكنم اين راهنما رو بخونيد:
تندرست باشيد.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
به نام خدا
امروز يك چيز جالب كشف كردم، حيفم اومد در اختيار شما دوستان قرار ندم. تاتنهام هم تيم فوق العاده خوبيه، بخصوص براي بازي در عمق (با دكمۀ Q) كه خيلي از دوستان بهش اشاره كردن.
بدين ترتيب شما ميتوانيد با اين مشخصات (كه من پس از بارها آزمايش بدست آوردم) بازي كنيد تا ببينيد درست ميگم يا نه. :دي
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
همونطور كه ميبينيد، در اين تركيب چندي از بازيكنان بزرگ (مثل زاكورا يا كين) حضور ندارن. من هم مخصوصا اونها رو انتخاب نكردم، چرا كه تاينيو و لنون خيلي خوب ميتونن جاي اونها بازي كنن. اين تركيب، تركيبي نيست كه بازيكن در پست غير تخصصي باشه و از اين حرفها، بلكه همۀ بازيكنان در بهترين پستشون (باتوجه به تركيب) بازي ميكنن.
ضمن اينكه تاكتيكهاي برگزيده، دقيقا مطابق با سبك بازي تيم تاتنهام هستند (شك داريد؟ با نرمافزار Creation Master 08 چك كنيد).
تندرست باشيد.![]()
سلام سعيد اينم اموزش دانلودش كن
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون دوست عزيز.اما اون توضيحاتي كه تو فايل نوت پد بود جمله هاش عقب و جلو شده بود و درست متوجه نشدم بعد از اينكه اون كد ها را رو كپي كردم قبل از endoffile كپي كنم يا بعد از اون!!!!! البته من هر دو حالت رو انجام دادم و باز هم فرقي نكرد. آنالوگ سمت راست دسته كار نمي كنه!!!!!!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)