سلام
آیا برای وارد کردن عدد همراه با ویگول (چدا سازی هزاره ها) راهی دیگر به جز input mask ###,###,### هست؟
وقتی از این روش استفاده میکنیم وارد کردن رقم خیلی سخت میشه. یک چیزی هستش که بشه رقم رو مثل calculator وارد کرد؟
مرسی
عالي و فراتر از انتظار
خوب و در حد انتظار
متوسط
بد
سلام
آیا برای وارد کردن عدد همراه با ویگول (چدا سازی هزاره ها) راهی دیگر به جز input mask ###,###,### هست؟
وقتی از این روش استفاده میکنیم وارد کردن رقم خیلی سخت میشه. یک چیزی هستش که بشه رقم رو مثل calculator وارد کرد؟
مرسی
درباره سوال اول:
پسورد هم هست: 123abcکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام،
توی مشخصه Format فیلد موردنظر میشه مثلا نوشت:
0##,#
دوستان سلام
من می خوام یه دیتا بیس درست کنم که شامل استانهای کشور باشه و استانها به دو دسته کوچک وبزرگ تقسیم بشه و هر استان شامل شهرستانها - شهر - بخش و ده باشه و اطلاعات هر کدام از این شهرستانها - شهر یا بخش و ده را بشه از طریق یه فرم وارد جدول یا جدولها کرد حالا سوال من این هست که چون این دیتا بیس بایستی اطلاعات مربوط به سالهای متمادی رو در خود نگهداره نیاز به چند جدول داریم ایا برای هرسال بایستی یه جدول جداگانه درست کرد یا اینکه می شه همه اطلاعات مربوط به سالهای متمادی رو در یک جدول وارد کرد ؟(ضمنا این اولین باری هست که من با اکسس کار می کنم !!!!!!!!!)
سلام،
نیازی به ساخت جدول برای هر سال وجود نداره و معمولا جدولها بر اساس موضوع ساخته میشن.
چرا وقتی تو نمای دیتا شیت میایی چند تا رکورد رو پاک میکنی اگه نوع فیلد اتونامبر باشه دفعه بعد از یک شروع نمیکنه مثلا از 54شروع میکنه چیکار کنیم که دوباره بشه از یک شروع کنه
سلام،
علتش شاید این باشه که اکسس برای عدم تداخل اطلاعات رکوردها در جداول بعلت وجود رابطه ها و استفاده از این فیلد AutoNumber در سایر جدولها (بعنوان Foreign Key ) ، بعد از حذف رکوردها، این فیلد رو از دنباله آخرین رکورد، ادامه میده. تا جایی که میدونم نمیشه روی این نوع فیلد همچین کنترلی داشت و اونو مثلا reset کرد ( و لزومی هم برای این کار نمیتونم متصور بشم).
ممنونم!
{این سوالو در آدرسهم پرسیدم اما فکر کنم از اول باید همین جا می نوشتم}کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
می خواهم یک فرم جستجو در خود اکسس طراحی کنم اما نمی دانم چرا بعد از قرار دادن یک باتون با ویزارد آن به جواب نمی رسم مثلا در Command Button Wizard گزینه Record Navigation را انتخاب و از لیست سمت چپ هم Find Record را انتخاب می کنم اما به نتیجه دلخواه نمی رسم.
آیا باید برنامه نویسی داشته باشد (چرا که در ویزارد مقداری برای جستجو نمی گیرد)
البته سایر گزینه ها هم جواب نمی دهد مثل open کردن یک فرم دیگر...
کلا با فرم کار نکردم ممنون می شم اگه یه مثال بزنید
Last edited by ahmad_r; 02-10-2009 at 06:09.
با سلام و تشکر.
من با با آفیس 2003 که بازش نتونستم، با چی باز میشه؟
یا علی.
ببخشید، اون مال ورژن 2007 بود. و حالا:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)