تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 89 از 357 اولاول ... 397985868788899091929399139189 ... آخرآخر
نمايش نتايج 881 به 890 از 3564

نام تاپيک: کلوپ N95 8gb

کـاربـر بـاسـابـقـه M@hdi-B's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

مهدی جان من توی اولین پستی در این موردبود توضیح دادم که اونجا نوشته ورژن 15.0.015دارای یه فلش جدید (فلش لایت 3 )واسه این ورژن استفاده شده و ....منبع رو نوشتم و نظرتون رو خواستم.اگه اشتباهی شده که ببخشید .نمیدونم شاید من اشتباه برداشت کردم
    خواهش می کنم این حرفا چیه .فلش لایت 3 یه نرم افزار هست. این ورژنی هم که می گین سایت خود نوکیا ارائه کرده شما هم می تونین گوشیتون که به دستتون رسید آپدیتش کنین.

داره خودمونی میشه Sign Marker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

ممنونم که یه پست دادم ولی هیشکی جواب نداد.لطفا جواب بدین چون میخوام بخرم حتما...
    پستم این بود:

آقایون میشه به من آخرین قیمت(به روز)n95 8gb رو بدین؟و اینکه این کاهش تعرفه واردات گوشی صحت داره یا نه(تصویب که شده ولی تا کی به اجرا در میاد؟)!اگر هم درست باشه فقط روی گوشیای با گارانتی تاثیر میذاره یا بدون گارانتیا هم کم میشن؟چون من بدون گارانتی میخوام. مرسی!
    در مورد قيمت روز اطلاعی ندارم ولی بايد بين 620 تا 670 باشه .
    جایی خوندم که نوشته بود, واکنش فروشنده ها به افزايش تعرفه 2 صورت بوده :يا با همون قيمت های قبلی اقدام به فروش ميکنن يا فروششونو قطع کردن.
    فکر کنم به خاطر همينه که با اين که انتظار ميرفت بعد از کريسمس قيمتها افت کنه ولی همچنان ثابت مونده يا حتی گرون هم شده. خلاصه که وضعيت گوشی الان خيلی به هم ريختس .ولی فکر کنم بعد از واردات سری هاي جديد گوشی با تعرفه 25% وکاهش قيمت گوشی های با گارانتی, فروشنده ها هم قيمت های گوشی های قاچاقی رو پایین بیارن تا بتونن رقابت کنن.
    Last edited by Sign Marker; 19-01-2008 at 13:03.

اگه نباشه جاش خالی می مونه sparts's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

ممنون اقا مهدی.من هم میگم کاهش تعرفه تاثیری نداره (لااقل چشمگیر نیست). خیلی توجه نکن فقط صبر کن بازار متعادل بشه. الان دبی قیمت با گارانتی 640و بدون گارانتی 620 .

در آغاز فعالیت metrop0lice's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض کی؟

ممنون اقا مهدی.من هم میگم کاهش تعرفه تاثیری نداره (لااقل چشمگیر نیست). خیلی توجه نکن فقط صبر کن بازار متعادل بشه. الان دبی قیمت با گارانتی 640و بدون گارانتی 620 .
    کی میخواد این بازار موبایل به تعادل برسه؟آخه مثل اینکه این طرحه تصویب شده و داره مراحلشو طی می کنه.ولی از این میترسم که اینم مثه قبلی اصن کلا اجرا نشه!!(اکه اجرا هم بشه حداکثر قیمت 8gig چقدر کم میشه به نظرتون؟)لپ کلام اینکه من کی این کوشیو بخرم که ضرر اونچنانی نکنم؟ مرسی!

کـاربـر بـاسـابـقـه M@hdi-B's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

کی میخواد این بازار موبایل به تعادل برسه؟آخه مثل اینکه این طرحه تصویب شده و داره مراحلشو طی می کنه.ولی از این میترسم که اینم مثه قبلی اصن کلا اجرا نشه!!(اکه اجرا هم بشه حداکثر قیمت 8gig چقدر کم میشه به نظرتون؟)لپ کلام اینکه من کی این کوشیو بخرم که ضرر اونچنانی نکنم؟ مرسی!
    کسی که گوشی بازی می کنه نباید فکر ضرر و سود باشه کلا گوشی بازی ضرره من خودم از پارسال تا الان دور و بر 700 -800 تومن فقط ضرر دادم بالای گوشی. در ضمن فکر ده بیست تومن یا حد اکثر پنجاه تومن رو نکن.

داره خودمونی میشه tomi_fisher's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

یعنی چی؟ خودت فهمیدی چی گفتی؟!
    توضیح بده!
    من اینجا خوندم یکی از دوستامم گفت فامیلشون داره!! یعنی میشه فیلمو بندازی رو دیوار!!

داره خودمونی میشه tomi_fisher's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

یعنی چی؟ خودت فهمیدی چی گفتی؟!
    توضیح بده!
    من اینجا خوندم یکی از دوستامم گفت فامیلشون داره!! یعنی میشه فیلمو بندازی رو دیوار!!
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه sparts's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

تعادل :وقتی مدل جدید تری بدن بیرون.اگه میتونی صبر کنی و تا قیمتش پایین نیاد نمی گیری شاید اخر بهمن اطمینانش بیشتر باشه شایدم تا بعد از عید .من خودم قبل از تعطیلات کریسمس خواستم بگیرم که توصیه شد تا بعد از اون صبر کن که صبر کردیم و این شد(در هر صورت من گوشیم رواخر بهمن از دبی میگیرم).البته مهدی جان درست میگه کسی که دنبال این طور گوشیها باشه غیر از ضرر انتظار دیگه ای نباید داشته باشه.البته اگه بدونیم برنامه نوکیا چیه و کی مدل بعدیشو میده بیرون .خیالمون راحت میسه(اون جریان تعرفه رو زیاد بهش اهمیت نده
    Last edited by sparts; 19-01-2008 at 19:35.

در آغاز فعالیت SINA MOHAMADI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

منم می خوام! ولی میگن نیست!
    از یه تعمیرگاه موبایل پرسیدم گفت مالn95 هست و مال 8gb هنوز نیومده قیمتشم حدود 60 تومن گفت!

داره خودمونی میشه micheal-tnt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

كسي ميدونه Gps چه طوري كار مي كنه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •