عزیزدل به پیسی خوش امدی ...
بحث هاي نرم افزاري : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
![]()
عزیزدل به پیسی خوش امدی ...
بحث هاي نرم افزاري : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
![]()
متین جان اونها کاربرای بن شده هستن یا به قولی اخراجی ها بعضیاشون موقت هستند مثلا یه روزه دو روزه یه هفته یه ماه !
بعضی ها هم داعمی هستند یا مثلا یک سال یا برای همیشه ! مثلا امیر پی سی در ضمن در قسمت قوانین کل نوشته شده که چه کارایی باعث بن شدن مشیه اگر خواستی برو یاد بگیر انجام بده زود بن میشی ..![]()
سلام لطف میکنید کرک برنامه reaply converter رو برام بفرستید. بخدا گرفتارم.ممنون منتظرم
دوست عزیز سلام و خوش امد گویی به شما !!سلام لطف میکنید کرک برنامه reaply converter رو برام بفرستید. بخدا گرفتارم.ممنون منتظرم
درخواست کرک جاش اینجا نیست لطف کنید برید به این آدرس:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
=======================================
آقا ما یه سوال داریم وقتی در یک انجمن هستیم اگه کلید Ctrl را بگیریم و روی تاپیک ها کلیک کنیم یه کادر آبی رنگ دور تاپیک ها ایجاد میشه!!
میخواستم بدونم کاربردش چیه؟؟
بیخیالش شدم .....در قسمت قوانین کل نوشته شده که چه کارایی باعث بن شدن مشیه اگر خواستی برو یاد بگیر انجام بده زود بن میشی ..![]()
سلام
ميخواستم بدونم چجوري ميتونم يه عكس بزارم كه بقيه هم بتونن ببينن
دوستم يه فروم زده بود گفتش كه چيجوري ميشه مثل بعضي فروم ها كه هست بالاي هر اسم ستاره باشه كه درجه بندي بشه اگه جواب بدين ممنون ميشم
باي
راستي ميشه بگين درجه بندي چيجوريه از چندتا تا چندتا پست چه اسمي بالا اواتورت نوشته ميشه
مرسي
آقا سلام .
من یه مشکلی دارم. خودم هم نمیدونم چرا اینجوری شده دیگه نمیتونم پستها رو در یک صفحه کامل ببینمی و مثل شکل زیر میشه :
حتی وقتی روی نمایش رسم میزنم و گزینه اولی رو انتخاب میکنم، درست میشه ولی وقتی به صفحه بعدی تاپیک میرم یا وقتی صفحه رو میبندم و دوباره میام به انجمنها با همون کشل قبل موجه میشم .
ممنون میشم یکی کمک کنه .
اولا انجمن سیستم ها مدیریت مختوی داریم دوما از شما بعید بود دو تا پست پست هم بدی !دوستم يه فروم زده بود گفتش كه چيجوري ميشه مثل بعضي فروم ها كه هست بالاي هر اسم ستاره باشه كه درجه بندي بشه اگه جواب بدين ممنون ميشم
باي
درجه بندی بستگی به عشقت داره هر طور که دلت بخواد می تونی رو هر چند تا پست که خواستی تنظیم کنی و هر درجه و عکسی دوست داشته باشی می تونی اضافه کنی ..راستي ميشه بگين درجه بندي چيجوريه از چندتا تا چندتا پست چه اسمي بالا اواتورت نوشته ميشه
مرسي
بازم می گم
اینجا ...
اولا باید بری تو سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دوما باید عکست رو بریزی رو فضایی در اینترنت یا به قولی اپلودش کنی بعد آدرسشو کپی می کنی و در قسمتسلام
ميخواستم بدونم چجوري ميتونم يه عكس بزارم كه بقيه هم بتونن ببيننقرار می دی تمام ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)