تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدام دوربین دیجیتال استفاده میکنید

راي دهنده
2236. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • kodak

24 1.07%
  • canon

1,135 50.76%
  • sony

539 24.11%
  • fuji

123 5.50%
  • panasonic

141 6.31%
  • samsung

46 2.06%
  • olympus

33 1.48%
  • nikon

178 7.96%
  • toshiba

2 0.09%
  • casio

15 0.67%
صفحه 89 از 1635 اولاول ... 3979858687888990919293991391895891089 ... آخرآخر
نمايش نتايج 881 به 890 از 16344

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید دوربینهای عکاسی کامپکت و شبه حرفه ای / لوازم جانبی

اگه نباشه جاش خالی می مونه Excel-VB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    ايران عزيز

پيش فرض canon يا sony ؟؟ مساله اينست!

خب در باره کانون هم می نوشتین
    کانون که از سونی بهتره
    بعدم خودم نظرم بین دبیلو 300 سونی یا ایکسوس 950 کانون بود
    -======================================-
    سلام دوست من
    اصلا و ابدا به سري ixus كنون و سري w سوني فكر نكن! اين سري كه كامپكت آماتور صرف هستند نه تنها پشيمانتان خواهند كرد بلكه يك سري امكانات لازم يك دوربين را هم ندارند! البته w300 را نمي دانم چون جديد است و ممكن است slr - like باشد! ولي تجربه نشان داده اين سري دوربين هاي كامپكت بسيار آماتور و از حداقل ها نيز امكانات كمتري دارند!
    با تشكر
    كاويان

تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    ايران عزيز

پيش فرض دوربين در رنج 400 تومان

با سلام ...

دوستان به نظر من برای گرفتن یه کمپکت 350 تا 400 خرج بالاییه ... 270 بدین مثلا sx110 رو بگیرین ... دوربین خوبیه و جوابگو هست . وگرنه دوربین های کمپکت سونی که هر کدوم یه چیزی کم دارن ... پاناسونیک هم که متاسفانه کیفیت خوبی نداره . ولی امکاناتش خوبه . کیفیت دوربین های سامسونگ هم انگار خوبه در حالی که امکاناتشون معمولی و ساده هست .

اگر هم دارین 400 میدین خوب دوربین های اماتور پیشرفته ی خوبی هست که بگیرین ... مثلا s5is یا nikon p80 یا h50 . البته h50 کمی گرونتره . 430 .

اگه بتونید s5is کانن رو گیر بیارید بهترین گزینه برای این رنج قیمت هست . خیلی دوربین خوبیه و کاملا جا افتاده هست .

وگرنه به نظر من 50 تومن باسه کمپکت بدی دیگه پول آدم داره دود میشه ...

موفق باشید ... .
    -==========================================-
    سلام دوست من
    البته s5 كه تمام شد و پيدا هم نمي شود چون خودم شخصا 1 ماه پيش شديدا دنبالش بودم و فقط 1 مورد پيدا كردم آنها نه به فروشنده اعتماد كردم و نه به مغازه اش كه جاي پرتي بود و حتي 1 مدل هم در ويترين نداشت و ظاهرا مي خواست از كسي بگيرد كه شايد دست دوم و تعميري باشد كه پشيمان شدم .... بهرحال اين چيني ها اصلا بدردبخور نيستند و سريع مشكل دار مي شوند اگر هم نشوند و بعدا مشكلي پيدا كنند بدجور خرج روي دستتان مي گذارند
    با احترام
    كاويان

تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    ايران عزيز

پيش فرض فاصله یابی

سلام بر دوستان عزیز
    یک سوال:

فاصله يابي
    256 نقطه اي و ميانگين مرکزي و متمرکز

ممکنه راجع به این مطلب دوستان عزیز توضیح بفرمایند ... چون من شخصا در مقالات سایت مورد فاصله یابی خصوصا 256 نقطه ای را ندیدم!
    متشکر می شوم
    با احترام
    کاویان

تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    ايران عزيز

پيش فرض لرزش گیر

سلام دوستان
    به نظر شما لرزش گیر چقدر مهم است؟؟ قبول دارم خیلی ...
    آیا به نظر شما بدون وجود لرزش گیر نمی توانیم عکس های خوب و شارپی بگیریم؟؟
    در اینصورت چرا دوربینی مثل Fuji S9600 این امکان را ندارد؟ دوربین بسیار خوبی است .. اما نمی دانم چرا این امکان را قرار نداده اند! خیلی عجیب است ....
    با احترام
    کاویان

تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    ايران عزيز

پيش فرض Slr-like

دوستان فرق آماتور پیشرفته با SLR-LIKE چیست؟؟
    چرا دوربینی مثل Fuji S9600 یک دوربین SLR-LIKE است ولی SX10 و S5 یک Compact و S8000 fd یک آماتور پیشرفته؟؟ اصولا طبقه بندی این دوربین های برچه اساسی است؟؟؟
    متشکرم

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام دوستان
    به نظر شما لرزش گیر چقدر مهم است؟؟ قبول دارم خیلی ...
    آیا به نظر شما بدون وجود لرزش گیر نمی توانیم عکس های خوب و شارپی بگیریم؟؟
    در اینصورت چرا دوربینی مثل fuji s9600 این امکان را ندارد؟ دوربین بسیار خوبی است .. اما نمی دانم چرا این امکان را قرار نداده اند! خیلی عجیب است ....
    با احترام
    کاویان
    من خیلی خوشبین نیستم بهش ... از اون قابلیت هاییه که خوبه اگه باشه و ضرری نداره ... ولی یه چیزی نیست که بشه بهش اتکا کرد بعنوان نقطه قوت به نظرم ... حالا شاید مثلا یه چند سال دیگه بشه یه تکنولوژی حسابی که بدون اون واقعا آماتورها به مشکل بخورن ، اما به نظر من توی مدلهایی که این 1-2 ساله اومدن ، یه قابلیت تجاریه ، یه چیزی شبیه زوم صوتی ، یا مثلا این لبخندها ...

7. این کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Senator_F's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

دوستان گول کلمه slr-like رو نخورین.این اصطلاح فقط اینو میگه که دوربین وقتی از چشمی نگاه می کنی،چیزی که میبینی دقیقا همانی است که در عکس ثبت خواهد شد.
    خود SLR ها عین دوربینای slr قدیمی دارای آینه می باشند که تصویر منعکس شده از لنز رو به چشم شما می رسونن.ولی در slr-like ها به جای آینه از یک lcd کوچک استفاده شده است.وقتی از چشمی نگاه می کنی ، تصویری رو می بینی که دقیقا عین تصویر روی Lcd اصلی است.
    این قابلیت یک امکان خوب است مخصوصا در نور شدید که Lcd خود دستگاه قابل مشاهده نیست.ولی از لحاظ کیفیت عکسبرداری هیچ استانداردی را تعریف نمی کند.

در مورد لرزشگیر دست باید به اطلاع دوستان برسانم که به تجربه خود من فقط در محدوده خاصی از سرعت شاتر قابلیت کارکرد دارد اگر سرعت بیشتر شود نیازی به استفاده نیست و اگر سرعت خیلی کم باشد در (حد 1 ثانیه و بیشتر) اصلا کارایی ندارد و بدون سه پایه یا یک جای بدون لرزش عکس تار می افتد.

ولی در مورد دوربین های سری W سونی، این سری از دوربینها آماتور پیشرفته هستند یعنی نه کاملا پیشرفته(مثل سری آلفا) و نه عین دوربینهای آماتور(مثل سری T سونی) ساده و بی کیفیت.
    این سری حالت های عکسبرداری حرفه ای را دارد ولی به علت کوچکتر بودن سنسور و لنز آن،کیفیت در حد سری آلفا نخواهد بود.
    این یک عکس از مود های عکاسی دوربین w300:

تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    ايران عزيز

پيش فرض لرزش گير

دوستان گول کلمه slr-like رو نخورین.این اصطلاح فقط اینو میگه که دوربین وقتی از چشمی نگاه می کنی،چیزی که میبینی دقیقا همانی است که در عکس ثبت خواهد شد.
    خود slr ها عین دوربینای slr قدیمی دارای آینه می باشند که تصویر منعکس شده از لنز رو به چشم شما می رسونن.ولی در slr-like ها به جای آینه از یک lcd کوچک استفاده شده است.وقتی از چشمی نگاه می کنی ، تصویری رو می بینی که دقیقا عین تصویر روی lcd اصلی است.
    این قابلیت یک امکان خوب است مخصوصا در نور شدید که lcd خود دستگاه قابل مشاهده نیست.ولی از لحاظ کیفیت عکسبرداری هیچ استانداردی را تعریف نمی کند.
    -================================-
    با سلام خدمت دوست عزيز
    درمورد لرزش گير قاعدتا هم بايد اينگونه باشد در اينصورت اصلا چه نيازي به نام لرزش گير و اين همه جنجال و تبليغ براي اين مساله مي باشد؟؟ حك شدن قرمز رنگ كلمه is روي سري هاي كنون با اينهمه جنجال و تاكيد روي اين مساله و vr نيكون و ....
    بحث سر اين است كه با بالا رفتن سرعت شاتر عكس فريز شده و از زيبايي و شارپي درخواهد آمد .. ظاهرا is يا لرزش گير قرار بود پاسخي به اين مساله باشد .. حال اگر به قول شما در يك رنج خاص از سرعت شاتر (سرعت نه زياد بالا) عكس شارپي خود را از دست ندهد، بنابراين لرزش گير بي مورد و جنبه تبليغاتي و تجاري (نمي گوييم كلاهبرداري) خواهد داشت ..
    با احترام
    كاويان

تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    ايران عزيز

پيش فرض مجله pc magazine

-====================-
    سلام دوست من
    اين آدرس لينك هايي كه در پايين پست هايتان وجود دارد ظاهرا مشكل دارند! من از اينترنت ADSL 512 استفاده مي كنم و نمي توانم اين لينك ها را ببينم!!
    البته تايپ نمي كنم بلكه كپي و paste مي كنم

تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    ايران عزيز

پيش فرض H50 و sx10

سلام خدمت اساتيد
    همين الان طي تماسي با مركز دوربين هاي ديجيتال قيمت ها و برخي نكات به عرض مي رسد:
    H50 را بدون رم 350 هزار تومان اعلام كرد
    sx10 را هم 435 هزار تومان
    توضيحاتي كه راجع به اين دو دوربين دادند خيلي برايم جالب بود كه تابحال در اينترنت با اين همه مطالعه و تحقيق نديده و نشنيده بودم:
    مسئول و مشاورشان مي گفت h50 عكس را بصورت اتوماتيك روتوش و اديت مي كند و در نتيجه يك مقدار خروجي عكسش تار مي شود! و واقعيت را نشان نمي دهد! اما sx10 عكس را به همان صورت واقعي به شما تحويل مي دهد تا خودتان آنرا اديت كنيد (در فتوشاپ) به همين دليل عكس h50 را چون اديت مي شود شارپ تر دانست!
    خيلي جالبه .... اين نكته را تابحال هيچ كس به من نگفته بود و در هيچ انجمني هم نديده بودم!!
    در نتيجه زيبايي عكس هاي h50 نتيجه اديت اتوماتيك خود دوربين است نه در دنياي واقعيت يعني شما ديگر نيازي به اديت در فتوشاپ نداريد مگر موارد خاصي ....
    دوستان اين را به حساب ضعف h50 بگذاريم يا مزيت و برتري؟
    تفاوت عمده ديگر نداشتن كفشك فلاش روي h50 مي باشد كه در نتيجه عكس حرفه اي كه با فلاش مي توان گرفت را نداريم!
    H50 داران نمي خواهند از خودشان دفاع كنند؟؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •