سلام...من میخوام ایکن مسنجر یاهو رو بزارم که انلاین بودن نشون بده....میشه راهنمایی کنید...؟؟؟
plugooماژول هم از سایت جوملا گرفتم...نصب شده ولی کارکردشو نمیدونم..
سلام...من میخوام ایکن مسنجر یاهو رو بزارم که انلاین بودن نشون بده....میشه راهنمایی کنید...؟؟؟
plugooماژول هم از سایت جوملا گرفتم...نصب شده ولی کارکردشو نمیدونم..
در لحظه ای که سایت آف لاین هست ( در نسخه فارسی جومفا ) متن آفلاین بودن همراه لوگو جومفا نمایش داده میشه .
چجوری این لوگو رو حذف کنم ؟
Mr.K2 جان از توضیحاتت ممنون
در مورد این حالت های منو هم اگه کسی توضیح بده ممنون میشم
![]()
شما میتونید از کدهای سایت پارس تولز استفاده کنید...
مثلا این کد یه نمونش هست ..اما توی سایت پارس تولز دات کام چند مدل دیگه هم هست ...
که در این متن شما به جای " آیدی یاهو" باید آیدی خودتون رو وارد کنید...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شما ببینید آدرس عکس چیه ..( از چه مسیری هست ) و بعد برید اون عکس رو پاک کنید ...![]()
خواهش میکنم ...
فکر میککنم ...فکر میکنم کامپوننت داکمن هم همچنین قابلیتی رو داره ...اما دقیق نمیدونم ..محسن خان بیا ارشاد کن!!
بازم ممنون چندتا سوال دیگه:(از نسخه 1.5 استفاده ) میکنم
1.چطوری تمام متن ها(منو و ...) همه رو راست چین کنم
2.چطوری فونت ها رو tahoma تغییر بدم (واسه منوها)
3. فعلا همینا
دوستانی که از نسخه فارسی استفاده میکنن همون مطالب رو تغییر میدن یا خودشون طراحی میکنن
از 1.5 یا 1.0.15 ..استفاده میکنید ؟
متن ها رو میتونید با انتخاب زبان فارسی برای کل سایت راست چین کنید ..
برای منوها هم باید موقعیت ماژولها رو تغغیر بدیدی و بیاریدشون راست ...
فونتها رو هم باید از توی فایلهای CSS که توی قالب هست تغییر بدید و font family ها رو بکنید tahoma
بنده یک قالب فارسی رو اندکی تغییر دادم و موقعیت ماژولها و...رو هر جور که خواستم گذاشتم ...
از 1.5
جای ماژول ها رو تغییر دادم مشکل اینه؟
................صفحه نخست(نقطه ها = فاصله)
صفحه نخست
یعنی از چپ مینوسه
واسه تغییر فونت میشه بیشتر توضیح بدی
Last edited by mohsen_djd2; 11-04-2008 at 13:14.
شما ادرس سایت رو بده تا من ببینم چطوریه ..
در مورد فونتها هم توی پوشه قالب اصلی که داری ازش اسفتاده میکنید یه پووشه هست به نام CSS که توش چند تا فایل CSS هست ..
شما اونا رو با یه برنامه مثل دریم ویور باز کنید و مثلا فونتهای Times رو تغیر بده و بکن Tahoma
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)