مدافع تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: هواداران پرسپوليس خودشان كلاه خود را قاضي قرار بدهند و بين من و قطبي كه مسائل شخصي را با امورات فني قاطي كرده قضاوت كنند.
شيث رضايي خاطرنشان كرد: متأسفانه قطبي تنها به دليل لجبازي با من يك بازيكن كه در پست غير تخصصياش كار نكرده را به ميدان ميفرستد و مرا راهي سكوها ميكند، به چه دليل؟ ياد گرفتهام مثل يك بازيكن حرفهاي كه تمام ردههاي ملي را پشتسر گذاشته نيمكتنشين كسي باشم كه بار فنياش بيشتر از من باشد.
وي اضافه كرد: خدا را شكر پس از هر بازي يك دفتر دارم كه در آن نحوه عملكردم توسط 3 كارشناس مورد بررسي قرار ميگيرد تا نقاط ضعف و قوتم مشخص شود.
شرمنده هواداران پرسپوليس هستم كه اين جمله را بيان ميكنم؛ اگر شرايط به همين منوال باقي بماند در بازيها راهي سكوها خواهم شد و پس از آن در نيم فصل پرسپوليس را ترك ميكنم.
رضايي افزود: هيچ وقت يك بازيكن از پذيرش دلايل فني فرار نميكنند و من هم از اين قاعده مستثني نيستم؛ عملكردم در بازي مقابل استقلال نشان داد كه چقدر براي هواداران پرسپوليس احترام قائل هستم؛ در دقيقه 80 با ارسال يك پاس گل براي خليلي سكوت آنها را شكستم و جو ورزشگاه را عوض كردم.
بازيکن پرسپوليس در پايان تاکيد کرد: با همين جدال مقابل استقلال اهواز كه كاري كردم مي داودي تغيير پست بدهد و نتواند از سمت من به دروازه پرسپوليس حملهور نشود. پس اين نشان ميدهد كه رضايي مشكل بدني ندارد و قطبي سر لج و لجبازي به او ميدان نميدهد