در مورد خوابگاه ، فقط زمانی که مطمئن شدی میدن بیا
چون اگه ندن میخوای چه کار کنی!(هیچ کاری نمیشه کرد! چون تو دفترچه نوشته!)
دانشگاه شهید بهشتی -
در نزدیکی ولنجک!
ایا قیمت اجاره خونه رو در این محدوده میدونید!!!!؟
من فقط گفتم تذکر بدم!
موفق باشی
در مورد خوابگاه ، فقط زمانی که مطمئن شدی میدن بیا
چون اگه ندن میخوای چه کار کنی!(هیچ کاری نمیشه کرد! چون تو دفترچه نوشته!)
دانشگاه شهید بهشتی -
در نزدیکی ولنجک!
ایا قیمت اجاره خونه رو در این محدوده میدونید!!!!؟
من فقط گفتم تذکر بدم!
موفق باشی
سهیل راست میگه بابا اونجا تهرانه یعنی شهری که فکر کنم تو منطقه خاورمیانه گرونترین خونه ها رو داره (متری 12 ملیون تو جردن) یعنی اجاره ها رو خودت حدس بزن دیگه...![]()
ممنون گرفتم ولی فکر نمی کردم اینقدر بد باشم 47 تا از تعیین رشته منو برق تشکیل می ده 16 تا کامپیوتر 16 تا مکانیک 10 تا عمران 11 تا رشته های دیگه به نظرتون برق در میام
خيلي خيلي ممنون از كمكت جبران ميكنم.....الوعده وفا
انتخاب رشته هاتو یه میزان فرمان بهشون دادم البته بازم جای کار داره اما فکر کنم بهتر از قبلیه
اما وقت نکردم بگردم ببینم چی قبول میشی شرمنده
اگه زحمتي نيست يه راهنمايي هم درمورد اينا به من كنين
اگه بخوام مهندسي شيمي اصفهان و تهران و... رو به اين انتخاب رشته اضافه كنم كجا بذارمشون بهتره همچنين نظرتون درباره رشته هاي حسابداري صنعت نفت مديريت بيمه و بيمه اكو چيه؟؟؟ رشته هاي بدردبخورين يا نه
بازم ممنون از كمكتون
Last edited by am2; 03-08-2008 at 20:38.
ببين اون فايل يادگار ماندگار كه گذاشتن رو بگير ميتونه كمكت كنه. موفق باشي!
يكي نيست جواب مارو بده!!![]()
نقل قول:
"من رتبه 10337 منطقه 2 آوردم.
ميخواستم بپرسم آيا ميتونم با اين رتبه برق يا مكانيك يا كامپيوتر دانشگاه گيلان (روزانه/شبانه) قبول شم؟؟ (بومي گيلان هستم)
رتبم تو زيرگروه 1 هم 9985 شد.
اليته من تو كنكور زبان هم شركت كردم و رتبه 738 آوردم ولي از آينده زبان خوشم نمياد چون آخرش يا مترجم ميشي يا معلم كه من به هيچ كدوم علاقه ندارم.
درضمن يه سؤال ديگه هم دارم: اينكه ميگن 68يها فقط يك بار ميتونن كنكور بدن درسته؟! يعني ما بايد سال ديگه اعزام بشيم؟!!"
جواب:
1-كامپيوتر احتمالش از اون 2 تاي ديگه قوي تره.كامپيوترو قبول ميشي(عل الخصوص شبانش).ولي حداقل دور مكانيكو يه خط گنده بكش(حتي شبانشو).
2- زبان اونقدي كه فكر ميكني بد نيس. قسمت زبان وادبيات انگليسيش از پرطرفدار تريناس. آيندش محشره. به نظر من اونو از دست بدي حيفه بياي كامپيوتر بخوني.
3- هر فرد حق داره سال پيش دانشگاهي + 1 سال ديگه رو كنكور بده.
ولي تو سعي كن اينايي رو كه آوردي از دست نده.چون مسوولا دم به ثانيه قانون عوض مي كنن.
موفق باشي.
تو دفترچه ها خیلی چیز ها می نویسن.اینو نوشتن که اگه 15... دانشجو رو ریختن تو یک اتاق یا مشکل دیگری پیش اومد متعهد نباشند.البته آدم باید با اطلاعات کامل انتخاب کنه.
رتبه هاي يادكار ماندكارو بايد با كدوم رتبه كارنامه مقايسه كنيم ؟
رتبه ی منطقه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)