راستش من سوال شما رو نديدم و اگر نه جواب ميدادم.نوشته شده توسط Rezaps
خب همه چي احتمال داره 1-شايد كيت بسته باشه. شايد از فرصت تعويض دنده ها استفاده ميكنه. و...
تو دنده 1 باهات راه مياد اما تو 2 بايد يگيريش.
راستش من سوال شما رو نديدم و اگر نه جواب ميدادم.نوشته شده توسط Rezaps
خب همه چي احتمال داره 1-شايد كيت بسته باشه. شايد از فرصت تعويض دنده ها استفاده ميكنه. و...
تو دنده 1 باهات راه مياد اما تو 2 بايد يگيريش.
اچ پاور جان دوباره اسم دخترعموي بنده را بخوان (خانم لاله صديق) متوجه چيز خاصي نگرديدي؟ اسمش به گوشت نخورده؟يا اسم سهيل عامري را شنيدن نفرموده اي؟( البته نسبتمان با سهيل دور مي باشد)
بله بي ام و خوبه.چون سوارش مي شويم. اما اف ايكس ايكس بده. چون سوارش نمي شوي...
كمال تشكر را دارم![]()
سام صديق
نوشته شده توسط نیتروس اسید
راستش حتمآ جواب ميدم اما چون فني هست بايد در موردش فكر بشه
حتمآ جواب خوبي ميگيري.2 روز ماكسيمم ازت وقت ميخوام.
براي گرد همايي هم دعوتت ميكنم.
فراري FXX كه دارم براي سال 2007 هست.
قابلي نداره...
خب بله زماني كه تو پيست بودم 2 بار بردمشون.بهشون بگيد وقتي 13 سالشون بود چه بلايي سر ماشين آمريكايي پدرش در آورده بود يادشون مياد.نوشته شده توسط Top RPM
خوب ميتوني سوار اف دابل ايكس(Ferrari FXX) بشي.من كه حال ميكنم باحاش
با خبر شدم كه عزيز ترين كس تو زندگيم ميخواد از قسمت اتومبيل ديدن كنه.
اول سلام خدمتش عرض ميكنم.
اميدوارم حالش خوب باشه.در حال شيطوني با دوستاش نباشه.
به خاطر اومدنش به اين قسمت براتون عكس هاي جديدي از ماشينهام ميذارم.
باز هم ازش ممنونم كه وقتش رو در اختيار من ميذاره.ممنون همه هستي من...
لامبورگيني مورسيه لگو HPOWER
جديد ترين ماشين در حال تيونينگ گروه ما:
![]()
سلام پسر خوب
لاله رو مي گي يا سهيلو؟ مسلما لاله رو مي گي.
بله. وقتي هم كه 17 سالش بود تو ايران زمين با بي ام و باباش دستي بازي ميكرد باقالي مي شد.
در ضمن مي شه بگي تو چه كلاسهايي با لاله مسابقه دادي؟ تاريخشون هم پيش كش. فقط بگو چه كلاسي بود و اينكه خودت و لاله هم با چه ماشيني اومديد.
مي بينم كه اهل وبگردي هم هستي. عزيز دلم. محض اطلاع عرض مي كنم كه جاي ديگه خودتو تابلو نكني. اين دو تا 206 كه عكسشونو گذاشتي خيلي وقته اين شكلين. الان هم هر دو رو گذاشتن براي فروش. هنوز هم فروش نرفته. كيت خاصي هم روشون نصب نيست (جز زلم زيمبو كه خيلي وقته رو ماشينا هست) و خدا رو شكر صاحبش هم خيال اينكارا رو نداره.
در ضمن سي.ال.اس 300 نداريم پسر جون. برو دو تا مجله بگير دستت بخون به جاي اينكه بياي اينجا مردمو بذاري سر كار. برو تو چار تا وب سايت درست و حسابي بچرخ. علاقه ات خوبه اما به سعي نكن به عقل و شعور مردم توهين كني چون فقط داري خودتو به استهزا مي گيري.
فراري Fxx هم فقط 24 تا توليد شد كه اگه خواستي ليست خريدارانشو برات ميارم. هيچ جاي دنيا هم به مقام چهارم فراري نمي دن گلم.
اگر هم خواستي كل كل كني اينجا مردمو گمراه نكن. يه زنگ بزن.
09125068273
سامي هستم.
آقاي سامي شما كه تا حالا فراري از نزديك نديدي به اين دوستمون دستور نده بيزحمت![]()
آقاي hpower توي اين ماشين 350 زد اسب بخارش چقدره؟
ببين عزيز زياد داري حرف ميزني چرت وپرت هم زياد ميگي .حداقل شعور داشته باش اينجا جاي اين حرفا نيست.نوشته شده توسط Top RPM
تو همون تيكه رو به دختر عموا بگو كه فكر ميكني خيلي تاپيد و از اون مايه ميذاري اگه راست ميگي از خودت حرف بزن.
اگه تو داهات شما به فرمانيه ميگن ولگردي .اين 206 ها هم 2 ساله كه اينطورين تو خودرو وب هم گذاشته شدن.اين عكسي بود كه توسط احمد مومني تيونينگ شده بود.حالا داره توسط تيم ما تيونينگ ميشه.فرقش رو وقتي ديدي
بعد حرف بزن.
اگر بچه بازي رو بزاري كنار و مثل آدم بخوني تاپيك رو ميفهمي دوستمون گفت كه سي ال اس 300 چند سيسي هست
منم گفتم 3000 اگر اهل ماشين باشي ميفهمي بنز چطوري ماشين هاش رو دسته بندي ميكنه
از فراري FXX هم 36 تا توليد شده.فعلآ 29 نفر + يك دستگاه هديه به فروش رفته.
اگر دست تو باشه به بي ام دبليو مقام اول رو ميدي!!!
در مورد كل كل 5 شنبه اين هفته اتوبان شهيد همت به سمت غرب بعد از ورودي پاسداران.
ساعت 03:30 بامداد.(هماهنگ شده با پليس راهنمايي و رانندگي تهران)
من با فراري FXX ميام تو با دختر عموت هم با هرچي دوست داشتي بيا.ولي يه شرط داره:
1- تا فراري رو ديديد نگرخيد.
2-ديگه اين ورا پيدات نشه.
موفق باشي....
Last edited by Hpower_sl3; 05-11-2006 at 22:54.
نوشته شده توسط matin_haeri
ممنون متين جان ميبيني الكي كيا ميان وقت من و شما رو ميگيرن...
از 300 داره و 345 و تيونينگ شدش هم 365
Hpower_sl3 جان سلام مجدد راستش مزاحم شدم یادت بندازم که قرار شد که آقایی کنی و یه فیلمی به ما نشون بدی منتظرم عزیز جاننوشته شده توسط Hpower_sl3
مرسی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)