اقا این عکس ها واقعی است آخه من هر کاری می کنم نه منو نه آیکون ها عوض نمی شن (والا تو کفش موندم کمک کنید)
اقا این عکس ها واقعی است آخه من هر کاری می کنم نه منو نه آیکون ها عوض نمی شن (والا تو کفش موندم کمک کنید)
پس چی شد .....![]()
شرمندهاینم بگم گوشی شما منوی فلش ساپورت نیست
خدمت شما
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بازم میزارم
بله همشون واقعي هستند حتما يه جاي كار اشتباه ميكني.
سلام اقا چجوری میشه از این منوها استفاده کرد؟واسه k510i
میشه همین جا راهنمایی کنین؟خواهشا
1ساعته دارم میگردم ولی...ممنون
اول فایل ها رو دانلود کن بعد فولدر های زیر رو درون اون یکی درست کن
tpa/preset/system/menu
یعنی اول یک فلدر به نام tpa درست کن بعد داخلش یه فولدر به نام preset و بعد system و در اخر فولدر menu و حالا عکس های منویی که دانلود کردی به همراه menu.ml را بریز بعد فولدر tpa که همه این فولدر ها و فایل ها توشن رو zip کن و بقیش هم مثل درایور ریختن هستش(اگه سرچ کنی 10000 بار گفته شده)
بللالفاللب
Sasuke-7 اولا ممنون دوما ممنون سوما اقای عزیز شما لطف کن کسی رو که برای اولین بار داره این روش ها رو میبینه سرزنش نکنی.
هیچ کس درست راهنمایی نکرده حتی خود جناب عالی مثلا اول فایل ها رو بگیر یعنی چی؟کدوم فایل ها رو؟
بازم ممنون امیدوارم از انتقاد بنده ناراحت نشده باشید.
خوب کجاش ابهام داره در ضمن من جاییی نگفتم فایل ها رو بگیر
گفتم اولا منویی که دوست داری رو دانلود کن ببینید کاملتر از این پیدا نمی کنید فقط در یک صورت هستش که شما این سوال رو می پرسید اونم اینه که بقیه انجمن ندیدید و با سرپ گوگل فقط منو رو دنبال کردید و به این تاپیک امدید
امتحان شما:
شما تاحالا فلش کاردید گوشی رو ؟
با برنامه Setool اشنایی دارید؟
فریمور گوشیتون چیه و سید شما چنده؟
شما اول به سوال های من پاسخ بدید در این صورت می فهمم که بقیه تاپیک ها را دیدید در غیر این صورت کاملترین اموزش هم بدم باز شما می گید که ناقص
(ببخشید اینطوری رفتار کردم به خاطر خودتونه این کار)
سلام امشب که اولین پستمه یه تم خیلی خوشگل براتون میذارم و یه منو هم بهتوم میدم که خیلی به این تم میاد رو گوشیه خودم همینارو گذاشتم الان
اینم عکس منوشه...
دانلود منو•-----> [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دانلود تم•------>
کد:
http://digiworld.persiangig.com/other/DeadBoy66/active_black_menu/D%20A%20R%20K%20%21.rar
دوست عزیز sasuke اگه دقت کنی من یه بار اینجا پست داده بودم ولی نمیدونم مشکل از کجا بود که پستم نمیومد به خاطر همین یه تاپیک جدید دادم.ممنون که یادآوری کردی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)