منم خودم پچ های زیادی نصب کردم اما یکبار این پیغام دوم در حال نصب پچ اومد ادامه دادم بعد مجبور شدم گوشی رو بدم با باکس فلشش کنن درضمن فقط یک فولدر داخل other به اسم drv ایجاد کنم بعد 3تا درایورو با همون یک فولدر میتونم تغییر بدم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
عالي
متوسط
ضعيف
منم خودم پچ های زیادی نصب کردم اما یکبار این پیغام دوم در حال نصب پچ اومد ادامه دادم بعد مجبور شدم گوشی رو بدم با باکس فلشش کنن درضمن فقط یک فولدر داخل other به اسم drv ایجاد کنم بعد 3تا درایورو با همون یک فولدر میتونم تغییر بدم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ممنون از زحمتي كه كشيدي....گوشيم درست شد با كمك دوست خوبم ايمان جون دستش درد نكنه![]()
دوستان عزيز اگه ميشه اين پچ ها رو واسه من بزارين ممنون ميشم.....
1_زياد كردن صدا براي K750i
2_زياد كردن inbox اس ام اس ها
دستتون درد نكنه اگه بزارين![]()
این کارهارو فکر نکنم با پچ بشه انجام داددوستان عزيز اگه ميشه اين پچ ها رو واسه من بزارين ممنون ميشم.....
1_زياد كردن صدا براي K750i
2_زياد كردن inbox اس ام اس ها
باید یه سری فایل رو جایگزین کنی
فکر نمیکنم ربطی به پچ داشته باشه
واسه صدا فایلهای آکوستیک
و واسه زیاد کردن اینباکس باید یه فایل تکست رو ادیت کنی متاسفانه الان دقیق یادم نیس
مرسی توحید جان خیلی لطف کردی.تو پیغام خصوصی هم تشکر کردم ازتون ولی چون به تاپیک سر نزده بودم این بود که واقعا شرمنده.
خیلی خیلی خیلی شرمنده کردی.ایشالا بتونم تلافی کنم.
آره اول باید اونو نصب کنی.موقعی که کلید C رو میگیری و کابل رو وصل میکنی باید یه پنجره ظاهر بشه(add new hardware )باید از اون پنجره مسیر درایو رو بهش بدی.
فکر میکنم تو فایل زیر آموزش نصب درایو باشه.
اینم لینک دریو:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by D E V I L; 03-12-2007 at 17:47.
خواهش میکنم.قابل شما رو نداشت![]()
سلام دوستان!
من مدت ها پيش به سرم زد كه يك سري پچ تو گوشيم(k750) بريزم. دنبالش رفتم ، اما راستش ترسيدم يه بلايي سر گوشيم بياد. سر انجام دل را به دريا زديم و با Far تلاش خود را نموديم. اما به هر دليلي در ميانه ي راه موفق نميشديم. اين شد كه بيخيال شديم.
تا اينكه دوباره سنگي به سرمان خورد و...
هالا (!) چند تا سعال دارم كه ميخام متمعن بشم.
1- گوشي من سريال اسلي نيست. اگه با setools اين كار رو بكنم سريال ميپره؟
2- اينجا مقازه ها اسلن نميدونن پچ چي هست. شما كدوم راه زير رو پيشنهاد ميكنيد:
الف) من بگردم يه مقازه اي پيدا كنم كه ميفهمه اين چيز ها رو.
ب) خودم تو خونه ژچ ها رو بريزم و بعد اگه مشكلي پيش اومد ببرم بدم بيرون.
3-آيا بعد از ريختن پچ ها اگه مشكلي پيش بياد و ببرم بيرون ، و گوشي رو فلش كنن اتّلاعاتي از قبيل شماره تلفن ها، اس ام اس ها و قيره و يا هتّا خود پچ ها از بين ميرن؟
4-كلّن من چه خاكي تو سر اين وسوسَم بريزم؟!
خيلي با تشكر!
اگه مطابق آموزش پیش بری به سریال گوشی کاری نداره.سلام دوستان!
من مدت ها پيش به سرم زد كه يك سري پچ تو گوشيم(k750) بريزم. دنبالش رفتم ، اما راستش ترسيدم يه بلايي سر گوشيم بياد. سر انجام دل را به دريا زديم و با Far تلاش خود را نموديم. اما به هر دليلي در ميانه ي راه موفق نميشديم. اين شد كه بيخيال شديم.
تا اينكه دوباره سنگي به سرمان خورد و...
هالا (!) چند تا سعال دارم كه ميخام متمعن بشم.
1- گوشي من سريال اسلي نيست. اگه با setools اين كار رو بكنم سريال ميپره؟
به نظر من که خودت انجام بده.اگر احیانا مشکلی پیش اومد ببر بیرون برات درست کنند.اگر هم میخوای خیالت راحت باشه یکبار گوشیتو ببر برات آنلاک نند تا سریال اصلی بشه بعد هر کاری دوست داری بدون ترس روش انجام بده2- اينجا مقازه ها اسلن نميدونن پچ چي هست. شما كدوم راه زير رو پيشنهاد ميكنيد:
الف) من بگردم يه مقازه اي پيدا كنم كه ميفهمه اين چيز ها رو.
ب) خودم تو خونه ژچ ها رو بريزم و بعد اگه مشكلي پيش اومد ببرم بدم بيرون.
آره اطلاعات پاک میشند ولی با برنامه My Phone Explorer میتونی از همشون بک آپ بگیری و بعد از فلش کردن دوباره برشون گردونی.3-آيا بعد از ريختن پچ ها اگه مشكلي پيش بياد و ببرم بيرون ، و گوشي رو فلش كنن اتّلاعاتي از قبيل شماره تلفن ها، اس ام اس ها و قيره و يا هتّا خود پچ ها از بين ميرن؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)