باسلام ميخواهم ويندوز نصب كنم ولي وقتي press any key to boot from CD مي أيد كيبورد خاموش ميشود وكليدهاي كيبورد كارنميكند كسي راه حل را ميداند كيبورد مدل farassoo 8800
CDان رانيز نصب كرده ام باتشكر![]()
باسلام ميخواهم ويندوز نصب كنم ولي وقتي press any key to boot from CD مي أيد كيبورد خاموش ميشود وكليدهاي كيبورد كارنميكند كسي راه حل را ميداند كيبورد مدل farassoo 8800
CDان رانيز نصب كرده ام باتشكر![]()
سلام دوست عزیز
کیبورد شما احیانا توسط usb به سیستم وصل نشده؟
اگه اینطوره باps2 به سیستم وصلش کنید.
USBکیبورد رو داخل بایوس ENABLED کن
باسپاس ازهمه دوستان بویژه جوادآقاهمانگونه که شمافرمودیدمشکل در bios بودبازهم سپاسگزارم
سلامیه مشکلی تو پخش صدای سیستمم دارم.وقتی اسپیکر و هدفون رو وصل می کنم یه صدای بوق ناجور میده.کارت صدام آنبرد مادربرد هستش. مارک مادربرد هم اینه:ASRock 4CoreDual-VSTA
احتمالاً فیش ها رو جابه جا میزنی فقط اسپیکر رو بزن ببین صدا میاد ؟
با سلام وخسته نباشید خدمت دوستان عزیز
جدیدا مشکلی پیدا کردم در قسمت BOOT کامپیوترم.
مشکل از این قرار که تقریبا 2 ماه پیش Power کامپیوترم بر اثر نوسان برق نیمسوز شده بود
ولی با این حال مشکلی جدی واسم بوجود نیاورد.جز اینکه هنگام زدن کلید سه راهی PC به صورت خودکار
روشن میشد و به قسمت بوت میرفت و من هر بار مجبور بودم از بوت خارج شوم تا ویندوز بالا بیاد
همچنین بعد از خارج شدن از قسمت بوت به صفحه ای میرفت که اطلاعاتی در مورد سیستم بهم میداد
به علاوه 2 گزینه F1(که بازدنش ویندو بالا میاد) و Del (که مجدد به قست بوت وینوز میرفت)
من هم به فرض اینکه مشکل از پاورم باشه،اونو تعویض کردم ولی فرجی حاصل نشد!
کسی میدونه مشکل چیه؟
پیشاپش ممنون
اسم این تاپیک خیلی خوب انتخاب شده :
محلي براي عنوان كردن سوالات و يا مطالب جزيي ..... ( هر گونه سوال ٫ ايراد ٫ مطلب ٫ تقا
... ظاهرا فقط جای سواله و از پاسخ خبری نیست!!!
احتمالاً فیش ها رو جابه جا میزنی فقط اسپیکر رو بزن ببین صدا میاد ؟
نه! جای فیشا درسته.البته اینو یادم رفت بگم که صدا میاد ولی اون بوق هم در کنارش هست و پخش میشه.
سلام دوست عزيز
من فكر كنم مشكل از بايوس شماست
كه با ار تقاع بايوس شايد برطرف بشه
موفق باشيد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)