تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 89 از 145 اولاول ... 397985868788899091929399139 ... آخرآخر
نمايش نتايج 881 به 890 از 1443

نام تاپيک: كلوپ D900 و D900i

پروفشنال CD-RW's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام , من هنوز هستم , کسی یاد ما نیست ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض darkhast

می دونم زیاد پست زدم ولی هر دفعه به یک مشکلی برمی خورم که مجبور می شم سوال کنم . فایل های Pdf یا Word را چه جوری می شه توی گوشی D900i دید می دونم که باید این فایل ها رو توی Other File ریخت من هم ریختم . یک فایل Word بود ولی نمیدونم چجوری اونو بخونم اصلا هر چیزی که توی این فولدر میریزم اجرا نمی شه حتی عکس و فیلم فقط میشه اونارو با بلوتوث فرستاد لطفا کمک کنید
    salam
    man 1 narmafzare barie d900i mikhastam ke betoone filhaie pdf ro baz kone .too sitteoon hast vali to d900i nasb nemishe va mikhastam 1 narafzar ke nasb beshe behem moarefi konin chon khode gushi infilharo support nemikone hata filhaie html ro ham ke ba computer too other mirizam baz nemishe

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    زیر خط فقر

پيش فرض

salam
    man 1 narmafzare barie d900i mikhastam ke betoone filhaie pdf ro baz kone .too sitteoon hast vali to d900i nasb nemishe va mikhastam 1 narafzar ke nasb beshe behem moarefi konin chon khode gushi infilharo support nemikone hata filhaie html ro ham ke ba computer too other mirizam baz nemishe
    لطفا فارسی بنویسید اینجوری همه راحت تر هستن ممنون

آخر فروم باز hellbrain666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تـهـــران

پيش فرض

سلام , من هنوز هستم , کسی یاد ما نیست ؟
    به به آقا سعید (درست گفتم؟)
    علیک سلام

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تـهـــران

پيش فرض

salam
    salam
    عضویتت رو تبریک میگم قوانین اینجا یه خورده با فینگلیش مشکل داره

برنامه برای آفیس و پی دی اف هست من خودم هم نصب کردم ولی هر فایلی رو باز نمیکنه مثلا حجم بالا و یا فارسی رو در هر حال کاربردی نیست ولی اگه لینکش رو گیر آوردم اینجا قرار میدم

داره خودمونی میشه tkd110's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

دوست عزیز توی سایت gsmaria برنامش هست فایل های آفیس رو باز میکنه بجز فایل های فارسی ولی برنامه برای باز کردن pdf من پیدا نکردم فکر نکنم باشه فقط اگه میخوای برنامه یا بازی رو گوشیت بریزی همه رو جمع کن بعد با هم یک باره بریز چون دفعه دوم دیگه نمیشه ریخت نمیدونم چرا اینجوریه ولی من هر راهی رو که رفتم جواب نداد حالا اگه شما راهی داری بگو تا ما هم استفاده کنیم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض سلام

salam
    عضویتت رو تبریک میگم قوانین اینجا یه خورده با فینگلیش مشکل داره

برنامه برای آفیس و پی دی اف هست من خودم هم نصب کردم ولی هر فایلی رو باز نمیکنه مثلا حجم بالا و یا فارسی رو در هر حال کاربردی نیست ولی اگه لینکش رو گیر آوردم اینجا قرار میدم
    مثلا فایلهای زیر 500 بایت رو باز می کنه یا نه من فایلهام همه pdf فارسین می خوام اونا رو باز کنم.
    تو سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یه pdfreader هست ولی من هر کاری کردم نصب نشد جاوا هم بود شما ببینین اونو می تونین تو d900i نصب کنین.
    من حتی فایلهای html , htm رو هم که در other files میریزم رو نمی تمنم با d900i باز کنم یعنی این گوشی با htm , html هم مشکل داره؟

داره خودمونی میشه tkd110's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

بله فایلهای زیر 500 بایت رو باز میکنه ولی فقط word و exel اونم به زبان انگلیسی یعنی نه زبان فارسی رو باز میکنه نه فایلهای pdf رو برنامه اون هم همون طور که گفتم از سایت gsmarena.com بگیر درضمن فکر کنم میدونی که فایل باید به صورت jad باشه نه jar آموزش کاملش را می تونی در یک پست دیگه پیدا کنی

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تـهـــران

پيش فرض

اون برنامه gsm.ir رو امتحانت کردم نصب نشد ولی من یادنه قبلا یه برنامه نصب کرده بودم که پی دی اف رو باز میکرد ولی با حجم کم دقیق نمیدونم ولی یه فایل 10 خطی رو باز نکرد فارسی رو هم که اصلا...

داره خودمونی میشه danial_2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    شهر قلمدان هاي مرصع

پيش فرض

اقا يون D900 من وقتي مي خوام بازي بريزم توسط برنمه آپلودر و سافتيك پس از انجام تمام مراحل طبق pdf آموزشي شهاب خان و روي هر بازي اي كلي طول ميكشه و حتي 1 درصد هم جلو نميره و از آ خر يه ارور ميده. نظر شما چيه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •