تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 89 از 524 اولاول ... 397985868788899091929399139189 ... آخرآخر
نمايش نتايج 881 به 890 از 5234

نام تاپيک: ▓ Microsoft Excel سوالات، مشكلات و مباحث در اینجا ▓

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

سلام

دوست عزیز بی خود و بی جهت جوسازی نکنید

من برای شما توی اون تاپیک گفتم که به تاپیکهای مرجع مراجعه کنید و سوالتون رو بپرسید

مثل همین تاپیکی که شما الان در اون پست دادید که مربوط به مشکلات و سوالات اکسل هست

زدن تاپیک با موضوعات تکراری ممنوع هست

و معمولا هم توی انجمن قبل از ایجاد تاپیک باید جستجو انجام بشه

که شما هیچ کدوم از دو مورد فوق رو رعایت نکردین و تاپیکتون بسته شده

الان هم اگه سوالتون مربوط به اکسل هست همینجا بپرسید و اگه نه در تاپیک اکسس مطرح کنید

در ضمن اعتراض به بستن تاپیک اینجا نباید مطرح میشد و بهتر بود در پیغام خصوصی مطرح میشد

در آخر هم فکر کنم شما فقط تا مورد شماره سه قوانینی که ما خودمون اونا رو وضع کردیم رو خوندین و شماره های 6 و 7 و 10 و 11 رو مطالعه نکردین

بیشتر دقت کنین

موفق باشید

با سلام
    1- جو سازی نیست و اعتراض حق منه
    2- شما که قوانینو خوب میدونین و نوشتین چرا؟ خیلی راحت میتونستین یه تذکری بدین و پستمو به اون قسمت مربوطه انتقال میدادین
    3- جستجو کردم مطلبی که مربوط میشد به این موضوع خیلی قدیمی بود حدود 130 روز قبل متاسفانه نتونستم استفاده کنم واسه همین هم در اون تاپیک و هم تو یه تاپیک جدید مشکلم مطرح کردم ولی حل نشد
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    که اتفاقا خودتون توضیح داده بودین و تو اونجا هم این مطلبو دوباره پرسیدم ولی جوابی دریافت نکردم
    4- همانطوریکه شما انتظار داشتید تا من اعتراضمو بصورت پیغام خصوصی میدادم من نیز این انتظارو داشتم که حداقل باید تذکر میداین و سئوالمو به این قسمت ارجاع میدادی
    5- پس مشاهده میکنین که من قوانین نوشته شده شمارو به ردیف های 6 و 7 و 10 و 11 نیز رعایت کرده ام
    6- بهرحال با اجازه شما من این مطلبو ادامه نمیدم چون حیف است که دوستان بجای استفاده از مطالب مفید بیان درد دل و مارو ببینن
    7- بازم میگم بابا تو این تابع مشکل دارم اگه لطف کنینن به زبون عامیانه این تابعو بمن توضیح بدین ممنون میشم
    باتشکر
    Last edited by freeandazad; 22-08-2008 at 11:44.

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohammad96's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

با سلام
    .
    .
    .
    7- بازم میگم بابا تو این تابع مشکل دارم اگه لطف کنینن به زبون عامیانه این تابعو بمن توضیح بدین ممنون میشم
    باتشکر
    سلام،
    تابع vlookup در اکسل که مخفف Vertical_Lookup هست این طور کار میکنه :
    این تابع می تونه سه و یا چهارتا ورودی داشته باشه. برای مثال : (vlookup("Hello",A26,3 به دنبال کلمه Hello در اولین ستون جدول A26 یعنی A میگرده و مقدار سطر متناظر در ستون "سوم" یعنی C رو بعنوان خروجی برمی گردونه. چهارمین پارامتر هم مشخص میکنه که نتیجه جستجو باید عینا شبیه مورد خواسته شده باشه (False) , و یا مشابه هم قبوله (True) که پیش فرض هم هست . مورد جستجو می تونه عدد ، تکست و یا عبارت منطقی باشه. نکته کلیدی اینه که جستجو تنها در ستون اول هر جدول انجام میشه.
    در کنار این تابع، تابع HLookup هم وجود داره.
    توضیحات کاملتر در help برنامه موجوده.

3. این کاربر از mohammad96 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای wordist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ‡‡‡ Icy Heart ‡‡‡

پيش فرض

خوب من هم با اكلسل 2007 كار كردم ولي براي اجرا خطا داد.
    مي شه بپرسم شما چطوري كد رو با پسوند xla ذخيره كرديد؟
    در يك فايل جديد اكسل و در قسمت VBA اون كد رو نوشتم و فايل اكسل رو با فرمت xla ذخيره كردم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

من توو کلاس هر وقت می خوام این قسمت رو به بروبچ توضیح بدم ، براشون یه محور می کشم و محور رو تقسیم بندی می کنم ، تقسیم بندی محور بستگی به قسمت اعشاری عدد داده شده داره ، مثلا برای عدد شما 2.15 که خواسته تا یک رقم گردد بشه ، برای عدد 15 که قسمت اعشاری این عدد هست یه محور می کشیم و مرکز محور در اینجا 15 هست 20 ----- 15 ----- 10 و همونطور که می بینید در سمت راست اعداد بزرگتر و سمت چپ اعداد کوچکتر قرار می گیرن.

اگر عدد قسمت اعشاریِ عددمون همون عدد مرکز محور باشه یا از عدد مرکز محور بزرگتر باشه به سمت راست یعنی اعداد بزرگتر میریم و اگر قسمت اعشاری عددمون از عدد مرکز محور کوچکتر باشه به سمت چپ یعنی اعداد کوچکتر میریم

( حالا با توجه به قسمت اعشارمون که توو این مثال 15 هست یعنی برابر با مرکز محور بنابراین به سمت اعداد بزرگتر میریم که 20 هست و به دلیل اینکه باید یه رقم اعشار گرد بشه یک رقم از سمت چپ عدد بدست اومده یعنی 20 رو برمیداریم ، که می شود 2 البته 2 و 20 فرقی با هم ندارند و در نهایت 2.2 )

توجه : برای کشیدن محور از یک رقم بالاتر از رقم گردشدگی استفاده می کنیم

یه مثال ؛ عدد 54.3269

اگر یک رقم گرد بشه ( به خاطر 32 این محور رو می کشیم 40 ----- 35 ----- 30 ) عدد 32 کوچکتر از 35 هست بنابراین به طرف 30 میریم و یک رقم اوون میشه 3 : و در نهایت 54.3

دو رقم گرد بشه ( به خاطر 326 این محور رو میکشیم 330----- 325----- 320 ) عدد 326 بزرگتر از 325 هست بنابراین به طرف 330 میریم و دو رقم اوون میشه 33 : و در نهایت 54.33

سه رقم گرد بشه ( به خاطر 3269 این محور رو می کشیم 3270----- 3265----- 3260 ) عدد 3269 بزرگتر از 3265 هست بنابراین به طرف 3270 میریم و سه رقم اوون میشه 327 : و در نهایت 54.327

چهار رقم و بالاتر هم که همون عدد میشه 54.3265

توجه : مقدار گردشدن اگر با تعداد ارقام عدد اعشاریمون برابر باشه یا بزرگتر باشه حاصل همون عدد میشه

البته بعد از یه مدت کار کردن دیگه نیازی نیست که انقدر به خودمون زحمت بدیم و محور بکشیم و یا از راه حل های دیگه چکنویسی استفاده کنیم، بلکه با یه نگاه کردن جواب دستمون میاد
    من از این شیوه برای شروع کار استفاده می کنم که مفید هم بوده

گرد شدن با اعداد منفی یه مقدار فرق داره
    متاسفانه وقت تایپ ندارم ، چنانچه این شیوه بدردتون خورد و متوجه شدید به احتمال زیاد با اعداد منفی مشکلی پیدا نمی کنید ، ولی اگر خواستید بعد باز توضیح میدم

موفق باشی
    دوست عزیز بابت راهنمایتون دستتون درد نکنه
    خیلی دمت گرم
    اگه لطف بکنی به همون شیرینی برا اعداد منفی هم مثالی بزنی خیلی کارت بیست میشه

داره خودمونی میشه Sufia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    سابه

پيش فرض

دوست عزیز بابت راهنمایتون دستتون درد نکنه
    خیلی دمت گرم
    اگه لطف بکنی به همون شیرینی برا اعداد منفی هم مثالی بزنی خیلی کارت بیست میشه
    خواهش

اگر مقدار گرد شدگی منفی باشه قسمت اعشار عددمون حذف میشه ، یعنی دیگه قسمت اعشاری نداریم و میمونه قسمت صحیح که گرد میشه و در نهایت بعد از گرد شدن یه عدد صحیح بدست میاد.

توجه : برای گرد کردن از اعداد سمت چپ عدد صحیح استفاده می کنیم. و برای گرد کردن یک رقم بیشتر از رقم گردشدگی رو بر می داریم. ( مثلا برای گردن کردن به اندازه 1- از دو رقم آخر عددد صحیح و برای گرد گردن به اندازه 2- از سه رقم آخر عدد صحیح استفاده میشه. )

بازم برای شروع کار از روش محور کشی استفاده می کنیم ، البته همونطور که گفتم این بار محور رو برای قسمت صحیح عدد می کشیم و با قسمت اعشاری کاری نداریم.

یه مثال برای اعداد منفی ؛ عدد 7654.197

اگر منفی یک رقم گرد بشه ، از دو رقم سمت چپ عدد صحیح استفاده می کنیم ( به خاطر 54 این محور رو می کشیم 60 ----- 55 ----- 50 ) عدد 54 کوچکتر از 55 هست بنابراین به طرف 50 میریم و نتیجه گرد شدگی میش عدد 50 یه 76 هم که داشتیم : و در نهایت 7650

اگر منفی دو رقم گرد بشه ، از سه رقم سمت چپ عدد صحیح استفاده می کنیم ( به خاطر 654 این محور رو می کشیم 700 ----- 650 ----- 600 ) عدد 654 بزرگتر از 650 هست بنابراین به طرف 700 میریم و نتیجه گرد شدگی میش عدد 700 یه 7 هم که داشتیم : و در نهایت 7700

اگر منفی سه رقم گرد بشه ، از چهار رقم سمت چپ عدد صحیح استفاده می کنیم ( به خاطر 7654 این محور رو می کشیم 8000 ----- 7500 ----- 7000 ) عدد 7654 بزرگتر از 7500 هست بنابراین به طرف 8000 میریم و نتیجه گرد شدگی میش عدد 8000 عدد دیگه ایی هم که نداشتیم : و در نهایت 8000

توجه : زمانی که مقدار گرد شدگی برابر با تعداد ارقام عدد صحیح باشه باید از صفر و بزرگترین عدد یه رقم بالاترش استفاده کنیم.

اگر منفی چهار رقم گرد بشه ، از صفر و پزرگترین عدد 5 رقمی استفاده می کنیم ( باید این محور رو بکشیم 10000 ----- 5000 ----- 0 ) عدد 7654 بزرگتر از 5000 هست بنابراین به طرف 10000 میریم و نتیجه گرد شدگی میش عدد 10000 عدد دیگه ایی هم که نداریم : و در نهایت 10000

توجه : اگر مقدار گردشدن از تعداد ارقام عدد صحیمون بالاتر باشه حاصل صفر میشه

موفق باشی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

در يك فايل جديد اكسل و در قسمت VBA اون كد رو نوشتم و فايل اكسل رو با فرمت xla ذخيره كردم
    سلام
    من منظورم اين بود كه در يك sheet كد را نوشتيد يا در يك ماژول؟
    سوال ديگرم اين است كه آيا add-ins را اجرا هم كرديد؟

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ‡‡‡ Icy Heart ‡‡‡

پيش فرض

سلام
    من منظورم اين بود كه در يك sheet كد را نوشتيد يا در يك ماژول؟
    سوال ديگرم اين است كه آيا add-ins را اجرا هم كرديد؟
    سلام

ببين عزيزجان

كدهاي VBA اگه قرار باشه در قالب يه Add-ins در اكسل ذخيره و اتوماتيك اجرا بشن بايد در يك فايل اكسل خالي با پسوند xla ذخيره بشن و بعد اون فايل همونطوري كه قبلا اشاره كردم بصورت اتوماتيك هنگام بازشدن اكسل فراخواني بشه

بعد هم اينكه اون چيزي كه شما نوشتي اجرا شدني نيست

همونطور كه گفتم شما بايد اونو هنكام نيازت بصورت دستي يا بوسيله يك ماكرو فراخواني كني

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

آيا ميشه كاري كرد كه تاريخ ها استخراج و در ستوني ديگر بيايد مثلاً من در ستون A تاريخ دارم و در ستون B عدد براي C و D هم به همين شكل حالا ميخوام تاريخهايي كه در ستون A هست رو از ستون C استخراج و به همراه اعداد ستون D در دو ستون ديگر قرار دهد

آيا همچين كاري قابل اجرا با اكسل هست يا نه ؟

ممنون ميشم اگر راهنمايي بفرماييد

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ‡‡‡ Icy Heart ‡‡‡

پيش فرض

آيا ميشه كاري كرد كه تاريخ ها استخراج و در ستوني ديگر بيايد مثلاً من در ستون A تاريخ دارم و در ستون B عدد براي C و D هم به همين شكل حالا ميخوام تاريخهايي كه در ستون A هست رو از ستون C استخراج و به همراه اعداد ستون D در دو ستون ديگر قرار دهد

آيا همچين كاري قابل اجرا با اكسل هست يا نه ؟

ممنون ميشم اگر راهنمايي بفرماييد
    بله براحتي امكان پذيره

فقط سوالت رو با يه مثال توضيح بده تا راه حل رو اشاره كنم

11. این کاربر از wordist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال SuB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    سابستان

پيش فرض

با سلام

یکی از دوستانم از من خواسته که یک فایل اکسل رو براش پرینت کنم. فایل رو اینجا بگیرید.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    این فایل اکسل باید از فونتی شبیه به فونت Courier ویندوز استفاده کنه که یک فونت بیت‌مپی هست. وقتی که من می‌خوام از این فایل پرینت بگیرم، بدون اجازه من فونت تغییر می‌کنه و در خروجی شما متنی رو دارید که با فونت Courier New که یک فونت برداری هست، چاپ شده.
    البته هدف تبدیل این فایل اکسل به فایل عکس هست تا بعداً هر کجا که این عکس‌ها برده می‌شوند، قابلیت چاپ داشته باشند ولی با SangIt امتحان کردم و خروجی اون ویژگی مورد نظر رو نداره.

البته فونت Courier ، حروف پژگچ رو نداره و من با دستکاری این فونت، دو حرف پ و چ رو که لازم بود تولید کردم و تنظیمات اعمال شده رو در فایل MyFon که همراه فایل اکسل هست، ذخیره کردم.

حالا چطوری از این تبدیل فونت در هنگام پرینت جلوگیری کنم و یا چطوری فایل اکسل رو به عکس تبدیل کنم بدون اینکه فونت تغییر کنه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •